|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μεινει αφωνος ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και λιγα λεω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
θα τα δειτε ολα.dont worry
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες υποβρύχιες Γιώργο!! Πράγματι το καλύτερο της έκθεσης με διαφορά!...
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ντρεπεστε βρε κομπλεξικοι
![]() ![]() Δωσε λιμνη στον λαο! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε Αφρικανοί ο Γιώργος μετά τους μονομάχους είναι φιλοχρυσοψαρας. Εσείς δεν έχετε μια φωτογραφική μηχανή να μας δείξετε την ζωγραφική σας;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τους φιλους που πιθανον δεν γνωριζουν το εκθεσιακό κέντρο ή ερχονται απο την επαρχια...η προσβαση προς την εκθεση ειναι η παρακάτω :
[IMG] ![]() σας περιμενουμε !! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο, Έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά. Το μεράκι φαίνεται. Respect
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε αριστο!
![]() τα χρυσοψαρα για καποιο λογο δεν μου καθονται καλα. μαλον εχω ψυχολογικο μπλοκ απο οταν ημουν πιτσιρικας που ειχα ενα σε γυαλα και μου ψοφησε ![]() στα κοι εχω μια συμπαθεια κιας ειναι και συγγενεις ![]() εκτος αν μιλαμε για κομον και κομετ χρυσοψαρα,αλλα κιαυτα πιο πολυ γιατι μου θυμιζουν κοι ![]() αυριο θα ειμαι απτο μεσημερι στην εκθεση οποτε αφου θα υπαρχει χρονος θα βγαλω φωτογραφιες απο ολα και θα ανεβασω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για το στήσιμο,το μεράκι και την αγάπη που δείχνετε σ αυτό που κάνετε!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κατι αντιστοιχο εχω κι εγω με τον μονομαχο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έρχονται σε λίγο εδώ οι σημερινές φωτογραφιες, πριν από λίγο γύρισα στο σπίτι παιδιά. Όμορφη μέρα ήταν και η σημερινή. Νομίζω ότι είχαμε επιτυχία σήμερα, ενδιαφερθηκαν αρκετοί επισκέπτες και μερικοί από αυτούς καθήσανε μαζί μας για πολύ ώρα, όσοι από την ομάδα μας ήταν εκεί έδιναν τα δυνατά τους και μετέδιδαν με μεγαλη χαρά τις γνώσεις τους. ¶λλοι στο τομέα της λίμνης και των χρυσόψαρων, άλλοι στους μονομάχους, άλλοι στις αφρικανές και άλλοι στα θαλασσινά.
Λογικά αύριο και μεθαύριο θα έχει πιο πολύ κόσμο. Δεν θα χωράμε στο περίπτερο μας, ίσα που χωρούσαμε όλοι σήμερα χάχα. Γιώργο οι φωτογραφιες που έβγαλες με την λίμνη είναι φοβέρες. Μπράβο μπράβο. Έμεινα πραγματικά, φοβερά είναι τα χρώματα. ![]() ![]() ![]() Όποιος από την παρέα μας σήμερα έβγαλε φωτογραφιες, να μην ντραπεί να τις ανεβάσει εδώ. Να παίρνουν μάτι και οι άλλοι που δεν έχουν την δυνατότητα να έρθουν από κοντά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Γιανναρε!
Δωστε πονο , γνωσεις και φωτο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλτε φωτογραφίες πολλές να θαυμασουμε κι εμείς αυτά που καταφέρατε. Μπράβο σας και πάλι!
|
|
||||
|
||||
![]()
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 10-03-17 στις 23:18 |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενα μεγαλο μπραβο στις επισκεπτριες!
![]() αυριο παρακαλουνται οι παντρεμενοι και τα χουφταλα να κανουν καμια βολτα στην εκθεση να δουν τα γατακια και τα σκυλακια, και να αφησουν τους ελευθερους να μαθουν στις επισκεπτριες τι χρειαζεται για να στησουν ενυδρειο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 15-10-16 στις 11:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Το φαγητό μας
![]() και τα φρουτάκια μας ![]() Ευχαριστούμε τον Νίκο που θα μας κάνει να φύγουμε από την έκθεση με μερικά κιλά παραπάνω ![]() Οι θαλασσινοί μας σε βελτιώσεις ![]() Και υπό το άγρυπνο βλέμμα του Γιάννη ![]() ![]() Και μια που είχε τα τεστ μαζί μου , ένας έλεγχος σε όλα τα ενυδρεία και στη λίμνη ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 10-03-17 στις 22:41 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ανεβασω μερικες στο photobucket απο τις ετοιμασιες γιατι σημερα δε μπορεσα να παω στην εκθεση (απο προχθες ημουν με μια ωρα υπνου) .... Αυριο μετα το μεσημερι που θα παω θα βγαλω πολλες ακομα που ειναι ολοκληρωμενα ολα! Στο "Αφρικανικο" ηταν σβηστα τα φωτα και δεν ηθελα να το ανοιξω και να στρεσσαριστουν τα ψαρια μονο και μονο για να τα φωτογραφισουμε! Αυριο θα εχει πολλες!!!!!
![]() Ο μονομαχος μας! ![]() Σωστο και λαθος ενυδρειο! ![]() Το βιοτοπικο καθως φτιαχνεται .... μετα προστεθηκαν ψαρια, μερικα φυτα και φυσικα γεμισμα ως πανω!! ![]() Οι αφισες και μερικοι απο τους συντονιστες του gab ![]() ![]() Η καφετιερα που μας παραχωρησε ο isidor ... Φυσικα μολις τη στησαμε κατευθειαν φτιαξαμε καφεδες!! Ευχαριστουμε πολυ isidor ![]() ![]() ![]() Το φυτεμενο μας!! Ο G_AQUA εκανε ΩΡΕΣ να το φυτεψει ... Μια μια ριζα ... Ο δε ακουραστος stanisalus18 καθοταν και ξεχωριζε τα κλαδεματα ... κουβαλουσε περα δωθε κουβαδες με νερο και το γεμιζε σιγα σιγα ωστε να μη χαλασει το setup. ![]() ![]() Το φυτεμενο και το θαλασσινο διπλα διπλα .... Δεν εβγαλα πολυ το θαλασσινο καθως θα του προσθεταν και αλλα κοραλλια αλλα και ηταν και θολο ακομα σχετικα το νερο! Περισσοτερες φωτογραφιες αυριο και πιο "σωστες" χωρις καλωδια, πολυμπριζα και θολωμενα νερα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά σιγά αρχίζει να ανοίγει η έκθεση, ήρθα νωρίς όποτε το εκμεταλευτηκα και έβγαλα μερικές φωτογραφιες, εδώ το περίπτερο μας έτοιμο για την πρώτη μέρα του
![]() ![]() Καλό? Πως σας φαίνεται? ![]() Το αφρικάνικο ![]() Το ενυδρείο του μονομάχου ![]() Το ενυδρείο προς αποφυγή (πολύχρωμο χαλίκι, πλαστικά φυτά, διακοσμητικά κτλ) μαζί με τα φυλλάδια ![]() Η καφετιέρα του Ισίδωρου, μας την διέθεσε για τις μέρες της έκθεσης, όλοι τον ευχαριστούμε για αυτό, θα έλεγα ότι δεν υπάρχει κανένας από την ομάδα μας που να μην ήπιε από τον καφέ. Εξαιρετικός άπλα. ![]() Η λίμνη μας ![]() Ο πάγκος με τα χαρτιά για τα χρυσόψαρα και η τηλεόραση που έδειχνε διάφορα videos, videos από τον βιότοπο πολλών ψαριών, στησίματα ενυδρείων από έμπειρους και ξένους συνχομπιστες. ![]() Οι αφίσες μας ![]() ![]() ![]() Το nano reef μας ![]() Το φυτεμένο μας ![]() DIY κατασκευές. Δω βλέπουμε ένα μικρο δείγμα της απίστευτης δουλειάς που κάνει ο Τάκης με το πλεξιγκλάς ![]() Πριν καλά καλά ανοίξει η έκθεση, έπιασαν δουλειά τα πρώτα παλικάρια της ομάδας, Artemisia και Τάκης. Κάλως μας ήρθες Artemisia, άξια εκπρόσωπο των βορείων GABιτων ![]() Το περίπτερο μας κατά τις 12 το πρωί, τότε άνοιξαν οι πόρτες της έκθεσης για τους επισκέπτες ![]() Έδω βλέπουμε μερικούς από τους 100 δίσκους που ήρθαν για τον διαγωνισμό των δίσκων ![]() Το τεράστιο περίπτερο με τους δίσκους και τα τρία βιοτοπικά ενυδρεία, το ένα ήταν το δικό μας, το αριστούργημα του Dimis ![]() Το περίπτερο μας από μακριά ![]() Ένας από τους 100 όμορφους διαγωνιζομενους δίσκους ![]() Σε ποιον δεν αρέσει ο απόλυτος βασιλιάς των ψαριών? ![]() ![]() Λέει διάφορα πράγματα εδώ στην μικρούλα ο Τάκης για τα χρυσόψαρα της λίμνης μας ![]() Συνεχίζεται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 10-03-17 στις 23:19 |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικο!!Για αλλη μια φορα πολλα μπραβο σε ολα τα παιδια.
Αν μπορεσω αυριο ισως περασω.
|
||||
|
||||
![]()
Είστε αχτύπητοι! Είστε φανταστικοί! Είστε η πιο όμορφη παρέα!
Είστε τα καμάρια του GAB! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα ολα!!συγχαρητηρια!!
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια! Είστε φοβεροι! πολλα συγχαρητηρια για την φοβερη δουλεια που κανατε!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ ωραία όλα. Έχετε φτιάξει ένα υπεροχο περίπτερο στο οποίο βοηθάει ότι είναι και γωνιακο και "δείχνει" ακόμα περισσότερο. Πραγματικά ζήλεψα που δεν είμαι εκεί μαζί σας. Εχετε κάνει φοβερή δουλειά με μεράκι και φαίνεται αυτό. Μπράβο σε όλους σας!
Υ.Γ. Η Αρτεμησία είναι κάτι σαν τον ¶γιο Βασίλη....όλοι θέλουν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια οτι και να σας πουμε ειναι λιγο. Εξαιρετικη δουλεια που σιγουρα οφειλεται και στις αριστες μεταξυ σας σχεσεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ώπα..ώπα...μισό..... Εκείνη μου ζήτησε φωτό και αυτόγραφο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχχαχα καλο λαμπρο
![]() Η δουλεια ειναι φοβερη και παλι μπραβο.... ![]() ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μπράβο ή χίλια μπράβο ειναι λίγα μπροστά σε αυτο το αριστούργημα που φτιάξατε.
Απλά συγχαρητήρια. Να είστε όλοι καλά και να τον κανετε κάθε χρόνο και καλύτερο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |