|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν δουλευω αυριο θελω να ερθω και εγω!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να μαζευομαστε..... κ μετα ολοι μαζι για καφεδακι.
Εχουμε κ λεμε ως τωρα ειμαστε: Giorgos Sotiris7 eimaste aR21wstoi platy golf4470 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενα seicento του 2000 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως δουλευω.....
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ δυστυχώς δεν μπορώ αυτο το Σάββατο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια να υπολογισετε γυρω στις 14:00.
Τελικα εχω ανεβασει πυρετο, αλλα θα ειμαι εκει σιγουρα για να ανοιξω και να δωσω καποιες οδηγιες μεχρι να ερθει ο annivas2000 (γυρω στις 15:00) και να παραλαβει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- πειτε και μια ακριβη διευθυνση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 22-01-11 στις 11:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η διευθυνση φαινεται εδω:
http://www.aquarist.gr/PSFE/meetings.htm Εν τελει ειμαι πολυ χειροτερα απ' οτι υπολογιζα και δεν θα μπορεσω να βγω απο το σπιτι. Να με συγχωρατε παιδες... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικα σου γιωργο καλη αναρρωση
|
|
|||
|
|||
![]()
Σ' ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ξεμπερδέματα Γιώργη......... έχω και τα δύο πιτσιρίκια άρρωστα με πυρετούς και λίγο βήχα, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται.........
Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς. |
|
|||
|
|||
![]()
Επ! Δεν πιστευω να κωλοβαρεσατε και να μην κανατε καμια δουλεια!!! Θα τα μαθω ολα.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργη και παλι περαστικα ...μου ειπε η κελλυ οτι εισουνα χαλια ..!! κοψομεσιαστικαμε να τα βγαλουμε τα πραγματα απο μεσα(κυριως αυτα τα ατιμα τα περιοδικα ) ριξαμε και λιγο γελιο...βγηκαν τα πραγματα ολα εξω ,λυθηκαν τα ραφια (δυστηχως μετα εφυγα και δεν ειδα τι εγινε με τα υπολοιπα ..)
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει οσο ημουν εγω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς καλά περάσαμε και εφού έφυγες.......... εσύ καλά πέρασες;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπααααααα............ μην το λες............... πάντα υπάρχουν και καλύτερα........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο τα ''μικρα'' ανακαλυψατε καμια νεα μορφη ζωης επειτα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχα...... τόσα ζωντανά ρε συ δεν σου έφταναν;;;;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Xχαχαχαααχαχα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το Σάββατο στις 14:00 και για όσο τραβήξει, όποιος έχει διάθεση έρχεται για βοήθεια στο συμμάζεμα που θα κάνουμε στο σύλλογο
|
|
||||
|
||||
![]()
κατα 99% εγω θα ειμαι εκει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και γω θα ειμαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλτε κι εμενα
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει καποιος να ανακεφαλαιωσει ποιοι θα ειμαστε σημερα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρών!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ειναι :dimitris 21,zapatas,eimaste aR21rwstoi,sotiris7 οποιος αλλος προσθετει το ονομα του
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ειμασταν περισσοτεροι απ' οτι περιμενα (μαζι με τους dimitris21, zapatas, eimaste aR21rwstoi, sotiris7 ηταν και οι annivas2000 και ο Giorgos
![]() Επομενο ραντεβου το Σαββατο που μας ερχεται, 5/2, στις 09:00 το πρωι για να κανουμε τα τελευταια ψηλα που εχουν μεινει. Στις 10:00 θα ερθουν οι μεταφορεις να μας αδειασουν τον χωρο. Οσοι εχουν ορεξη σας περιμενουμε εκει. Επισης, εχουμε ακομα παμπολλες πετρες για δοσιμο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν.Μακ. και Θρακη, συναντήσεις | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 815 | 31-07-17 21:19 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |