|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. ρε παιδιά μια χαζή ερώτηση. έχω ένα Jewel Primo 110 με δύο λάμπες Novolux 80 λευκές. έχοντας πιάσει την συζήτηση με ένα συνάδερφο που ασχολείται καμια 20αριά χρόνια με ενυδρεία, μου πρότεινε να βάλω και μια κόκκινη λάμπα στις ίδιες διαστάσεις με τις λευκές. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει μόνο αυτήν. χωροταξικά με το καπάκι του primo μου λείπουν κάτι πόντοι....7cm για την ακρίβεια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να βαλεις μια λευκη και μια κόκκινη ναι. Να βαλεις συνολο τρεις λαμπες οχι. Το red tiger lotus ειναι κοκκινο απο μονο του δε θελει παραπανω φως. Το πολυ φως θα σου βγαλει αλγες εαν δεν προσέξεις.
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω την αλήθεια και τα 4 έχουν αρχίσει να πρασινίζουν τα φύλλα τους. Δεν ήταν όλα κόκκινα από την αρχή κάποια ήταν καφέ αλλά σιγά σιγά πρασινίζουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως δεν εχεις red tiger lotus αλλα καποιο αλλο ειδος νούφαρου?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιπλέον φωτισμός | mathew | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-06-15 18:27 |
επιπλέον φωτισμός | maikfasolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 11-03-15 13:38 |
Προσθήκη επιπλέον λάμπας (Απορίες) | Undertaker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 12-09-13 21:33 |
Προσθήκη Επιπλέον Βιολογικού Υλικού | nazgul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-12-11 09:04 |
Επιπλέον λάμπα σε record 600 | giorgio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-11-10 14:07 |