|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαίνονται πολύ λίγες...νομίζω πως έχεις να πειραματισθείς και άλλο. Βάλε και τις μικρές και απλά άφησέ τες τυχαία όπως σου έρθουν....αλλά καλύτερα να το κάνεις μεσα στο ενυδρείο. Σίγουρα θα αλλάξεις πολλές φορές το στήσιμο...όπως όλοι μας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρόβλημα που συνάντησα εγώ ειναι οτι όταν βρήκα το στήσιμο που με άρεσε και πήγα να τις κολλήσω δεν καθόταν, οποτε άλλαξε στην πορεία!
|
|
||||
|
||||
![]()
και απο μεσα διαφορετικο
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό θα πει νταμάρι!
Ωραίο. |
|
|||
|
|||
![]()
Από μέσα που λες και εσύ.... μου αρέσει περισσότερο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια! Δεν υπολογισα σωστα την αμμο και μου επεσε παρα πολυ.Δεν ξερω αν μπορειτε να καταλαβετε απο τις φωτο γιατι ειναι θολο το νερο.Ειναι περιπου 7 εκατοστα και εχει καλυψει την πρωτη στρωση απο τις πετρες και τις κρυψωνες.Να μην κανω τιποτα και να αφησω τα ψαρια να κανουν τα σκαψιματα ή να βγαλω λιγη?
|
|
|||
|
|||
![]()
¶στο όπως είναι θα σου έλεγα. Τα ψάρια θα εμφανισουν κάποιες απο τις κατω πέτρες θα φτιάξουν βουναλάκι κτλ και θα εχεις ένα ωραίο, φυσικό αποτέλεσμα. Αν στην πορεία σε.χαλαει κάτι, βγάζεις λίγη άμμο με το λάστιχο αλλαγής.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα λεγα να βγαλεις λιγη αν και μου αρεσει σαν εικονα!
Οταν θα μπουν βεβαια τα ψαρια και αρχισουν να σκαβουν θα σου μπαζωσουν αλλα σημεια με τοση αμμο και ισως κρυψουν αλλες πετρες που σου αρεσουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον θα την αφησω να σκαψουν τα ψαρια και καθε φορα που γινεται βουναλακι σε καποιο σημειο θα το τραβαω με το λαστιχο αλλαγης μεχρι να φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να αφαιρέσεις λίγη άμμο πάντως. Με το καλό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι θα σου έλεγα να προσθέσεις καμιά μεγάλη πέτρα. Αλλά πιστεύω ότι τελικά τα μπούνα δεν χρειάζονται υπερβολική άμμο. Σε κοχυλόψαρα π.χ. θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμη.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Αφαιρεσα λοιπον αρκετη ποσοτητα αμμου ωστε να φανουν οι κρυψωνες και το αρχικο μου στησιμο.Εχει μπει ηδη μπολι απο φιλο μου και περιμενω τωρα τις μετρησεις μου ωστε να μπουν τα πρωτα ψαρακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκαν τα πρωτα lab.hongi και ps.blue lips.Μωρα βεβαια και 1η μερα γ'αυτο λιγο ατονα
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοτάξιδα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Κωστα! ευχαριστω Κλεοβουλε!
Το eggspot ειναι δειγμα αρσενικοτητας ή δεν παιζει ρολο? |
|
||||
|
||||
![]()
Ένδειξη είναι αλλά όχι απόδειξη.
Και θηλυκά έχουν eggspots αλλά συνήθως είναι λιγότερα, μικρότερα και λιγότερο εμφανή. Υπάρχουν όμως και αρσενικά χωρίς ή με αντίστοιχα των θηλυκών. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρίξε καμιά φωτογραφία Κοσμά να απολαύσουμε τα μωρά σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας! Τα τελευταια μου ψαρακια για να κλεισει η ψαροσυνθεση μου ειχαν το χαδι του δασκαλου μας και ηρθαν απο το Σουφλι ταξιδευοντας 14 ωρες.
Ευχαριστω πολυ τον Κλεοβουλο για την αψογη αποστολη που εκανε,θα την ζηλευαν επαγγελματιες και πιο πολυ για την εμπιστοσυνη που μου εδειξε να φιλοξενω τα ψαρακια που μεγαλωσε. |
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφα να τα χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Ξεθάρρεψαν κιόλας?
![]() Να τα χαρείς φίλε! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε Χρηστο!
Ευχαριστω Κλεοβουλε! Ενα μυστηριο πραγμα-οσο ειχα τα φωτα κλειστα ηταν κρυμμενα.Μολις τα ανοιξα βγηκαν εξω αμεσως και αρχισαν τις εξερευνησεις.Εριξα σημερα 2 -3 φυλλαρακια φαι και μεχρι να τα μουλιασω μου τα ειχαν αρπαξει |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λες και το είχα μυριστεί ότι κάτι νέο παίζει και ζήτησα φωτό για τον λαό :P
Καλώς τα δέχτηκες, να τα δεις όπως επιθυμείς :P |
|
||||
|
||||
![]()
Τα williamsi που εχω και τα 4 εχουν πρηστει οι κοιλιες τους.Ειναι απο το φαι? ή να ανυσηχω?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι τροφές δίνεις, πόσες φορές και τι ποσότητα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ocean nutr. vegi flaces και tropical malawi flaces.Εχω δωσει και tropical algae πελλετ αλλα δεν την τρωνε.2 φορες την μερα,πολυ λιγο,την τρωνε σε 1-2 λεπτα.Τα williamsi τρωνε απο το χερι μου-πολυ λαιμαργα και οτι περισεψει πηγαινει στα υπολοιπα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρήξιμο που βλέπω δεν μ' αρέσει κι εγώ θα τα έβαζα καραντίνα για να πω την αλήθεια.
Έβαλες και τα ψάρια μου μέσα ![]() Τι να προτείνω τώρα? Έχεις βοηθητικό ενυδρείο ή έστω ένα πλαστικό δοχείο για να τα χωρίσεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αλλα αν ηταν κατι κακο και τα 4 μαζι γινεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γίνεται.
¶ντε τώρα να τα πιάσεις και να τα κάνεις θεραπεία. Μπορεί να είναι μόνο δυσκοιλιότητα αλλά δεν θα το ρισκάριζα χωρίς να κάνω κάτι. Προτείνω λοιπόν καραντίνα και αγωγή http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71611 Για τροφές να προτιμάς σε μορφή πέλετ (δεν αναλύω εδώ τους λόγους). Ψάξε να βρεις New Life Spectrum http://www.nlspectrum.co.uk/range/Freshwater |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |