|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά ώρα να πούμε. Κι εγώ Παλλάς ψηφίζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλυτερα τοτε Μαχαλα κατα τις 9.
|
|
||||
|
||||
![]()
ok Μαχαλα λοιπον..... Ελβίρα ακοοοοοοοουυυυυυςςςςςς!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν σιγα σιγα να παιρνουμε παρουσιες για την Παρασκευή.......
Ποιος ειναι μεσα ? Και να ακουω ιδεες....... |
|
|||
|
|||
![]()
Παρόν!
μασα να'ναι κι οπου ναναι! (σε καλη κουζινα ομως....) |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω αυτο θα πει ετοιμοτητα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρόν κι αξούριστος
![]() Η πρόταση μου είναι Μαλάξα. ¨Ωχ σιγά μη βαράτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλάξα ειναι καλα αλλά μακρια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι μακριά ρε παιδιά...Κάποιοι δουλεύουν μέχρι αργά...ο Μαχαλάς δεν είναι κακή ιδέα...μπορεί να παίξει και κάνας Κάβουρας για ποικιλίες, ή κάνα Παλάτζο (αυτό δεν ξέρω αν έχει ανοίξει)...Μετά αν θέλουμε εστιατόριο εστιατόριο παίζουν πολλά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστο....
![]() ------------------------- Λοιπόν επειδη βλεπω οτι δεν υπάρχει καμια πρωτοβουλία να προτείνω Παλλάς κατα τις εννεα ? Πειτε μου ποιος ειναι μεσα μονο για να ξερουμε.... giorgio ? Nickman ? Leonm? mastronic ? Elvira ? Eιρηνη ? κτλ Προσκλητηριο !!! Μεχρι τωρα ειναι μεσα ο Λεωνίδας και o Mastronic.......Υπολοιποι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 04-04-08 στις 09:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποτο(α) στο Παλλας οκ, για ταβερνα δεν...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ για ποτάκι στο Παλλάς είμαι μέσα...Κρατήστε μου θέση όμως γιατί θα είμαι εκεί κατά τις 10....
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι ασθενής και δεν κυκλοφορώ ακομα βράδυ
![]() για αυτο αν εχετε πρωτοτυπες ιδέες κρατήστε τις για την επομενη φορα ... μην τις χάσω! χιχιχιχ
|
||||
|
||||
![]()
Ελα βρε.... Παρε και κανενα κουτακι ασπιρινες και ελα !!!
![]() Περαστικα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα για ενα κρυωματακι...θα σουχει περασει μεχρι το βραδυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα για Παλλάς !
Ώρα 21:00 ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μανο να πουμε 21:15 ? Μην αργησεις!!
|
|
|||
|
|||
![]()
paron!
poy pate xwris emena????? an allaksete otidipote enimerwste me xsm, feygw apo to pc kai den 8a exw alli enimerosi. Pallas 21.15 (kai meta masa giati egw den exw faei akoma mesimeriano k den 8a prolabw kiolas.....) sorry gia to greeklish alla eimai se filo agglo opote den paizei elliniko KB |
|
||||
|
||||
![]()
Yπενθιμιση για την Παρασκευη. Μια προταση ειναι για Παλατζο κατα τις 9-9,30
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα κι εγώ να σας γνωρίσω σαν νεο μέλος. Τελικά θα είναι στο Παλάτζο γιατί με έχετε λίγο μπερδέψει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mεχρι τωρα για Παλατζο λεμε.Αν αλλαξει κατι θα γραφτει.
|
|
||||
|
||||
![]()
ο,τι πειτε μεσα!
|
||||
|
||||
![]()
Παίζει και το καφενεδάκι ενός φίλου (ενυδρειόφιλου) στα Πευκάκια Νέας Χώρας.
Θα είμαστε prive και θα μας φτιάξει μεζεδάκια, αλλά ¶σωτος, η μαμά του. Σε χαμηλές τιμές όπως υποσχέθηκε. Απλά θέλει να το ξέρει από το πρωί της Παρασκευής για να ψωνίσει. Αυτός είχε έρθει πρώτη φορά στην προηγούμενη συνάντηση μας στις Εποχές αν ενθυμούστε. Ναι ήταν ο χοντρούλης και κουνιστούλης ![]() Καλή ψυχή πάντως. ![]() Ασχολείται και με τους υπολογιστές και το όνειρο του είναι το λαικό καφενεδάκι να το μετατρέψει σε Internet cafe ![]() georgio για σένα χτυπά η καμπάνα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως προτιμω Παλατζο που θαχει και κοσμο, μην κλειστουμε μονοι μας σε ενα καφενειο...Να δουμε τι λενε και οι υπολοιποι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιστεύω να καταφέρω να έρθω και 'γω αυτή την φορά
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ότι αποφασίσει η πλειοψηφία. Εγώ από τη στιγμή που υπήρξε αυτή η πρόταση από το φίλο δεν μπορούσα να μη την αναφέρω. Περί ορέξεως...
Είναι και ο φίλος Γιώργος (kastmaniac) στα Χανιά. θα ήταν τιμή μας να μπορούσε να παρευρεθεί. ![]() ![]() Διέρρευσε η πληροφορία ότι θα υπάρχει πληθώρα ωραίων γυναικών σε αυτή τη συνάντηση ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με γυναίκες ή χωρίς και ο mastronik μέσα είναι...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οχι να ξερω δηλαδη να δηλώσω απουσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ΥΓ. Τελικα και εγώ Παλατζο προτιμώ.......Να δουμε και λιγο .....ωραιο κοσμο !!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση ΠΑΤΡΑ? | DimmyF | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 66 | 08-02-07 23:42 |
Συνάντηση Θεσσαλονίκης | Tsok | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-09-06 14:58 |
Συνάντηση 01/10 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 27-09-05 15:27 |
Συνάντηση 03/09/05 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 26-08-05 16:56 |
Συνάντηση Κρητικών | newfish | Greek Aquarist's Boards | 3 | 13-08-05 05:38 |