|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά πάνε οι ανταλλαγές.
Έλα να ετοιμάζονται και οι υπόλοιποι για ανταλλαγές.... |
|
||||
|
||||
![]()
να κάνω μια επισήμανση Σάκη. στην προκειμένη φάση δεν έγινε ανταλλαγή αλλά χάρισμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Για άλλη μια φορά μπράβο στον δημητρη golf για την γενναιοδωρία του!
Πραγματικά τέτοιες κινήσεις σε κάνουν να νιώθεις πολύ όμορφα! Είμαι πολύ χαρουμενος που οι ομάδα μας έχει αρχίσει και μπαίνει σε συνολική λογική! |
|
||||
|
||||
![]()
χτες έγινε ένας πλήρης καθαρισμός (εκτός από αλλαγή) σημερα έχουμε μια νέα "βασιλικη" προσθηκη- έκπληξη και φυσικά οι φωτογραφίες και ένα βιντεακι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπράβο Γιωργαρα αναμένουμε φώτο! |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμενουμε φωτο....
|
||||
|
||||
![]()
αχ παλιόπαιδα τι θα σας κάνω. Για να συνοψίσω επειδή δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες και βίντεο (θα τα δημοσιεύσω αύριο) θα πω πως σήμερα ήμουν μάρτυρας ενός φανταστικού γεγονότος ένα απ τα λίγα που μου χει χαρίσει αυτό το υπέροχο χόμπυ. δεν θέλω να σας το μαρτυρισω (θέλω να σας κρατήσω λιγάκι σε αγωνια) για να τα πουν αύριο οι φωτογραφίες και το βίντεο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν να βλέπεις τον "εκατομμυρίουχο" το τελευταίο σχόλιο σου!!!!
Αντέ σήμερα φωτογραφίες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
βουαλα μερικό φωτογραφικό υλικό
![]() ![]() ![]() Η "σκληρη" γενναιοδωρία του golf που δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η έκπληξη heteractis magnifica. Όνομα και πραμα. κατευθείαν host και τα 2 κλοουνακια όπου και με εξέπληξαν. σήμερα το πρόγραμμα είχε καθαρισμό του εξοπλισμού αλλαγή ανθρακα-αντιφως και μετατροπή στο σκιμμερ (γι αυτό και τόσες φυσαλιδες). Για τους ανυπομονους της υπόθεσης όταν θα ναι έτοιμα τα βίντεο πάρτε ποπ κορν ![]() ![]() Υ.γ χτες ρώτησα τα παιδιά του aqua*******p περί σαμπ και υπερχείλισης. άκρως επικίνδυνο στο να τρυπησω ψημένο γυαλί και ειδικά κινέζικο. η μόνη λύση σ αυτή τη περιπτωση ειναι η εξωτερική υπερχείλιση. τελικά η μαγεία κρύβεται στα μακροστενα reef... ------------------------- Παράθεση:
enjoy ![]() https://youtu.be/rGCxFgEWoks https://youtu.be/a2at1C6ORFM Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 21-01-17 στις 22:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουν δίκαιο δεν τρυπιέται το ψημένο τζάμι !
Η bubbluε anemon είναι η απλή κόκκινη η κόκκινη πράσινη? |
|
||||
|
||||
![]()
Η κόκκινο-πράσινο ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο ενυδρειο εχεις Γιωργο? Αν ειναι το Anubia εχει τρυπηθει παλιοτερα. Υπαρχει κ αλλη λυση για να ανεβασεις κ κατεβασεις το νερο χωρις τρυπες
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το anubias είναι Δημήτρη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο είχε κ ο Γιώργος sogyris κ το είχε τρυπήσει. Δεν έχει ψημένο τζαμί.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ρισκάρω η οχι? εκτός αυτού δεν με βλέπω να κάθομαι για πολύ στον κυβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτά τον Γιώργο αν το έχει κάνει στο συγκεκριμένο ενυδρείο. Ειναι μέλος μας
|
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικα Γιωργαρε!
πολύ χαίρομαι και μου αρέσει όπως αναπτύσσεις τον υφάλου σου! δείχνει ότι έχεις μεράκι,θέληση και υπομονή! μπράβο φιλαράκι μου σου εύχομαι τα καλύτερα να έχεις εντός και εκτός γυάλας! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Υ.γ στο σκιμμερ έχω κάνει μια πατέντα στις 2 εξόδους του βάζοντας κομμένα κομμάτια από λάστιχο για να μην ακούγεται η ροή καθώς πέφτει. παρατηρώντας το, είδα ότι οπότε έκανα αλλαγή νερού και η στάθμη ανέβαινε το σκιμμερ ξερυθμιζοταν με αποτέλεσμα να βγάζει καθαρό νερό κατεβάζοντας τη στάθμη του ενυδρείου. (εξήγηση για κλαμα) χτες έκοψα κι άλλο λάστιχο απ το ήδη υπαρχον και έκανα συγκρίσεις αρχικά χωρίς λάστιχο και μετά με. σήμερα το πρωί η επιφάνεια ήταν πεντακάθαρη μπορώ να πω χωρίς ίχνος φιλμ. Τώρα μένει να κάνω τεστακια να δω που βρίσκομαι και μια φώτο απ την μετατροπή του σκιμμερ |
|
||||
|
||||
![]()
Για ψάξε sogirys. Παρουσίασε πρόσφατα το ενυδρείο του. Ήμουν σήμερα μαζί του κ συζητήσαμε για το anubia. Το είχε τρυπήσει ο Nidal πριν 2 χρόνια κ δεν ειναι ψημένο το τζαμί. Τα ψημένα τζαμια όταν πας να τα τρυπήσεις σκάνε κ γίνονται χίλια κομμάτια.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα να πάρεις κατευθείαν τον νινταλ να του κάνεις μια ερώτηση!
πες του ότι τηλεφωνείς εκ μέρους μου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
up. Μόλις γύρισα σπίτι και είδα το φίλτρο να δακρύζει. έχει κάνει μια λιμνούλα κάτω απ την βάση όχι τίποτα το ιδιαίτερο. δακρύζει απ τα αυτάκια το εν λόγω fluval 306 έβαλα βαζελίνη και τώρα στάζει από μια τρύπα. η αλήθεια είναι ότι έβαλα μπόλικη βαζελίνη. μήπως να το ξαναβγαλω και να το καθαρίσω να χει ίσα ισα? ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 22-01-17 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δες μια την τριπα και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οι διάστάσης των διαμέρισμα των του σαμπ μόλις πάρεις τον εξοπλισμό....
|
|
||||
|
||||
![]()
μίλησα σήμερα με νινταλ τα είπαμε για το τρύπημα και περί σαμπ και τώρα περιμένουμε στην πράξη τα υπόλοιπα. για να μην αφήσω το ποστ φτωχό πάρτε ένα χοσταρισμα για καληνύχτα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά είναι ψημένο η θα Κάνουμε τριπα ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο γιωργο!
περιμένουμε νέα σου! |
|
||||
|
||||
![]()
θα γίνει τρύπα Σάκη. σύμφωνα με τα λεγόμενα του νινταλ μπορεί να ανοίξει τρυπες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο νινταλ είναι κορυφή στο είδος του! ότι σου πει ισχύει! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπεριζω την παρεα. μηπως εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτα τα buffer?
https://www.google.gr/search?q=ocean...T4D0gQ_AUICCgB https://www.google.gr/search?q=ocean...puosbTQ5t0M%3A |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιωργο καλημέρα! γιατί δεν τα φτιάχνεις εσύ να σου βγει πολύ πιο οικονομικά? πήγαινε στον καλογεροπουλο και πάρε χλωριούχο μαγνήσιο χλωριούχο ασβέστιο διττανθρακικη σοδα καλή συνέχεια φιλαράκι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |