|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Θέλω να βάλω φωτισμό σε ένα νέο ενυδρείο με διαστάσεις 70x50x40 cm και έχω χαθεί... ![]() Θέλω να κάνω ορισμένες ερωτήσεις...
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες.το θεμα φωτισμου,καθως και το τι τυπου λαμπες κλπ..εχει αναλυθει κατα κορον εδω μεσα...κανε αναζητηση και θα βρεις ολες τις απαντησεις στον τομεα''εξοπλισμος-τεχνολογια''....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρωτα - πρωτα ξεκιναμε να μας πεις το ενυδρειο τι θα ειναι ...
αλλο φωτισμο θελει το φυτεμενο , αλλο αυτο με τις κιχλιδες αλλο το θαλλασινο ....αν πας για κοινωνικο τι και ποσα φυτα θα βαλεις κτλ κτλ θελουμε περισσοτερες πληροφοριες ...ακουμε ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα αν θες με κλεμες, παρε 1,5 κλεμες και κοψε το ενδιαμεσο που τις συγκρατει και με πολυ λιγο ζορισμα μπαινουν. Μπαλλαστ με ντιμερ 1-10V Philips υπαρχει μεχρι 2χ54 (51 ευρω) Θα σου προτεινα μαγαζια αλλα σου πεφτουν λιγο μακρια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos111 : 30-06-06 στις 23:51 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νυκτερινός φωτισμός. Γίνεται? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 03-03-06 18:57 |
Μερικές Ερωτήσεις | NTABOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-03-03 11:02 |