|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, επιτελους το πήρα απόφαση να αγοράσω το πρώτο μου ενυδρείο μετά από τεράστια έρευνα σε ψάρια, φυτά, στρώσιμο. Αλλά οι ερωτήσεις ποτέ δεν τελειώνουν κατέληξα σε:
Ψάρια (μετά από ένα φυλλάδιο που είδα εδώ) σκέφτηκα για χαρεμακι μονομάχων 1αρσενικο - 2 θυληκα Ενυδρείο ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ JUWEL PRIMO 70 AQUARIUM BLACK WITH LED 8W-12V (61x31x44cm) 70L 1 x Led NovoLux 60 - 8 W 1 x Σύστημα Φίλτρου: Bioflow One; 1 x θερμαντήρας 50 W •Θα ήθελα να μάθω αν ο φωτισμός είναι επαρκείς •¶μμο ενυδρείου μαύρη (9kg είναι Ενταξει για τα λίτρα μου ![]() •χρειάζεται υπόστρωμα αν δεν πάρω φυτά που χρειάζονται φύτεμα; •Εσωτερικό φίλτρο μου δίνουν μαζί με το ενυδρείο χρειάζεται εξωτερικό; •Είναι καλύτερο για τους μοναχούς τα φυσικά ξύλο ή μπορώ να βαλω ότι θέλω;(θα υπάρχουν φυσικά φυτά) |
Tags |
#betta, #μοναχος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο test της API να αγορασω? | Γιαννης29 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-04-14 00:58 |
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΚΑΠΥ? | lefki | Ζωοτόκα | 1 | 31-10-13 11:56 |
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ..ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΤΛ... | bill_mat | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 19 | 10-07-11 12:04 |
ποιο απιονισμενο νερο να αγορασω???? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 06-09-09 18:52 |