|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω υποτιθεται ενα ζευγαρι ancistrus sp αλλα μπερδευομαι μηπως τελικα ειναι και τα δυο αρσενικα για πειτε γνωμες..
Εδω το αρσενικο ![]() Kι εδω το θηλυκο;; ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Θέμη
![]() ![]() Έχεις 2 ωραιότατα αγόρια , απλά το 2ο στην φωτό είναι κατώτερο σε κυριαρχία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πωω πανε οι ελπιδες μου..!
Σ ευχαριστω Αρτεμισια! Το καταλαβες παντως μπραβο οντως το δευτερο υποτασσεται, κανει κινησεις προς το μερος του τα χω δει πολλες φορες διπλα κι επειδη εχει μικροτερα μουστακια έλεγα μηπως ειναι θηλυκο..Αλλα στο τελος τις αρπαζει αμα κατσει αρκετη ωρα κοντα στον αλλο.. Ας πουμε μαζι δεν τα χω δει να τρωνε γι αυτο και τους ριχνω παντα 2 φετες αγγουρι η ταμπλετες ενα στην καθε πλευρα εκει που φωλιαζει το καθενα.. Παντως πρεπει να ναι στο τελικο μεγεθος ο πρωτος ειναι 8-9 εκατοστα με την ουρα ενω ο δευτερος λιγο μικροτερος! Θα κοιταξω να τους βαλω ενα θηλυκο ομως! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη σε πόσα λιτρα είναι? Δεν εχουν φτασει καθόλου κοντα στο τελικό τους μέγεθος 😉 αν πάρεις ενα κορίτσι θα διαλέξει σίγουρα το κυρίαρχο. Το καλό ειναι οτι δεν πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους . Μια χαρα τους φροντίζεις!
|
||||
|
||||
![]()
Τα χω σε 150 λιτρα καθαρα..
Τι εννοεις δεν εχουν φτασει το τελικο μεγεθος δηλαδη ποσο μπορει να φτασουν;! Θελω να πιστευω πως τα φροντιζω σχεδον καθε μερα λαχανικο συνηθως αγγουρι αλλα κ κολοκυθακι κι ενδιαμεσα ταμπλετες αλλαγη νερου 80 λιτρα τη βδομαδα.. Θα θελα να δω παντως αναπαραγωγη ειναι ωραια ψαρια! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Θέμη
![]() ![]() Μια χαρά τα φροντίζεις μην σκάς , αν θέλεις αναπαραγωγή σου εύχομαι να τα καταφέρεις! αλλά μετα θα με θυμηθείς και θα λές "τι το θελα?" μιλάμε για πολύ "μουργα" !!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Αρτεμισια!
Θα το σκεφτω αυτο που λες για την αναπαραγωγη, να σαι καλα! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη μην το σκεφτείς 😊 αν γίνει διασκέδασε το 😉 πάρε όμως κορίτσι 😊😊 και 2 σπηλιές.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!
Τις τελευταιες μερες παρατηρω τα ψαρια να κανουν διαφορες κινησεις το ενα διπλα στο αλλο μετα κολλανε στο τζαμι και σαν να κοντραριζονται με τα κεφαλια .. Ειναι συμπεριφορα ζευγαρωματος; Με δεδομενο οτι ειναι και τα 2 αρσενικα μηπως προκειται για διεκδικηση περιοχης;αναρωτιεμαι..
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Θέμη 😊 αν μπορείς βαλε μια προσφατη φώτο να τα ξαναδώ.
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά θα κοντραριζονται , γιατί είναι και τα δύο αγόρια.
Γέννες καλύτερα να μην πάρεις(αν βάλεις θηλυκό), αν αρχίσουν κάθε 2-3 μήνες θα έχεις 30-40 μικρα...παθών ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Γιαννη δεν το βραζω, αλλα το ριχνω σε ζεματιστο νερο σε κουπα κ τ αφηνω..
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|