|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα απουσιάσω. Να περάσετε καλά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και τα καρντάσια απο τις Αμερικές επίσης παρών! είναι καμια 50αρια λεω... Κώστα ποσα τα κόβεις?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριακή 7 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Beningan's.
Κλεόβουλος panos1972 bokostas kalaxan drbig Γιάννη, καλό babysitting, μη σκεφτείς να φέρεις τη μικρή, θα δει τον Πάνο και τον Χάρη και θα βάλει τα κλάματα. ![]() ![]() Νίκο, γιατί απουσία? Θυμήθηκες ότι έχεις και οικογένεια? Καλά να περάσετε. ![]() Χάρη, τα μωρά είναι σίγουρα πάνω από 50, ετοίμασε αρτέμια βρε τεμπελχανείο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχουμε πείρα στις κόρες (όχι μόνο του ψωμιού!!! ). Θα της πούμε και τραγουδάκι και όλα μέλι γάλα! http://www.youtube.com/watch?v=H8Gqr...eature=related
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
δεν είναι babysitting 10μερες την έχω μόνο δεν μπορώ να την χορτάσω όλο παίρνει κάτι φάτσες...... καλά αν σας δει η κούκλα μου (3,4Kg) θα πάθει σοκ χαχαχαχαχα είναι όσα κιλά πρέπει να χάσετε…. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Κλεόβουλος panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Καλά ρε, πάτε καλά? Είναι νούμερο αυτό? Αν είμαστε αυτοί μόνο, να κανονίσουμε να πάμε με 1 αυτοκίνητο. ![]() Περισσότερους μαζεύει το κλιμάκιο ¶νω Ποντοκερασιάς. ![]() Προχθές 55 άτομα και την Κυριακή 6? Αχ και τα λεγα να κάνουμε την κοπή αυτή την Κυριακή... |
|
|||
|
|||
![]()
Και γω τα είπα... τεσπα, ποιος θα φέρει παιδιά? αν είναι να φερω και τα δικά μου να παιξουνε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα και διανοητικά λοιπόν είμαι μεγαλύτερος από σένα, γι αυτό σεβασμός!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παντως η ανω ποντοκερασια εχει τελεια διαδρομη για mountain bike!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
%70 παρόν
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλος
panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Perazzi Έλα, άλλον 1 θέλουμε για να παίξουμε ένα 5Χ5. panos1972 και drbig μετρούν διπλοί ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπαίνω τέρμα στο 5Χ5! Εφαρμόζω τέλεια στην εστία!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ στο άλλο τέρμα.
Γκολ δε μπαίνει με τίποτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία και οι υπόλοιποι στη μέση θα παίξουμε ΜΗΛΑ!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα τη λυση για να μαζευτουν περισσοτεροι
να φερει ο Bokostas τα δωρα που κερδισε να τα ξαναμοιρασουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως επειδη μαζευτούμε και 3-4 στη Παραλία Κατερίνης για Τσιπουράκι ,για αυτό δεν θα έχετε μεγάλη προσέλευση χιχιχι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο στη στρατιωτικη ορολογια λεγεται αντιπερισπασμος
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά παρών κι εγώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ή αντισυγκέντρωση.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απων λογω ανωτερας βιας καλα να περασετε παιδια
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλος
panos1972 bokostas kalaxan drbig azores Perazzi Alex_Salonica paco ? cpapakon ? potami ? |
|
||||
|
||||
![]()
θα ξερω το πρωι κυριακης
|
||||
|
||||
![]()
αντε να πεισω τη γυναικα μου οτι για τριτη συνεχομενη Κυριακη εχει ενυδρειακη συναντηση
δυσκολο |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ,δυστυχώς,αυτήν την Κυριακή θα απουσιάσω.
|
||||
|
||||
![]()
να με ενημερωσεις το σαββατο, για να ξερω αν θα φερω την κοκκινη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |