|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω γιατι λετε δεν εβαζα αλλα ψαρια εκτος απο τα δυο fancy στο 500λιτρο?
Οταν γινουν τουμπανα τα ψαρια, ποιος θα τρεχει? Τωρα με 4 Fancy μεσα, ειμαι οριακα να ειμαι ακομα ανετος στη συντηρηση (οταν θα γινουν τουμπανα και τα μικρα) Γιαυτο κανονιστε την πορεια σας. Δεν εχει αλλη διασωση απο εδω και περα. Χαλαλι ομως.
|
|||
|
|||
![]()
Το ΣΚ θα γνωρίσουν το νονό τους !!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είδα από κοντά τα χρυσόψαρα του Τάκη και ειλικρινά δίνουν μία άλλη αίσθηση στην έννοια του χρυσόψαρου , τόσο σε μέγεθος όσο και σε καθαρότητα ενυδρείου. Φανταστείτε μετά από τόσα χρόνια με τα ενυδρεία , τον παρακάλεσα να τα ταίσει για να τα χαζέψω.
Το 300σαρι μου με τα 60 λίτρα σαμπ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα νέα μικρά. Αν και νομίζω ότι θα μετακομίσουν στο ριο 400 του κουμπάρου μου. Ευχαριστούμε τον Τάκη που πήγε στα ΚΤΕΛ και τον φίλο του tsala που μας τα έστειλε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- με τετοιο ψαρι , δεν θα το σκεφτομουν και πολυ ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() οριακα δεν εισαι.. εγω τι να πω με 8 μονοουρα σε 360? ![]() ευτυχως-δυστυχως τα δικα μου , τα περισσοτερα ηταν "καμμενα" και δεν θα μεγαλωσουν σαν του Τακη.. μια 5αδα σε παιρνει ακομα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 20-01-15 στις 23:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο πατρικό μου, για να μετακομίσω μόνιμα, μόνος μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε τι γομαρια ειναι αυτα???
![]() ουτε κοι να ηταν!!!μηπως ειναι μικρο το ενυδρειο και πρεπει να μπουν σε μεγαλυτερο?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ακόμα δεν έκλεισε χρόνο αυτό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν δεν εχεις χωρο για λιμνη... δεν υπαρχει λυση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι κακες ιδεες,ειναι καλες ιδεες
![]() βασικα ειναι τοσο καλη ιδεα που θα μπορουσα να ασχοληθω για πρωτη φορα στη ζωη μου με χρυσοψαρα ετσι που τα βλεπω ![]() παω να το προτεινω στη γυναικα...χαρηκα που σας γνωρισα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλάω σπίτια μου φαίνεται
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"Τωρα με 4 Fancy μεσα, ειμαι οριακα να ειμαι ακομα ανετος στη συντηρηση (οταν θα γινουν τουμπανα και τα μικρα)" Να μην χρειαζεται το ενυδρειο να ειμαι απικο απο πανω με αλλαγες νερου κλπ. Να μπορω να το αφησω και λιγο μονο του αν χρειαστει. Αυτο εννοω . Οταν λεει δλδ 50 λτ ανα fancy ψαρι, εγω θελω να δινω 150 για να ειμαι 3 φορες πιο ανετος στη συντηρηση. ![]() Τωρα θα ειμαι 2 φορες ανετος, απο 4 που ημουν ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 10 ημέρες τα μικρά έχουν αρχίσει να τουμπανιάζουν
Μου φαίνεται πως θα ανοίξω μονάδα πάχυνσης χρυσόψαρων ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κουκλακια ειναι ολα τους ![]() αμα συνεχισουν ετσι,θα τα πουμε δεινοσαυροψαρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=takis_gt;873529]
Ποια μοναδα.. Μαλλον για ορφανοτροφειο το πηγαινεις ![]() Ασ την μοναδα οταν φτιαξεις την πισινα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο ακομα και θα μπεις στο βιβλιο γκινες, για το βαρυτερο χρυσοψαρο του κοσμου
![]() σκεφτομαι εαν ειχες κοι , ποσα κιλα και τι μεγεθος θα ειχαν! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα τα χρυσοψαρα σου Τακη!
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφα. Να τα χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
![]() Να χαίρεστε και εσείς τα ψαράκια σας
|
||||
|
||||
![]()
χαχα! Μαλλον Τακη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχετε φαει ολοι το παραμυθι ότι είναι χρυσόψαρα, είναι ειδικη ρατσα Κοι απ την ισπανια........... χωρις μουστακια. Τακη πες επιτελους την αληθεια
![]() ![]() Να τα χαίρεσαι τα δεινοσαυρακια σου!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ φίλε ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Που να φτιάξω πισινα στη ταρτατσα βρε, είναι βαρύς ο ΕΝΦΙΑ ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 02-02-15 στις 14:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπαν οτι θα καταργηθει? ασε τις δικαιολογιες, θελουμε και εμεις κιολας να τη φτιαξεις τη λιμνη. θα το χαρεις και εσυ και εμεις με τα φωτορεπορταζ σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν εμπιστεύομαι τους πολιτικούς βρε Γιάνναρε, λένε και ξελένε. ![]() Για οφθαλμοθεραπεία, όταν ανοίξει ο καιρός έχετε ανοικτή πρόσκληση για καφέ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει ΕΝΦΙΑ, αστα "σαπια" και χτιζε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι βαρυς ο ΕΝΦΙΑ 'η η παντοφλα της γυναικας,
ομολογησε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κρύβε λόγια
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |