|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Θοδωρή, μου αρέσουν πολύ τα multifasciatus & τα brichardi αλλά δεν μπορώ να τα έχω ακόμα γιατί το κάθε είδος θέλει 1 ενυδρείο μόνο του για άνεση κι ασφάλεια.Αν λοιπόν αποκτήσω το όγδοο ενυδρείο πριν να έχεις αποκτήσει εσύ το τέταρτο ελπίζω να μου δώσεις αρκετά και να μείνεις ήσυχος πως θα καλοπερνάνε.Εγώ δεν δουλεύω κι έτσι όλο το χρόνο μου τον έχω αφιερωμένο στα ψάρια.Θα είναι ένας λόγος ακόμα, αν κατέβεις καμιά βόλτα να 'ρθεις να μας δεις!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα!
Παρα πολυ ομορφο ενυδρειο. Μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
Κανε κανα απντειτ μωρε!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για τα υπολοιπα με πμ καποια στιγμη ![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειδα οτι τανεβασες εδω, στο φβ τοδα. Θα μου διεφυγε το τοπικ. Ακυροοον.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() τα ψαρια μαλον κρυφτηκαν μολις επεσε το ποδι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρή ή η γάτα ειναι τεράστια ή το ενυδρείο είναι μικρό ή ο φωτογράφος μας ξεγέλασε - λόγω οπτικής γωνίας!
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, η γατα ειναι μια χαρα. Που να δεις το γατο ποσο μεγαλος ειναι!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Δε τον αφηνω να ανεβει στο συγκεκριμενο ενυδρειο!χαχα!
|
||||
|
||||
![]()
Το ξεφτιλισαμε λιγο με τις γεννες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
1. η γατα δεν το κουναει απο εκει βλεπω
![]() 2. δωσε καμια ντουζινα ψαρια βρε ![]() 3. ωραιο κοματι αλλα το αφησες πολυ λιγο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Ναι η ρουφιανα!
![]() 2. Οποτε δινω ψαρια, βγαζουν πολλα περιισοτερα τα σκασμενα 3. Ειπα να κανω ενα μικρο βιντεακι εκει που καθομουν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,τώρα βλέπω το ενυδρείο σου
Ρε συ είναι παρα πολύ ωραίο! Κάνεις τον άλλον να θέλει αφρικανακια !!! ![]() Ειδικά όταν τα βλέπεις σε headbanging
|
||||
|
||||
![]()
Εχω εκπαιδευσει ολα τα ψαρια μου με την καταλληλη μουσικη
![]() Εχουν πολυ ενδιαφερον οι κιχλιδες Αφρικης. Ωρες να εχεις να παρατηρεις συμπεριφορες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και χώρο για να στυνεις ενυδρεία!
|
||||
|
||||
![]()
Ενα 60αρι χωραει σε καμια τρυπα
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | aquadominus | Tanganyika | 29 | 17-04-15 10:27 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |