|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με ψάρια από τη λίμνη Malawi, την Tanganyika ή την Victoria |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ' αυτό το θέμα μπορείτε να σχολιάσετε ή να εκφράσετε τις απορίες σας για τον Διαγωνισμό http://www.aquatek.gr/vb/showthread....807#post924807
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα!!
εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!! ελπίζω σε πολλές συμμέτοχες,όλοι οι καλοί χωράνε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για την διοργάνωση σε όλους .
Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες .
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για την κίνηση που κάνετε (σαν φόρουμ)
![]() ![]() Τώρα στο θέμα μας... να εκφράσω την αντίρρησή μου για τον τρόπο της ψηφοφορίας. Νομίζω ότι δεν είναι σωστό να μπορούμε να ψηφίσουμε όσα ενυδρεία θέλουμε αλλά να έχουμε περιορισμό πχ μέχρι πέντε (5).
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παλικαρια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και καλή επιτυχία σε όλους!
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Γιώργο για τους ψήφους. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια κινηση Κλεόβουλε.. μου αρεσει να βλέπω τετοιους διαγωνισμους και εδω στην Ελλαδα.
Ειμαι κατα της ψηφοφοριας των μελων, ή εστω αν γινει να μην δινει τοσο βαση στα αποτελεσματα. Εμενα περισσοτερο μου αρεσει να κρινουν οι κριτες , καθως και να αναγραφουν την αποψη τους. ![]() Ετσι μπορει και το καθε μελος να βελτιωθει... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!!εχω στειλει e mail την συμμετοχη μου εδω και πολυ καιρο ομως απαντηση δεν πηρα!!ισως να μην ειναι εγκυρη αλλα πειτε το μου τουλαχιστον !!ευχαριστω!
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Αλέξανδρε,
Την συμμετοχή σου την έστειλες μόλις 4μέρες πριν. Ισχύει, απλά είμαι εξωτερικό για δουλειά και γιαυτό δεν έχει ανέβει ακόμα. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Με εκτίμηση, -Κωνσταντίνος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
12 κι απόψε έμειναν.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ!!
|
||||
|
||||
![]()
14 μέρες έμειναν.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλή σου ημέρα.
Τον άρχοντα που έχεις στην φωτογραφία τον γνωρίζεις ? Όχι τίποτε άλλο αλλά με τον δρόμο που έχω πάρει με βλέπω να τον φτάνω σύντομα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...conomists.html αρθρακι της βρετανικης sun της οποιας μονο η σελιδα 3 ,καθε τευχους αξιζει(page 3)
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω να προλαβαίνει ο Τυρινθος να φτιάξει το 3μετρο ξύλινο χαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() έτσι κι αλλιώς θα είναι εκτός συναγωνισμού αφού είναι κριτής ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι κι αλλιως ειμαι εκτος συναγωνισμου εγω
![]() καποια στιγμη θα ερθει και η σειρα μου.αρκει να βγει το ονειρο μου ετσι οπως το φανταζομαι.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μαζί με μια νεογέννητη μικρούλα κιχλίδα (όπως της φωτό) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!!εχω στειλει αλλη μια συμμετοχη....ελπιζω ο Κωστας να προλαβει να την αναρτησει!!καλη επιτυχια σε ολους!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.
Τελικά έστειλα και εγώ χτες το βράδυ. Πιστεύω να την έλαβε. Καλή συνέχεια σε όλους. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να προλάβει ο Κώστας και να ελαβε και την δικη μου συμμετοχή γιατι γιατι 2η μερα και ουτε φωνη ουτε ακρόαση!!! Κωστα κωστα εισαι εδω???
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταιες μερες περιμενετε;
![]() Καλιο αργα παρα ποτε! ![]() Θα μπουν οι φωτο σας ,μην ανυσηχειτε.. Ελπιζω ![]() Αντε κι αλλοι οσο προλαβαινετε!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελληνες είμαστε!!! Η καλη δουλειά αργεί να γίνει!!! Χαχαχαχα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και οι αφρικανοί σαν τους νεοέλληνες έγιναν
![]() Μην ανησυχείτε πάντως εφόσον είστε εμπρόθεσμοι θα αναρτηθούν όλες οι έγκυρες συμμετοχές ![]() Προλαβαίνετε και οι υπόλοιποι αργοπορημένοι αμφιταλαντευόμενοι ![]() (που είναι τα τροφέους? τα χαπς? τα κοχυλόψαρα? οεο? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |
African Cichlids - Victoria Lake | Vasilis Xanth | Malawi | 4 | 06-02-08 12:32 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |