|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Όγκος: 90 λίτρα καθαρά Κατηγορία: Φυτεμένο Φυτά: rotala rotundifolia, vallisneria, anubias, java moss, eleocharis parvula Ψάρια / ¶λλα είδη: 9x Zebra Danios, 2x Clea Helena Διακοσμητικά υλικά: Ξυλο, Flourite κλασσικό μαζι με ψιλό βασαλτη Φωτισμός: 2χ 24watt T5 6500k Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: Eheim Biopower 200 Θερμοστάτης: - Λίπανση: Flourish, Flourish Iron, Θειικό Καλιο (Όλα x2 φορες την εβδομάδα) Παροχή CO2: 2κιλη μπουκαλα Παράμετροι: pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): 10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 7 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10-20 Αλλαγές νερού: Μια φορα την εβδομάδα 40% Θερμοκρασία: 26 (stc 1000 με 2 ανεμηστηρακια, θα προστεθεί θερμοστατης οταν πιασουν τα κρύα) Η πρώτη μου επαφή με το χομπι! ![]() Μετά από αρκετό διάβασμα και αρκετές ερωτήσεις έστησα και εγώ το πρώτο μου ενυδρείο! Τρέχει 3 μήνες περίπου αλλα τα ζωντανά προστέθηκαν τον τελευταίο μήνα. Την τελευταία εβδομάδα ξεκίνησε η λίπανση με σίδηρο και ηδη η ροταλα εχει παρει τα πανω της μετά απο μερικό κιτρινισμό. Λίγη αλγη στα τζάμια εμφανίστηκε απο οταν έβαλα τα helena και μειώθηκε ο πληθυσμός των λεθρεπιβατων αλλά στο αμεσο μελλον θα δωθουν τα helena και θα μπουν nerites. Η parvula προστέθηκε προχθές! Παρατηρήσεις και προτάσεις για βελτίωση θα τις εκτιμούσα ιδιαιτέρως ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου 85 lt φυτεμένο | theo_limbo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 25-10-15 21:00 |
Πρώτο φυτεμένο | Taz91 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-02-15 15:24 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |