|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρε Στελιο,πες και εσυ την αποψη σου...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω πει πρώτος! Γιατί δε με προσέχει κανένας;
|
||||
|
||||
![]()
Καλα λες...Τον Αντωνη πρεπει να βρισω τοτε,ολο κοιταει και δεν μιλαει,δεν θα τον αφηνει η κοπελα μαλλον...Αντωνη,πες της πως εμεις σε προσεχουμε βρε!
|
||||
|
||||
![]()
Θα τρόμαξε με το Sulawesi!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ εδω ειμαι.....Ορέ ψαρουκλες και κακό ….
![]() ![]() ![]() Τώρα όσων αφορά τους βιότοπους φτιάχνουμε οτι θελετε δεν έχω κανένα πρόβλημα …όλες οι επιλογές είναι ωραίες σε σημείο που δεν ξέρω τι θέλω….αλλα μην μπερδεψουμε πολλα ψαρακια ε.. ![]() ![]() υγ. για μπλουζάκι ρωτήστε τι γραμμή είναι γιατί είμαι πάνω στον όγκο σε στενή γραμμή μάλλον θα χρειαστώ xl αλλιώς large.....
|
||||
|
||||
![]()
1. Βρες ένα Fruit of the Loom και σύγκρινε! Δεν μπορεί, κάπου θα βρίσκεται και της πενθήμερης!
2. Πες την άποψή σου μη μαλλιοτραβηχτούμε! Διάλεξε δύο και πες τα!
|
||||
|
||||
![]()
Καλα σου λεει ο Στελιος!
Μην το παιζεις διπλωματης,τι γουσταρεις πιο πολυ,τι θα εδινε το κατι παραπανω? Αλλα να ειναι εφικτο... Και μετα θα αποφαστει απο την πλειοψηφία.
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον ντρέπεται να πει Sulawesi γιατί του λιώσανε τα pogostemon!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λοιπόν 1ο ενυδρείο μασκαράδες με esomus danricus ![]() Και 2ο ενυδρείο……Ασία με choco! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
CHOCO E???(ΧΕΧ)...λοιπόν..(οκ θα δω τι θα κάνω με ρίζες)....η ιδέα sulawesi ειναι πολύ πρωτότυπη..παντως..εμένα με ψήνει!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παμε για 2 Ασια ε...
Επρεπε να κλεισουμε και τριτο μαλλον... ![]() Προλαβαίνουμε αμα θελετε...... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι..κάτι μου λέει οτι θα τα πάμε πολυ καλα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δευτερα θα παω να δω απο κοντα τα ψαρακια που ανεφερα σε προηγουμενα μηνυματα μου να δω σε τι κατασταση ειναι,στον διαγωνισμο θελουμε ψαρια με τα χρωματα ενηλικιωσης και να ειναι φοβισμενα,δεν εχει νοημα ακομα και να ειναι το καλυτερο ψαρι αν συνεχως καθετε στρεσσαρισμενο και κρυμμενο,χαλαει το κονσεπτ και την διαθεση οποιου το βλεπει.
Επισης θα παω να δω καποια κιλλι Αφρικης οπως επισης να ριξω ενα ματι και σε Αυστραλια. Α ναι,θα κοιταξω και καποια Paratilapia Polleni,ψηνεται κανεις για Μαδαγασχαρη?
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι λίγα τα λίτρα για polleni?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι μακροπροθεσμα θα ειναι ελαχιστα οχι απλα λιγα...Απλα για το κομματι της εκθεσης μονο.
Ο bleher ειπε σε ερωτηση που του εγινε,μην κοιτατε τα λιτρα,μπορειτε να βαλετε οποιο ψαρι θελετε,θα κριθειτε για τον σωστο βιοτοπο που θα στήσετε,περιοχη,στησιμο,φυτα,υλικα,ψαρι κ.α.
|
||||
|
||||
![]()
εγω αμα πεί τίποτα αυτό θα του πώ πάντως
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στελιοοοοοοοοοο τραβα παρε τα ξυλα απο τον Πατρινο......
Βεατακο γιατι δεν ανεβαίνεις να βοηθησεις ρε φιλε? Ελα καλα θα περασουμε..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μωρε θελω να ανεβω αλλα ειναι μεσοβδομαδα και πολυ δυσκολα θα μπορω.
Ισως ανεβω το σκ να τα θαυμασω. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ρε...ανεβα απο Παρασκευη να βαλεις κανα χερακι...
Οποτε μπορεσεις φιλε,μακαρι να σε δουμε παλι απο κοντα!
|
||||
|
||||
![]()
Η βλακεια ειναι οτι και Παρασκευη να ανεβω η διορια ληγει το πρωι αρα λογικα δεν θα προλαβω να βοηθησω.
![]() Τεσπα,μεχρι τοτε βλεπουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Απο Τεταρτη απόγευμα θα ξεκινήσουμε το στησιμο?
|
||||
|
||||
![]()
εγω θελω ενα xl μαλλον
![]() παιδια θα χρειαστει να εχουμε κανενα εργαλειο στο στησιμο να φερω? |
|
||||
|
||||
![]()
Απο Τεταρτη μεσημερι και επειτα μπορουμε,θα τα πουμε στον καφε,να δουμε ποτε μας βολευει ολους.
Εργαλεια θελουμε,μικρη τσιμπιδα,μακρια τσιμπιδα κανα ψαλιδι και καμια σπατουλα.
|
||||
|
||||
![]()
Eργαλεία έχω εγώ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θελουμε μερος που να εχει άπλα και ανεση χωρου οπως και να μπορουμε να παρκαρουμε κοντα ωστε να μεταφερουμε την πραμάτεια μας!
Καμια προταση?
|
||||
|
||||
![]()
Λίμνη στο άλσος Ν.Φιλαδελφειας;;
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ή με μμμ ή με κάποιον,γιατι no μεταφορικο μεσο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |