|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
...μπορεις να κανεις ενα συστημα που να συνδεεις τη λιμνη με το μπανιο και ολο το σπιτι(κατι σαν σπα
![]() ![]() ![]() υ.γ. τρεχουμενο νερο μεσα στο σπιτι φερνει θετικη ενεργεια(Φένκ Σούι) |
|
|||
|
|||
![]()
Ε μην το παρα…..με!
![]() ![]() ![]() ------------------------- Αφαίρεσα το πράσινο πλαστικό που είχα πίσω από την λίμνη. Το πρώτο από τα 5 άγνωστα αναρριχόμενα φυτά φυτεύτηκε. Έτοιμος και ο σοβάς στα κυκλικά σημεία. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 12-09-09 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μας κάνεις να παρατήσουμε τις δουλειές μας και να βγούμε στις αυλές με φτυάρι και μιστρί!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ειναι απεχτη!!!!! τη εχει κανει ο ανθρωπος!!!!???!!! να ρωτησω κατι γτ ειμαι ασχετος απο λιμνες? στις λιμνες κανουμε αλαγες νερου? και καθε ποσο? και παλι1000000000000000000 μπραωο!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 16-09-09 στις 09:06 |
|
|||
|
|||
![]()
Lusy
Εγώ λέω να τα κάνουμε όλα μαζί………..γιατί όχι????????? Gangster95. Σε ευχαριστώ πολύ. Στις λίμνες δεν κάνουμε αλλαγές νερού. Προσθέτουμε μόνο το νερό που εξατμίζετε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι σίγουρα μιλάμε για μια στρωμένη λίμνη με τα όλα της!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρεπιπτόντως, Γιάννο, έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά! Μπράβο σου για την καταπληκτική και πανέμορφη λίμνη σου! Τυχερούληηηη! Να πω και μια απορία επί τη ευκαιρία. Αυτό, τσιμπάει; ![]() Λιβελούλη πρέπει να είναι, έτσι; Δεν ξέρω αλλά τις φοβάμαι. Έχω την εντύπωση οτι είναι επιθετικές, έχω ρωτήσει διάφορους ανθρώπους, αλλά δεν ξέρουν, είτε οι απόψεις διίστανται. Ξέρει κανείς; Κι όσο για το νερό που απλά συμπληρώνουμε σε μια λίμνη, τα τοιχώματα λογικά ποιάνουν γλίτζα, πρασινάδα, κλπ, σωστά; Πως και με τι τα καθαρίζουμε αυτά; Ή δεν χρειάζεται;
|
||||
|
||||
![]()
Οι λιβελούλες δεν τσιμπάνε, δαγκώνουν όμως
![]()
|
||||
|
||||
![]()
@mariatito
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._erythraea.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...nscolombii.htm ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΑΑ... Σ'ευχαριστώ Ηλία! Μα πως μου διέφυγε; Ο κ. Τάκης έχει κάνει εκπληκτική δουλειά και έχω μάθει σπουδαία πράγματα για τα μπονσάϊ που είναι ένα ακόμη από τα πολλά ενδιαφέροντά μου!
Alex, δηλαδή η Λιβελούλη δαγκώνει άμα την πειράξεις για κάποιο λόγο, ή και τυχαία, άμα περνάς από μπροστά της και της τη "βιδώσει" ξαφνικά; Κι άμα σε δαγκώζει πρίζεται το δέρμα, πονάει, ή είναι όπως το δάγκωμα του μυρμηγκιού;
|
|||
|
|||
![]()
Τεχνητός βράχος
Ποιόν από τους 2 θα επιλέγατε? Δεξιό η αριστερό? (Από την πρώτη φωτογραφία). Και στα 2 δήγματα ο τεχνητός βράχος δεν είναι βαμμένος. Είναι για την προέκταση που κάνω για την λίμνη μου |
|
||||
|
||||
![]()
τον δεξιο....
ο αλλος αμα βαφτει καταληλα καθε πετρα θα ειναι πιο ωραιο... |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ το δεξιό λέω, μοιάζει πιό φυσικό συγκριτικά με τον άλλο. Μόνος σου το έφτιαξες κι αυτό;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι μόνος….. Για το δεξιά η ηδέα του τελειώματος ήταν το ¶ντρου. Ο Αντρος είχε την τύχη να δει την διαδικασία όταν του κατασκεύαζαν τον δικό του τεχνητό βράχο. |
|
||||
|
||||
![]()
για πες λεπτομεριες....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά στα χέρια σου Γιάννο!
Τελικά δεν μου είπατε: η Λιβελούλη δαγκώνει άμα την πειράξεις για κάποιο λόγο, ή και τυχαία, άμα περνάς από μπροστά της και της τη "βιδώσει" ξαφνικά; Κι άμα σε δαγκώζει πρίζεται το δέρμα, πονάει, ή είναι όπως το δάγκωμα του μυρμηγκιού;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το δεξιό λέω και εγώ να κανείς.
![]() Χωρίς να σημαινει ότι το αριστερά είναι άσχημο. Εγώ είδα φέτος μια λίβελουλα να αρπάζει μια σφήγκα!!! Γενικά έβλεπα λίβελουλες ακίνητες γύρο από την λίμνη. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι συμπεριφορά ήταν αυτή, μέχρι τελικά κατάλαβα ότι έστηναν καρτέρι σε αλλά έντομα. Γενικά δεν νομίζω να επιτίθενται σε άνθρωπο.
|
||||
|
||||
![]()
Αχ, τι καλά! Είναι χρήσιμες λοιπόν, ε; Θα σταματήσω να τις φοβάμαι τότε!
|
|||
|
|||
![]()
Έχουμεν έτσι πράμαν μες την Χώραν τζιαι εν το εσιάστικα κόμα? Πού μένεις Γιάννο?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στρόβολο μένω… |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω Στρόβολο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω καιρό να σας ενημερώσω για την εξέλιξη τις λίμνης.
Οι φωτογραφίες είναι στο στάδιο που βρίσκετε σήμερα. Η προέκταση που κάνω θα δείτε ότι είναι σε 3 στάδια. Το νερό θα πηγαίνει από το ένα σημείο στο άλλο και θα καταλήγει στην λίμνη. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννο κάνεις θαύματα!!!! άξιος άξιος!!!!
![]() Εμένα μου αρέσει αυτό με το μεγαλύτερο ανάγλυφο, δείχνει πιο φυσικό! δες την φωτο Μαρία, το παιδικό χεράκι που βλέπεις είναι του γιού μου ... την ταλαιπώρησε πολύ την έρμη, μέχρι να τον πάρω μυρωδιά ... δεν χρειάζετε απάντηση για το αν τσιμπάνε οι λιβελούλες!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια!...
![]() ...κατι σε ποιο πανοραμικη φοτο δεν εχεις, για να καταλαβουμε που ειναι τι?... ![]() για πες φυτα στην δευτερη και τριτη φοτο... ![]() η θαλια επιασε?... δεν μπορω να την βρω πουθενα στο ιντερνετ(για πουλημα) και παλι μπραβο!.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να βάλεις και φωτισμό κήπου κι ένα προβολέα λίμνης που θα την αναδυκνίει το βραδάκι...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έκανα ένα δοκιμαστικό βάψιμο. Το επόμενο θα είναι καλύτερο. Τώρα που είναι βαμμένο ποιο σας φαίνετε ποιο φυσικό? ![]() mariatito Όλα θα γίνουν σιγά σιγά!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |