|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη μη του λες για "χιόνια" και τον αγριεύεις.
Ασε μη το κάνει καυσόξυλα και τα ρίξει στο τζάκι να ζεσταθεί. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο δειχνει για αρχη.λειπουν πορτακια,ποδια,στοκαρισμα,βαψιμο..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τούμπανο γίνεται
Μπράβο βρε Κώστα
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Μπράβο μπράβο πολύ ωραία η βάση γίνεται. Το "παιδικό" ενυδρείο ![]() ![]() Σαν το μωρό του καινούργιου είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Γερό φαίνεται! Ούτε 3μετρο ενυδρείο να ήθελες να βάλεις πάνω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ζηλευουμε Κωστα....
Μια χαρα προχωραει!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια!!
οντως δειχνει λιγακι μεγαλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου βρε Κώστα με τα ωραία σου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όντος δείχνει λιγάκι μεγάλο χαχαχαχαχαχ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και έτσι για να γκρινιάξω και λίγο, κανόνισε οι επόμενες φωτογραφίες να είναι στην πίτα του GAB του χρόνου.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγινε Λαμπρο!!!εκει υπολογιζω κι εγω...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαρατε βρε,αντεχω
![]() ![]() ![]() ποσο πιο πολλα να ακουσω απο το Λαμπρο ετσι κι αλλιως?κι αυτος μια χαρα αντεχει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντέχω φιλαράκι αντέχω. Να φανταστείς μόλις πήγα να πάρω το καινούργιο smart από το 1ο service και μου λέει το παληκάρι, Το οδηγεί και άλλος? Ναι λέω, η γυναίκα μου.
Ή έχεις πέσει με μεγάλη ταχύτητα σε μεγάλη λακούβα ή έχεις ανέβει ψηλό πεζοδρόμιο με πολλά χιλίομετρα γιατί ο πίσω αριστερός τροχος έχει στραβώσει και πρέπει να το φέρεις για ευθυγράμμιση!!! ![]() Τη ρωτάω μετά και μου λέει ".... α, ναι μια φορά μόνο χτυπησα σε ένα πεζοδρόμιο με ταχύτητα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
για αυτο και εγω δεν της το δινω και εχω το κεφαλι μου ήσυχο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ Κωστα , στηνεις 3 μετρα για πλακα , δεν τις δινεις το αμαξι... Τι γινεται με σενα ρε αδερφε επιτελους;;;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι που με τρομαζει μερικες φορες..
![]() φοβαμαι μου τα φυλαει για μετα το γαμο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο του Κώστα μετά τον γάμο....χαχαχαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπααα..εγω και τα ενυδρεια μου παμε πακετο.κανεις δε θα μας χωρισει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα 'παν και άλλοι
![]() ![]() Ωρέ μέχρι το μουστάκι θα ξουρίσεις !!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα κρατησω ψηλα τη σημαια
![]() ξερω και tae-kwon-do αμα δυσκολεψουν τα πραγματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως τώρα που αρχίζει και δείχνει η κατασκευή σου τον όγκο της θα είναι πραγματικά μεγαλείο αυτό το ενυδρείο! Με το καλό η ολοκλήρωση λοιπόν!!
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχω σχεδον τελειωσει με τη βαση θα ηθελα αν ξερει καποιο καλο παιδι να μου προτεινει καποιο μαγαζι για ποδαρακια.ψαχνω ρυθμιζομενα που να μπορουν να στηριχτουν στο ξυλο και να σηκωνουν 100 κιλα το καθενα.ριχτε καμια προταση ή κανα λινκ μην ψαχνω οτι να ναι
![]() αντε για να ξεκινησω το ενυδρειο.. |
|
|||
|
|||
![]()
Για 4 ποδαράκια έχω να σου προτείνω
![]() Βάλε τα 2 του Πύρου και τα 2 του Καχιασβίλη. ¶νετα σηκώνουν 100 κιλά το κάθε πόδι. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ψωνίσει πολλές φορές από εκεί. Μπορείς να τον ρωτήσεις ό,τι θέλεις. Είναι λίγο περίεργος αλλά έχει μεγάλη ποικιλία! www.koudounasonline.gr
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.johnart.gr/Catalogue/inde...ex&cPath=6_199 http://www.ebw.gr/el/product/30428/R...2000NSH-2-TMCH εχω δει όμως και στο Leroy
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κώστα εγώ για μια κατασκευή που είχα φτιάξει και ήταν απίστευτα βαριά, είχα πάρει ποδαράκια από praktiker ρυθμιζόμενα και είχα κάνει μια χαρά τη δουλειά μου. Το μυστικό είναι ότι όσο πιο πολλά ποδαράκια βάλεις τόσο λιγότερο βάρος πέφτει σε κάθε ποδαράκι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |