|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αν...λέω άν φάνε τον tsoum θα πάθουν τέτοια τροφική δηλητηρίαση που θα αλλάξει η ιστορία ώς προς την διατροφή των σαρκοφάγων.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΤSOUM---THE LIVE POISON.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() .... Ποιος θα με πάρει μαζί του αμα παω σε κάποιο σημείο, γιατί δεν έχω ιδέα πως θα φτάσω εκεί; Γρήγορα πριν δει η Ολγα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μήπως σημείο στο χάρτη??? ![]() Αν είναι έτσι δώσε συντεταγμένες και θα στείλω την ομάδα G.I. Joe να σε παραλάβει. ![]() Αλλά πάλι με προβληματίζεις....πώς ένας super hero σαν εσένα δεν μπορεί να βρεί την ταβέρνα του Αντώνη?? ![]() Αλήθεια γιατί δεν ρωτάς τα φιλαράκια σου τον batman,τον surerman και τον spiderman να σου πουν που είναι (νομίζω προχθές έτρωγαν εκεί). ![]() ![]() ![]() ...... και εσύ βρε Αντώνη που πήγες και το έκανες το μαγαζί?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα με υγεια σε ολους
που ειναι αυτος ο Αη Βασιλης που του ζητησα ενα ενυδρειακι αυτοσυντηριτο χωρις εξοδα ιδιο μαυτο στο Ντουμπαη? ασε μπορει να το στηλει με μεταφορικη Χρηστο σταματα να πηραζεις τον tsoum και μην τον αποπροσανατολιζεις αυτος ο surer man ειναι γιαλατζι tsoum κατι σαν τον pasta man τον γιαουρτογλου man τον mpaklava man και τον χαραμαδα man ολοι αυτοι θα σου πουν ψεματα μονο ο superman που συνεργαζεται με τον Αη Βασιλη για να μου φερουν το ενυδρειο που ζητησα λεει την αληθεια μια μεγαλη καλημερα και χρονια πολλα απο την κατασπρη Γερμανια σε ολους καλα να περασετε κοπροσκυλα και μη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶ντε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε ολους! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην στεναχωριεσε Δημητρη για σενα οτι προβλημα εχεις θα στο λυση
οοοοοοοοοο KOBOSTA MAN ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οσο γιατο ενυδρειάκι στείλε ένα π.μ. στον tsoum να βάλει την μπέρτα του (μόλις χθές έγινε μέλος της παρέας των ''απίθανων'' με την ονομασία ''απιθανόπαιδο-2'') και θα σου το φέρει τάχιστα. ![]() Υ.Γ.-1 φτιάξε έναν χιονάνθρωπο με την ''φάτσα'' του bokosta-sun να το βλέπουν οι Γερμανίδες μπάς και έρθουν το καλοκαίρι στο Ελλάδα μας. ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.-2 αν δεν πιάσει με την φάτσα του Κώστα βάλε του ''Πάνος1972''... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα σε ολη την τρελοπαρεα!!!! Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια!!! Καλα να περασετε και μην το παρακανετε με τους μπακλαβαδες και τους κουραμπιεδες!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να περνάτε. ![]() KOBOSTA MAN |
|
||||
|
||||
![]()
χρόνια πολλά με υγειά και ευτυχία.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Βασίλη καλά να περνάς! Σου ευχομαι να ρίξει τόσο χιονι ωστε να ακυρωθούν οι πτησεις και να κατσεις αλλη μια εβδομαδα εκεί! ![]() ![]() Και το "καποιο σημείο" ειναι να ερθω εγώ ως κάπου, (π.χ. κεντρο, καλαμαρια κτλπ) και απο εκει. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο αν έρθεις Καλαμαριά σε παίρνω εγώ, αλλά θα κάνεις κύκλο, ο Μαχαραγιάς είναι πολύ πιο κοντά σε σένα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Xρονια πολλα σε ολους και παντα με υγεια και ορθιοι!(στα ποδια εννοω αλλα οπως το παρει κανεις)
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και από εμένα χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και καλά να περάσετε με υγεία και ευτυχία σε όλους.
![]() Χαραμάδα άσε τον tsoum στην ησυχία του... αύριο κανόνισα ραντεβού μαζί του για να έρθουμε στην γιορτή σου... τον είπα σήμερα να μην φάει τίποτα όλη την ημέρα το ίδιο και αύριο για να έχει πολύ όρεξη, και να είναι μόνο με νερό... να μην πάθει και αφυδάτωση κρίμα είναι... ![]() ![]() ![]() Πες και την γυναίκα σου να μην ρίξει δυνατό σφουγγάρισμα στο σπίτι, γιατί θα φοράει ο tsoum λόγω της ημέρας το καινούριο σκαρπινάκι με το δέρμα από κάτω, που του το έκανα δώρο στην γιορτή του... και ενδέχεται να γλυστρίσει και να πέσει είτε πάνω στο ενυδρείο σου το μεγάλο... είτε πάνω σε σένα... είτε πάνω στα παιδιά σου ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
λοιπόν το μενού θα έχει ''βροντόσαυρο'' (μου τον έδωσε ο spielberg),ο οποίος θα είναι γεμισμένος με ''ελεφαντάκια'' γάλακτος,τα οποία θα είναι γεμισμένα με μικρά γουρουνάκια,τα οποία θα είναι γεμισμένα με κοτόπουλα,τα οποία θα είναι γεμιστά με .... ρύζι. Και για επιδόρπιο από ένα ferrero rose .... για να φύγει βροντοσαυροελεφαντογουρουνοκοτοπουλίλα .... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χρήστο αυτό που λες, δεν ξέρω αν το έβγαλες απο το μυαλό σου, παντως στην Ινδία είχα δει στην τηλεόραση να κάνουν κάτι τετοιο. Είχαν παρει 2 κατσίκες μπολικα κοτοπουλα και πολλα ορτύκια. Γεμιζαν τις κατσικιες με κοτοπουλα και τα κοτοπουλα τα γέμιζαν με ορτύκια... ![]() Ο Αντώνης αυτός είναι απο το φορουμ; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε βοηθαει αυτο?
http://maps.google.com/maps?t=h&hl=el&ie=UTF8&ll=40.608658,22.99222&spn=0 .00111,0.001674&z=19 ακριβως απεναντι ειναι ενα βενζιναδικο της ΕΚΟ και δεκα μετρα πριν απο αυτο εχει σταση το 14 της Τουμπας! |
|
||||
|
||||
![]()
Ok το κατάλαβα πως παει! Εσύ είσαι ο Αντώνης;
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι αυτός είναι η Μαρίκα....
------------------------- Τη γίδα που την είδες βρε αγόρι μου στο μενού που γράφω πιο πάνω???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 24-12-10 στις 19:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
aΝΤΩΝΗΣkiriazides, αυτός είναι.
Χρήστο σταμάτα να πειράζεις τον tsoum, γιατί θα έρθω να κατουρήσω στο ενυδρείο σου, να δεις πού θα φτάσει η αμμωνία. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοραει ενισχυτικο μανομετρικου sun-sun!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προσοχή μόνο μη κάψει την αντλία
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω γω... Μπορεί!
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά σε όλους. Ότι καλύτερο σε σας και στις οικογένειες σας!
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά!! Καλά Χριστούγεννα!!
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα παιδια και απο εμενα και καλα μυαλα (λεμε τωρα) σε αυτους που τα χρειαζονται.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |