|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ε βαλε καμια φωτο να κανουμε οφθαλμολουτρο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Απλά να κάνεις αλλαγές κάθε βδομάδα 20%-30% και να μετράς ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια..αλλαγη ομως χρειαζεται καθε βδομαδα?χθες μετα απο 10 μερες αλλαγης τα νιτρικα ειναι στο 5..να μην περιμενω να πανε στο 10 τουλαχιστον?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει άφησε τα και στο 10 , δεν ήξερα .....
![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια..μετα απο καποιους κυκλους που εκανε η θολουρα του νερου
.ειπα μετα απο δυο μηνες λειτουργίας της λιμνης να καθαρισω το φιλτρο και την αντλια..η φτερωτη ηταν πεντακαθαρη παρολο που ειμαι γεματος τριχοειδη αλγη..ολο το θεμα ηταν η ελαφροπετρα..με το που σηκωσω τα σακια διαπιστωσα ενα στρωμα 2 ποντων λασπης..ευτυχως ο σωληνας εξαγωγης ειναι 3 ποντους πανω αλλα και παλι η λασπη εκανε την δουλεια της...ετσι καθαριστικαν ολα...μπηκε σωστα η ελαφροπετρα...απο πανω της στρωθηκε ολο με ενυδρειακο βαμβακι και απο πανω ενα πανι ψιλοτρυπο για να κραταει τα χοντρα..μεσα σε 24 ωρες νερο κρυσταλλο..εφτιαξα και ενα σωστο σπρει μπαρ με σωληνα pvc γτ το προηγουμενο ηταν με πλαστικο σωληνα και δεν καθοριζόταν...αυτα τα ολιγα απο τα νεα της λιμνης μου..χαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Λάσπη θα έχεις, για αυτό συνιστάται Ιαπωνική ψάθα, να κρατάει τα χοντρά αλλά και να μη μπουκώνει εύκολα
|
||||
|
||||
![]()
Kυριάκο ακόμα τα ψαράκια σου είναι μικρά
![]() ![]() Να σου πώ την βρωμιά πώς την βγάζεις μέσα απο τον χώρο φίλτρανσης ??? Δεν μαζευεται κάτω σαν λάσπη ?? Καλέ γιατί δεν βάζεις καμία φωτό?? Βάλε βάλε ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν προλαβα να βαλω φωτο..πολυ τρεξιμο σημερα...η λασπη με ζορισε φουλ..αρχικα με κομμενο μπουκάλι και μετα με πανια και κουβα..2 ποντους λασπη ειχε..αλλα σκεψου στην αρχη δεν ειχε πλυθει καλα η ελαφροπετρα οποτε εβγαλε πολυ πραμα..τωρα παει πολυ καλα..αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα παραγγείλουμε την ψαθα..αυριο θα εχετε φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φαντάστικα ότι κάτι τέτοιο θα έγινε
![]() Πρέπει να βρείς τρόπο να βάλεις μια βρύση - βάνα , να την ανοίγεις και να βγάζεις την βρωμιά(απο το φίλτρο) χωρίς να πηγαίνει αυτο το νερό στην Λίμνη ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Την επομενη φορα θα ξερω..θα βρω ενα σωληνα να κουμπωνει στο σωληνα του καταρακτη και τελος
|
|
||||
|
||||
![]()
Ααααα μπραβο καλή ιδέα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε τέτοιες περιπτώσεις μια σκούπα που ρουφάει υγρα χρειάζεται
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα στην παρεα!!!
αν εχω γυρισει πριν νυχτωσει θα ανεβασω και μια απο το ταισμα που θ ειναι στην επιφανεια |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα, βάλε όμως και καμιά μακρινή φωτογραφία να δούμε όλη τη λίμνη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Να και οι μακρινές
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος χώρος, μπράβο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλα παιδια...οτιδηποτε εχει να κανει με ξυλο ειναι ιδιοκατασκευη.οποιος θελει βοηθεια σε κατι λεει
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Κυριάκο , όμορφα όλα !!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ανησύχησα...λεω ανεβασα φωτο και το κοριτσι ουτε φωνη ουτε ακροαση??χαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Xαχαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() Πλάκα κάνω είχα δουλειά ![]() Υ.Γ. ζήλεψα αυτο το καναπεδάκι το ξύλινο με τις μαξιλάρες ........ ο ρε κάτι καφεδάρες !!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι η τελευταια μου κατασκευη...με μαδερια και σανιδες του παππου που ηταν εργολαβος και τα τελευταια 15 χρονια απλα επιαναν χωρο στο υπόγειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε εντάξει. Αμα έχει λίγο όρεξη και πολύ γούστο ο άνθρωπος τι κάνει. Αψογος Κυριάκο και να αποφεύγεις τον κόσμο που θα κάθεται στον όμορφο χώρο σου και λέει: ωραία ψάρια φέρε το καλάμι
|
|
|||
|
|||
![]()
δυστηχως ειναι πολλοι αυτοι..θεωρω οτι το χομπυ μας ειναι πολυ ομορφο και ιδιαιτερο...οποτε απλα δεν με ενδιαφερει η αποψη κανενος..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μερικες απο την ωρα του ταισματος
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Κυριάκο , όμορφες Καλημέρες !!!
Βλέπω τα χρυσόψαρα κάναν δουλειά στα Κόι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και το κλασικό που λένε όλοι: "Βρε δεν έβαζες τσιπούρες να τρως κιόλας, που κάθεσαι και παιδεύεσαι ΤΣΑΜΠΑ" χαχαχαχαχαχαχα.
|
|||
|
|||
![]()
Χαχα μα ποσο κλασικη ατακα..και λες ναι ναι...χαχα
Ναι αρτεμησια τελος το ανχος..πλεον βγαινουν ολα για μασα |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα είναι πολύ
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ένας μικρός παράδεισος
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα κατασκευη λιμνης | petros kapa | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 25-04-13 13:37 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | αλεξ παπ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 07-10-11 23:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ!! | voulafoufri | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 29 | 23-08-10 21:43 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |