|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι φωτό είναι από την εισαγωγή του και την μικρή τελετή υποδοχής που του έκαναν τα γκουράμια...
Θα ήθελα να μάθω ποιο ακριβώς είδος pleco είναι, ώστε να αντλήσω περισσότερες πληροφορίες, μπας και καταφέρω να τον "βασανίσω" λιγότερο εξ αιτίας της άγνοιάς μου...(είναι ο πρώτος μου pleco). ![]() Υ.Σ.: Δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν τα στατιστικά, αλλά είναι ακριβώς 12 πόντους μαζί με την ουρά και το μέγιστο άνοιγμα πλάτους (χωρίς τα πλαϊνά φτερά) 2,7 cm (μάγουλα). Θα μπορούσε να είναι Hypostomus aurantiacus (ελπίζω όχι, γιατί είδα ότι γίνεται διπλάσιος!) αλλά θα ήθελα σίγουρη γνώμη αν κάποιος ξέρει...
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 27-06-06 στις 09:22 |
|
||||
|
||||
![]()
Ο pleco σου ειναι ξανθικος Liposarcus pardalis.Γινεται μεγαλυτερος απο τον Parancistrus auranthiacus(δεν υπαρχει Hypostomus auranthiacus,ειναι Parancistrus auranthiacus) που απευχοσουν να ειναι καθως γινεται 40-60cm.
|
||||
|
||||
![]()
έχω δει σε πετ σοπ ένα τέτοιο, κτήνος!!! γίνονται μεγάλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τις διαβεβαιώσεις του Τάρεκ τώρα, (ότι δηλαδή έχει ήδη φθάσει το τελικό του μέγεθος) τι να τις κάνω...???
Βρε παιδιά, είστε 101% σίγουροι? Γιατί αν ναι, θα αναγκαστώ να φτιάξω τέρας ενυδρείο για να τον βολέψω (δεν μου αρέσει ούτε να επιστρέφω, ούτε να "πασσάρω" αλλού ζωντανά, επειδή εγώ έκανα λάθος εκτίμηση ή εμπιστεύθηκα άλλον...).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα πρέπει να γκρεμίσω τον ενδιάμεσο τοίχο με τη γειτόνισσα ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |
αναγνώριση νέου φυτού ... μάλλον anubia | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 12-03-03 13:45 |