|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:45x47x45 Όγκος : 95L Κατηγορία: Species Φυτά: Microsorum pteropus & windelov , pogostemon helferi, micrathemum sp "monte carlo" , anubia barteri var nana , bucephalandra sp. "pine leaf" & "wavy green" , cryptocoryne crispatulata var. balansae , cryptocoryne albida var brown , cryptocoryne άλλες 2 (δεν θυμάμαι ) Ψάρια / ¶λλα είδη: 5 Corydoras parallelus / Neocaridina davidii "sakura red" Διακοσμητικά υλικά: ξύλα και μαύρο χαλίκι Φόντο:- Φωτισμός: compact fluorescent 24W Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες Φιλτράρισμα:Sump Θερμοστάτης:- Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH: Αγωγιμότητα :100-250 μS Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):1-2 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0-5 Αλλαγές νερού:50% Εβδομαδιαία , mix ΑΟ & Προφίλτρων άνθρακα Θερμοκρασία:20-24 ¶λλες πληροφορίες:Το ενυδρείο λειτουργούσε μερικά χρόνια μόνο με γαρίδες και τώρα με corydoras Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. : Επειδή τα corydoras ταξίδεψαν από την Νορβηγία αεροπορικός , είχαν κάποιες βλάβες . Μετά από θεραπεία 5 ημερών πάνε φανταστικά το ξεπέρασαν και τα 5 παρόλο που είναι μωρά ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-01-19 στις 22:19 |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραιο,να μην ξεκολλας απο πανω του!!
Πως αντεχεις μονο με ενα ειδος γαριδες? Για λιπασματα και Co2 δεν αναφερεις κατι. |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά
![]() ![]() ![]() ![]() Έχω πολλές γαρίδες αλλά σε διαφορετικά ενυδρεία ![]() Για λιπάσματα κ.λ.π. δεν ανέφερα τίποτα , γιατί δεν βάζω ποτέ τίποτα ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχα τα κορυντορακια και το ενυδρείο! Καλώς ήρθαν, να ναι υγιή ,να τα χαίρεσαι και καλους απογόνους (όταν μεγαλώσουν)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Γιάννη μου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες, μπραβο
![]() Μεσα σε βαλιτσα τα μετεφερες? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Γιάννη !!
![]() ![]() Ναι βαλίτσα , από έναν φίλο χομπίστα γιατί δεν τα βρίσκεις ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γινεται; Δεν το γνωριζα αυτο. Σε 100ml νερου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν γίνεται
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ωστε ετσι? Πληρωσες για τη διαδικασια αυτη? Απο περιεργεια ρωταω, διοτι το σκεφτομουν σε καποια φαση να φερω και εγω απο την Αγγλια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα! Χαιρομαι να βλεπω ομορφα καταπρασινα ενυδρεια με λιγο φως. Τα ψαρακια σουπερ!
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφα ειναι ,να τα χαιρεσαι κοριτσι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε ευχαριστώ Βαγγέλη ! ![]() Ευχαριστώ!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη
![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ !!! ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστώ Δημήτρη , να είσαι καλά ! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο ενυδρείο, ωραία ψαράκια. Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Μάνο
![]() ![]() Γιώργο μου τώρα είναι καλά ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=E0tvHMjjrsg ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολυ Θοδωρή για τα καλά σου λόγια!
![]() Ακομα μια φώτο σημερινή! ![]() Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφα είναι!! Να τα χαίρεσαι!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ξεχωριστά κ ιδιαίτερα ψαράκια.
δεν φαίνονται για ντροπαλά ή φοβισμένα πάντως. έχεις κ αρκετά δυνατή ροή ή κάνω λάθος ??? πως τα κατάφερες να φτάσουν σε 26 ώρες ? τυχερά που έπεσαν στα χέρια σου ![]() να τα χαίρεσαι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ !!! Να είσαι καλά!
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Έχω μια αντλία 1000 λίτρα/ώρα Τυχερή είμαι εγω που τα έχω ![]() ![]() Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμησία..
ο'τι και να πει κανείς για σένα..λίγο είναι. ![]() Ασχολείσαι με τόσα διαφορετικά ενυδρειακά/λιμνήσια πράγματα και με τόση επιτυχία στο καθένα ξεχωριστά! Δεν ειναι βέβαια τυχαίο αυτό..είναι επειδή εισαι διαβασμένη και σωστά προετοιμασμένη για το κάθε τι που ξεκινάς.. Και ασφαλώς..ακούραστη! ![]() Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι..αν και είμαι σίγουρος γιάυτό! Δεν σχολιάζω συχνα..αλλά ήθελα να ξέρεις οτι έχεις έναν ..ακόμα θαυμαστή εδώ στα νότια. Πάντα τέτοια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras agassizii με corydoras aeneus | koreos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-14 00:07 |
corydoras sos!!!! | NIKOS YAMA | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 09-04-13 23:32 |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |