|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παιδιά καταρχήν δν σας υποχρεώνει κανείς να απαντάτε οποίος θέλει γράφει και βοηθάει αν τ ήξερα δν θα ρώταγα προσπαθώ να βρω μια λύση γτ δν θέλω να τ βάλω στν άκρη τ ενυδρείο διότι τόσο καιρό δν το έχω ευχαριστηθεί ..θα δοκιμάσω αυτά που μ είπατε αν κ το θέμα για μένα δν καλύφθηκε διότι δν ξέρει κανείς με σιγουριά τ είναι τα σημάδια απλά λέμε μπορεί να είναι "αυτο" παιδιά ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα κάποιους
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ενημέρωση που κάνεις είναι σπασμένο τηλέφωνο. Και όσο το πηγαίνεις έτσι, σίγουρα δεν πρόκειται να ευχαριστηθείς ποτέ τα ψάρια σου. Καλό βράδυ. ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-04-16 στις 23:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τ θέμα μ ήταν τ είναι τ σημάδι στο ψάρι κ ήθελα μια απάντηση όχι να κάνω πράγματα στα τυφλά
Ευχαριστώ καλό βράδυ Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο εννοώ οτι είναι σταθερή τόσο καιρό και τν ανέβασα γτ εσείς οι ίδιοι λέτε οτι ανεβάζουμε θερμοκρασία και σε ρώτησα για να τν πάω στους 30. Και θα σε παρακαλούσα τν ειρωνία άλλου όπως σας σέβομαι θα ήθελα κ εσείς ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Και αυτά που έχεις κάνει αντιγραφή δν είναι τν ίδια στιγμή οτι ανέβασα τν θερμοκρασία είναι άλλο σχόλιο και όχι όταν μιλάγαμε εμείς μην κανείς διαστρέβλωση σε αυτά π λέω για να φαίνεσαι έξυπνος ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Paraskos : 24-04-16 στις 00:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ωρες ειναι γραμμενες στα ποστ
Με ρωτας 16.54 "να ανεβασω θερμοκρασια"? σου απανταω 17.11 "οχι" και στις 22.22 διαβαζω "ανεβασα σημερα θερμοκρασια" εριξες και φαρμακο για ich κι ολα αυτα χωρις να υπαρχει καμια ενδειξη ich. Παιρνω τη βαριοπουλα ή δεν την παιρνω? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενδεχομένως με το φάρμακο για το ικ που έριξε μέσα στο ενυδρείο και τα αλάτια έχει συγκρατήσει την εξάπλωση. Το ενυδρείο του έχει ιστορικό ικ που οδήγησε σε μαζικούς θανάτους ψαριών και πιθανόν μια σωστή θεραπεία σε όλο το ενυδρείο δεν θα ήταν κακή ιδέα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=125 http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=138 Κώστα πιστεύω πως όλοι έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε όσο ξέρουμε και όσο μπορούμε οποιονδήποτε συνχομπίστα έχει κάποιο πρόβλημα. Οταν όμως έχουμε δώσει τις ίδιες απαντήσεις πάνω από μία φορά, δεν νομίζω πως θα βγει μια άκρη στο τέλος. Παράθεση:
Και δεν νομίζω να βλέπουμε ότι θέλουμε, απαντάμε σύμφωνα με το τι βλέπουμε αυτή τη στιγμή, παίρνοντας βέβαια υπόψη και το ιστορικό, αλλά πιο πολύ δίνουμε σημασία στις συνθήκες διαβίωσης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδω η συζητηση μονο, εχει κρατησει εναν αιωνα (η οποια εχει ξεκινησει και πολυ πιο πριν στο Facebook). ------------------------- Παράθεση:
Το αλατι ενδεικνυται για διαφορα προβληματακια. Το "θεραπεια" το εβαλα σε εισαγωγικα, γιατι το αλατι δεν ειναι φαρμακο. Και αντιθετα απο τα φαρμακα, δεν δημιουργει προβληματα (side effects) στα ψαρια οταν γινεtai σωστα η "θεραπεια", ουτε κανει τα παθογονα και τα παρασιτα να αναπτυσουν αμυνες εναντια στα φαρμακα οταν χρησιμοποιουνται αλογιστα και χωρις λογο, και μετα οταν υπαρχει πραγματικος λογος, να μη τα πιανει τιποτα. Kai o νοων νοειτω.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 24-04-16 στις 13:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κώστα γτ το οτι είχα 5 μήνες ιστορικό δν τ θυμάται κανείς μόνο οτι θέλουν βλέπουν
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία δν αντίλεγω απλά τ είναι τα σημάδια αφού δν είναι ικ γτ τ έβγαλε εμένα αυτο με νοιάζει και να μην πεθάνει τ ψάρι μέχρι σήμερα είναι τ ίδιο και είναι φυσιολογικό πέρα από κάποια τινάγματα που κάνει όταν ανοίγουν τα φώτα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Κάντη και άσε τις πρωτοβουλίες. Σε 5 μέρες έλα να μας πεις αν έφυγαν όλα τα σημάδια. ΥΓ. Φρόντισε μόνο μη ρίξεις μέσα κανένα ΚΑΛΑΣ... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε αν μπορείς γράφε ολόκληρες τις λέξεις και μην κόβεις γράμματα. Κρίμα να σκοτώνουμε μια τόσο όμορφη γλώσσα όπως η Ελληνική.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδιά δεν χρεώνουμε τους χαρακτήρες, δωρεάν είναι όλα, γράφετε ολόκληρες τις λέξεις. ΥΓ1 Θα προτείνω στους κανόνες τους φόρουμ να μην επιτρέπετε και αυτός ο τρόπος γραφής , όπως δεν επιτρέπονται και τα greeklish. Στο τέλος θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε ΥΓ2 Να σας ενημερώσω πως λόγω του φόρουμ έμαθα πάλι να γράφω τουλάχιστον με ορθογραφία
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο στο Facebook ήταν παλαιότερα για αλλά ψάρια τα οποία δεν υπάρχουν εμείς λέμε για αυτά που υπάρχουν τώρα
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια/ψαρι δεν εχει/εχουν ικ φιλε μου...σαν μυκητας ειναι...το αλατι κατα μεγαλο ποσοστο δεν θα κανει δουλεια κατα την δικη μου οπτικη πλευρα...κανελα βαλε αν θελεις αλλα και παλι δεν νομιζω να γινει κατι...
Αυτος ο μυκητας προσβαλει το ψαρι κατα κυριο λογο οταν υπαρχει καποιο κουρνιασμα στην αμμο κατω..τουλαχιστον ετσι παρατηρησα εγω...το πως φευγει η αν επιδεινώνεται αγνωστο απο πλευρας μου ακομα...σιγουρα ομως θα παρει καιρο για να φυγει πανω απο το ψαρι/ψαρια... Οπως σου ειπανε και τα παιδια αν σου ειπαν γτ δεν εχω διαβασει τα παντα..αλλαγες νερου να κρατας το νερο οσο το δυνατον καθαροτερο...αυτα απο εμενα Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Δν κατάλαβα αυτο με την άμμο Lth1;;
|
||||
|
||||
![]()
Οταν το ψαρι κυριως η ουρα του ακουμπα την αμμο υπαρχει το ενδεχομενο να κολλήσουν μυκητα...ετσι εχω υποψιαστει εγω απο τα δικα μου...αυτος ο μυκητας παρουσιαζεται στην ουρα αν δεν απατώμαι...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με τν ουρά δν τ έχω παρατηρησει να πω την αλήθεια πάντως κάτω δν έχω άμμο άλλο οψιθιανο
|
||||
|
||||
![]()
Με πιανεις αδιβαστο οσον αφορα τον οψιθιανο...παρολα αυτα αυτο μου φαινεται μυκητας και οχι ικ...
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα τα ψαράκια ήταν και οπές παλιά και στν διάθεση και στην κινητικότητα μόνο το τίναγμα που κάνουν τα 2 από τα 3 και αυτο γίνετε τα πρώτα λεπτά που ανάβουν τα φώτα.. Δλδ να ανησυχώ υπάρχει κίνδυνος να τα χάσω;
|
||||
|
||||
![]()
Απο τον μυκητα οχι..
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα όποτε καθαρό νερό και θα φύγουν..για τν κανέλα που είπαν τα παιδιά πια είναι η γνώμη σ;
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω να κανει κατι...μπορει σε αλλες περιπτωσεις να βλεπεις διαφορα..παρολα αυτα οπως ειπε και ο κ.τακης βαλε μεσα στο ενυδρειο 3-4 ξυλακια και αστα εκει...κακο δεν κανουν...
Πραγματικα ομως δεν ξερω τι ειναι αυτο...θελω να το ψαξω και για μενα αλλα με το φορτο εργασιας δεν προλαβαινω....
|
||||
|
||||
![]()
Δν ξέρω αν είδες κ ένα άλλο κίτρινο ψάρι που έχω ανεβάσει τα είχε αυτά τα σημάδια τώρα 2,5 βδομάδες και δν έχει πάει τίποτα
|
|||
|
|||
![]()
Mπορω να πω, οτι διαβασα μονομιας το Thread και ηταν διασκεδαστικο και κουραστικο ταυτοχρονα. Τα παιδια παραπανω καλυψαν αναλυτικα, το τι πρεπει να κανεις απο εδω και περα.
Εγω θα συνοψισω σε δυο πραγματα : 1. Δεν προκυπτει απο πουθενα Ick. Τοσοι ανθρωποι το ειδαμε και αν υπηρχε, μαλλον θα στα ειχε παρει τα ψαρακια τοσες μερες. 2. Μην αγχωνεσαι και κανεις βιαστικες κινησεις και "λιγο απο ολα". Διαλεξε μια διαδρομη και ακολουθησε την με ψυχραιμια. Αν ημουν στην θεση σου θα ακολουθουσα την συμβουλη με το αλατακι και με υπομονη θα παρατηρουσα τις εξελιξεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τν συμβουλή αν και τα σημάδια αρχίζουν και φεύγουν με μια άλλη θεραπεία που κάνω αν και διάφορους γνωστές του χομπυ που το είδαν μ είπαν οτι είναι ικ απλά είχα καλή ποιότητα νερού και δυνατά ψάρια γιαυτο ήταν έτσι
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρο,με ατυχημα | platy | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-02-16 15:38 |
Χρυσόψαρο | alex3000 | Χρυσόψαρα | 4 | 12-12-14 14:22 |
πρόβλημα με χρυσόψαρο | aggelos26 | Χρυσόψαρα | 8 | 13-01-13 21:14 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Πρόβλημα με χρυσόψαρο(?) | JimiDS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 01-01-08 20:01 |