|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
+ 1000 στην πρόταση του Κλεόβουλου.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια..εκλεισα κ τα ψαρια λοιπον...
Παρατηρησα σημερα λιγη καφε αλγη..κανω κατι η περιμενω να κανει τον κυκλο της.? |
|
||||
|
||||
![]()
ε τι άλλο να κάνεις , αστην και θα φύγει
|
||||
|
||||
![]()
Ναι περίμενε να κάνει τον κύκλο της μέχρι να έρθει η επόμενη. Βρε αφρικάνικο χωρίς άλγη είναι σαν τοστ χωρίς τυρί (κασέρι για τους βορειοελλαδίτες)
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οχαχαχαχαχα...λιωνω....ααααααααα....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια...τα νιτρωδη απο εχτες ειναι 0 και τα νιτρικα στο 10+...βαζω αμωνια καθε μερα κ περιμενω ψαρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια.σημερα ειναι η τεταρτη μερα που εχω παρει τα ψαρια..
εχω παθει ερωτα...ειναι ολα μια χαρα.υπεροχα.θελω μονο να δουμε τις τροφες.εχω αυτες τις 2 ocean nutrition cichlid omni pellets ocean nutrition cichlid vegi flakes πως κανω τα ταισματα μου..? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παίρνεις 1-2 ακόμα για ποικιλία; Νομίζω κάποια πιο "φυτική" από τα omni pellets. Θα σου πουν οι έμπειροι καλύτερα. Απλά είπα να γράψω για να γίνει η αρχή.
Και μήπως να άνοιγες από δω και πέρα θέμα στα ενυδρεία Αφρικής;
|
|||
|
|||
![]()
καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα κανω μια παρουσιαση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιά ψάρια πήρες τελικά?
Προς το παρόν δίνε βασικά τα vegi flakes και 1-2 φορές τη βδομάδα δίνε και την omni. Με τσιγκουνιά η τροφή τις πρώτες μέρες και σιγά σιγά αυξάνεις την ποσότητα. 2-3 ταΐσματα τη μέρα. Ετοίμαζε την παρουσίαση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτα που μου ειπες στο τελος πηρα.οκ..κανω μικρα ταισματα ακομα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος
![]() Θα πρότεινα από τροφές να πάρεις κι αυτές http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...25g-1mm-detail http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...la-125g-detail |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |