|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρετε ονομάζομαι Φώτης και είμαι 37 ετών .
Προφανώς έχω κολλήσει το μικρόβιο του ενυδρείου , άθελα μου βέβαια . Ξεκίνησα με ένα πολύ μικρό ενυδρείο 20 λίτρων με 3 χρυσόψαρα , το οποίο το έχω στον χώρο που εργάζομαι . Το αντικατάστησα με άλλο 40 λίτρων και τώρα είμαι στα 60 λίτρα . Τα χρυσόψαρα είναι τρία , τα φιλοξενώ περίπου ένα χρόνο και συνεχώς μεγαλώνουν . Έχουν γίνει τεράστια !! Στο ενυδρείο έβαλα και ένα φυσικό μικρό γλαστράκι (δεν γνωρίζω το είδος του). Βέβαια οτι προσθήκη έχω κάνει είναι με την συμβουλή του pet shop . Το θέμα μου είναι το εξής : Πριν λίγες μέρες πήγα να αγοράσω ψαροτροφή και μία ξύστρα για την άλγη που μαζεύεται στο τζάμι . Με τα πολλά , κατέληξα να πάρω έναν γλύφτη . Η συμβουλή του petshop ήταν να βάλω θερμαστάτη στους 22 βαθμούς κελσίου . Μιας και είχα θερμοστάτη , αγόρασα και τον γλύφτη ... Μπορούν να συμβιώσουν τα δύο είδη ??? Δεκτή κάθε συμβουλή - παρατήρηση . Μετρήσεις δεν έχω κάνει ποτέ , δεν ξέρω αν χρειάζεται . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|