|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοί συνχομπίστες, όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια με έναν μονομάχο. Θεωρόντας απαράδεκτο τον εαυτό μου που σήμερα δεν έχω το ψαράκι που με έβαλε στο χόμπυ, πήγα και πήρα ένα 5λιτρο για να τιμήσω και να κάνω ευτυχισμένο έναν μονομάχο.
Απορίες: Αν και διαβάζω διάφορα δεν έχω καταλάβει τι φιλτράρισμα θα κάνω σε ένα 5 λιτρό χωρίς να έχω ανατάραξη. Μην μου πείτε για dripping system γιατί θα με πετάξουν από το σπίτι. Το φίλτρο βυθού μάλλον αναταράσει πολύ. Τι προτάσεις έχετε????
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Kribensis σε 60 λίτρα; | Cristos | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 26-11-04 15:58 |
Τύρφη - pH - υπολογισμοί - αποτελέσματα | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-04-04 23:19 |