|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχην καλως σας βρηκα μιας και ειναι η πρωτη δημοσιευση μου στο φορουμ.
Μετα απο οχι πολυχρονη ενασχοληση με τα ενυδρεια θα ηθελα να βαλω σε ενα απο τα ενυδρεια μου κιχλιδες.Δεν εχω ασχοληθει ξανα με το ειδος αυτο και θα θελα τη γνωμη σας σε ολα τα θεματα. Το ενυδρειο που προοριζετε για αυτο το σκοπο ειναι 110 λιτρα (ειναι αρκετο?) και εχει ενα set up ετοιμο αλλα δεν ειναι κατι που δεν αλλαζει (παραθετω και φωτο παρακατω).Εχω αμμο καθαρη (εμποριου) και τριμμενο κοχυλι για υποστρωμα,κυκλοφορητη 400 λιτρα/ωρα,φιλτρο εσωτερικο σφουγγαρι μπλε και siporax. Λοιπον,τα 110 λιτρα ειναι αρκετα?...το set up ειναι καλο?...ποια ειδη θα μπορουσα να βαλω (αν μπορω)?... Εχω διαβασει καποια πραγματα αλλα θα θελα και τις γνωμες σας. Ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για υλικα της ελληνικης φυσης? | Πάνος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 17-02-06 09:39 |
Προτασεις Για Νεο Ενυδρειο | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 19-10-05 12:16 |
Προτασεις για 'αλγοφαγους'? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 18-03-05 12:31 |
Προτασεις για συμβατους συγκατοικους με αγγελοψαρα | Panagiotis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-01-05 00:23 |