|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ ΟΚ η αδυναμία του γραπτού λόγου ~
λοιπόν , τωρα έχεις τα μωρά μέσα κ σημασία έχουν τα μωρά! για 1-2 βδομάδες δεν θα έχουν πρόβλημα μην ανησυχείς! απλά είπα ότι καλό είναι να σκέφτεσαι απο τώρα να τα δίνεις σιγά σιγά! μπορούν να επιβιώσουν άνετα , τρώνε κανονικά δεν έχουν ανάγκες μονο φαγητό!! ![]() η αναφορά μου για τα ψάρια είναι καθαρά πληροφοριακή για όποιον ενδιαφέρεται κ σε καμία περίπτωση δεν ήταν παράθεση για σένα! Αφου τα έχουμε πει κ τηλεφωνικός! ενυδρείο έχω 150αρια κ έχω ζευγάρια μέσα , κανονικό ζευγάρι , αρσενικό κ θηλυκό , αυτό εννοώ ζευγάρι... ![]() φιλικά Πολύκαρπος |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ναι αυτα εννοω.....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εντάξει...απλά για τα ψάρια τα λέμε με το Βασίλη από την αρχή,είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια! Οπως κ για τα Φυτα. Στο τηλ που είχαμε μιλήσει είχες συμφωνήσει κ εσύ ότι τα μισά μικρά θα φάνε τα αλλά μισά...πως αλλάξεις γνώμη;; |
|
|||
|
|||
![]()
δεν αλλάζω γνώμη βρε καλέ μου άνθρωπε... κ αν τα αφήσεις γενικότερα εκει μέσα θα φαγωθούν όλα μεταξύ τους!
η διαφορά με εμένα είναι ότι αν εχω γέννες τα δίνω σχεδόν όλα εκτός απο επιλεκτικά μικρά , για εσένα θα είναι δύσκολο να τα κρατήσεις για πολύ καιρό στο ενυδρείο... για αυτό κ το ξαναλέω ότι καλό θα ήταν να το σκεφτείς πώς θα τα δώσεις!!! αυτό δεν αναιρεί αυτό που είπαμε κ στο τηλέφωνο ότι όντος τα μικρά σε ενυδρείο θα φαγωθούν μεταξύ τους... (δεν κατάλαβα που παρεξηγήθηκα ρε παιδιά....) τέλος πάντων κανόνισε να έρθεις κ εσυ αν μπορείς στην συνάντηση να σου δώσω κ τα κυβάκια να κάνουν κέφι! |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποια στιγμή,αν όλα πανε καλά θα βαλω αγγελία...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παρα πολυ και μην σε ανχωνει το οτι ειμαι απο Σαντορινη σπουδάζω Αθήνα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα είχαμε νέες αφίξεις!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!!
Σήμερα μετά απο περίπου 2 μήνες η θηλυκιά,άφου έχει αφήσει όλα τα μικρά απο πάνω της βγήκε απο τη κρυψώνα της για κηνήγη-φαγητο. Έφαγε σχεδόν όλα τα σαλιγκαρια κ δυστυχως ![]() Φυσικά αμέσως την έβγαλα,τοποθέτησα ένα διαχωριστικο με πατέντα στο ενυδρείο με την μπλε κ μπήκε εκεί. Πολύ τσαμπουκαλεμένη επανήλθε...φαίνεται λόγω απουσίας του ασρενικού. ![]() Πάντως τα μικρά που έχουν μείνει είναι πολυ δραστήρια κ υγιεί,δε χορτένω να τα βλέπω. |
|
|||
|
|||
![]()
Να κ ένα μικρόυλι!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεγαλώνουν γρήγορα!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η θηλυκιά μαμά κ η θηλυκιά "μικρή" μαζι!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
3η αλλαγή της μπλε!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
μεγαλωνει το μικρο!
αντε να γινει μαμα κ αυτη! πρωτος ενδιαφερόμενος για τα μικρα της! στειλε σε πμ στοιχεια σου κτλ να σου στειλω τα κυβακια , ηρθε κ η νεα παρτιδα τα μικρα πως πανε? ευχομαι να εδωσες μερικα για να μην τρεχεις με τα μπιμπερο στα χερια συνεχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι!!!
![]() Έδώσα κάποια άλλα έχω ακόμα αρκετα... Μερικά απο τα μικρά έχουν μεγαλώσει περισότερο απο τα αλλα κ σίγα σιγα δείχνουν να πέρνουν χρώμα. Το παράραξενο είναι πως 2 απο τα μικρά δείχνουν να μπλεδιάζουν κ αλλα 2-3 να είναι τελείως λευκά... Υπάρχει περίπτωση να έχω βγάλει απο τη γέννα ποικιλία λευκών κ μπλε clarkii με κοκκινο-καφε μπαμπά κ πορτοκαλο-καφέ μαμα???????? ![]() Μάκαρι γιατί έψαχνα λευκή θηλυκια κ δε μπορουσα να βρω.... |
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο, ευχομαι καλοπούλητα κ να βρουν ένα σωστό σπιτάκι-ενυδρείο!!!
κ βέβαια μπορεί να έχεις μπλεδάκια ασπράκια γιατι τα δικά σου μπορεί να είναι γόνος απο επιλεκτικούς γονείς.. όπως εσύ λχ έχεις μπλε μαμά κ θα έχεις καφεκόκκινο μπαμπά , όλα τα μωρά δεν θα είναι μπλε αλλά τα κόκκινα τους θα έχουν γονίδια απο μπλε τωρα αυτά που έχεις μπορεί να έχουν γονείς επιλεκτικούς κ να φέρουν πολλά χρωματοσώματα.. αλωστε στα πετσοπ μην νομιζεις οτι δεν τα βαζουν να ζευγαρώνουν!!! |
|
|||
|
|||
![]()
leonida an bgei kanena mikro mple psinomai gia to enudreio pou legame na ftiaxsw edw me kolisate....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον έχεις δίκιο Σταύρο!!!
![]() Ευη κάτσε να δούμε αν όντως έχω μπλε κ λευκά χρώματα... Αύριο αν προλάβω θα ανεβασω φωτό με μικρά... |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά απο αρκετούς μήνες(απο το Μαϊο) θηλυκιά μαμα άλλαξε κ αυτη πουκάμισσο!!!
![]() Έιναι η μεγαλυτερη αλλάγη που είδα καθώς έχει αυξηθεί κατα πολύ σε μέγεθος κ όγκο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Να και το ένα μικρό που μάλον έχει βγει μπλε!!!!
![]() Στη 2η φωτο φαίνεται η διαφορα απο το άλλο μικρο που είναι δίπλα του. Στις άλλες πέφτει φαγοπότι!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
update!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε κόλλημα που έφαγα βραδυάτικα. Θα με κάνεις να ξεστήσω το 120άρι και να βάλω κλάρκι
![]() Μπράβο. ¶ξιζαν οι προσπάθειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν τα μωρα Leo,μπραβο επιτελους τα καταφερες φιλε.
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
τοσο καιρό , ο αρσενικος ειναι στο βαρελι ακομη? σε βλεπω σύντομα για γεννητούρια πάλι!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Που έισαι ρε Βασίλη??σε χάσαμε..καλη χρονία!!! Τα καλύτερα έχασες!!! Να σαι καλα! ![]() ------------------------- Παράθεση:
Έχω κ λευκά μικρά ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 07-01-15 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
να πας να παιξεις κανενα λοττο !
κ πες στο κοκκινο το μικρο να ειναι μακρια απο το μπλε γιατι θα του δεσω τις δαγκανες !! χαχαχαχαχαχα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
"κοκκινο μικρο"?? εννοείς την θηλυκιά???Το δικό σου είναι κρατημένο κ δεν παθάινει τίποτα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Λεωνίδα με τις 300 καραβίδες σου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ε όχι κ 300!!!Για να γίνω king of sparta χρειάζομαι το ενυδρείο του Βασίλη(kixlidatou)... ![]() Να σαι καλα!
|
|||
|
|||
![]()
Ένας φίλος μου με έχει βάλει σε σκέψεις(βάσικα θέλει να του δώσω την μπλε θηλυκία)να δώσω κ τις 3 μεγάλες καραβίδες κ να μεγάλωσω 1 χαρέμι με κάποια απο τα μικρά που έχω στο μεγάλο ενυδρείο...
Στάυρο έχεις καμία ιδέα πως θα βρούμε το φύλο τούς??Είναι ένος μηνός κ κάτι...απο κάτω δεν φαίνονται διαφορές πάντως!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψύλλοι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Flakes | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-09 23:13 |
Ερώτηση για ενυδρείο γλυκού νερού | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 03-09-08 21:14 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |