|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λογο διαφορων συμπτωματων που παρατηρησα στα φυτα μου ,
![]() ![]() ![]() ![]() Τελος αλλες δεν παιρνει.......μονο για 2 ανεμιστηρακια εχει πλεον χωρο, του εχω "αλλαξει τα φωτα" στην κυριολεξια, καμια σχεση με την αρχικη του μορφή. ![]() ![]() ![]() Δειτε και εδω...http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9825 Δεν τις εχω βαλει ακομη σε λειτουργια...χθες το βραδυ τις εβαλα να δουλεψουν 3-4 ωρες και παρατηρησα τα εξης. Θετικα. Ολα τα φυτα αρχισαν σε μιση ωρα να φωτοσυνθετουν εντονα ακομη και η ludwigia που μεχρι στιγμης δεν την ειχα δει να το κανει. ![]() Αρνητικα. Η θερμοκρασια εκτοξευθηκε απο τους 26 βαθμους στους 29..... ![]() ![]() Φοβαμαι οτι η αλγη μου θα μου κανει παρεα συντομα.....και εδω θελω την βοηθεια σας.... Μεσα στην εβδομαδα θα βαλω μπουκαλα για co2....επομενως θα ηθελα προτασεις για καποιο χρονοδιαγραμμα εφαρμογης των αλλαγων..... ![]() ![]() Σκοπος μου ειναι να δοκιμασω καποια κοκκινα φυτα....επιξα στο πρασινο.... ![]() ![]()
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GFON : 20-02-06 στις 09:23 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Betta splendens | newfish | Bettas | 4 | 24-10-03 23:30 |
Αυξηση Νιτρικων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-12-02 04:08 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |