|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο διαφορες αναποδιες και αφου τελικα δεν μου εκατσε κανενα στησιμο που ειχα σχεδιασει
![]() Η ιδεα ειναι ενα δασος με αιωνοβια δεντρα και πυκνη βλαστηση ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα σου και το στήσιμο είναι πολύ ατμοσφαιρικό. Επίσης μου αρέσουν πολύ οι πέτρες σου, από τις πήρες θυμάσαι;
Εύχομαι με το νέο στήσιμο, αλλά και το νέο έτος, να σου πάνε όλα καλύτερα!
|
||||
|
||||
![]()
Μετά τις ανάποδιες που σου τύχανε μακάρι οι τελευταίες να ήταν.
Τώρα έκανες ένα πολύ ωραίο φυσικό τοπίο που μου αρέσει και εμένα πολύ. Μόλις πάρουν τα πάνω τους όλα θα δείξει πολύ πιο όμορφο. μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Και εμενα μου αρεσει πολύ
![]() Δειχνει πολύ φυσικό !!
|
||||
|
||||
![]()
Να είστε καλα παιδιά ευχαριστω😊 ελπιζω να μην εχω αλλα θέματα αν και σημερα μου ειχε σπασει ο θερμαντηρας 😠
Διονύση η πετρες κ τα ξύλα ειναι ολα μαζεμένα απο την φύση, η πέτρες απο Υμηττό, εχει πολλές ακομα εκει που τις μάζεψα μαύρες και γκρι ,αν θες μου λες.
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο ειναι.
keep walking οι αναποδιες μας πεισμωνουν και μας δυναμωνουν |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για ανάποδιες 8 μήνες έχω γεμίσει 10 φορες το 300 αρι και το άδειασα γιατί δεν έβγαινε αυτό που ήθελα. Περιμένω και 3 μηνες το γκαζόν να έρθει αλλά τπτ ακόμα. με την καινούρια χρόνια πάμε μαζί για αγιασμο και ξεκινάμε δυναμικά το 2016. off topic μαρεσει που το έκανες γρήγορα πάλι και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ όμορφο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο ενυδρειο ειναι αυτο?Παει το παλιο?
![]() Τρομερο το στησιμο οταν ολοκληρωθει θα ειναι απαιχτο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις χρησιμοποιησει πολυ ωραια υλικα και γενικα το ολο στησιμο δειχνει πολυ φυσικο και ατμοσφαιρικο οπως προαναφερθηκε
![]() ![]() ![]() ΥΓ:Στην πρωτη φωτο δεν ξεχωριζουν οι γαριδες τις περασα για κοκκινο φυτο και λεω μπραβο πιο κοκκινο γρασιδι ειναι αυτο ωρε παιδια ![]() ![]()
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Ειχα σκεφτεί iwagumi αλλα δεν μου αρέσουν τα πολυ λιτά και σκέφτηκα να το κανω ετσι. Απο κοντα εχει πιο πολυ βάθος θα βαλω και πιο σκούρο χαρτονι και κάποιες λεπτομέρειες θα γινει καλουτσικο,αν και ήθελε πιο πολυ υψος αλλα δεν ειχα ουτε άμμο ουτε πολυ ωρα έγιναν ολα λιγο βιαστικά. Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 28-12-15 στις 11:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δείχνει πάααρα πολύ ωραίο και το φαντάζομαι ήδη πως θα είναι και φουντωμένο. Ωραίο στήσιμο, ωραίες πέτρες και ωραία σχηματισμένα τα επίπεδα που έκανες.
Παίζεις με τον πόνο μου τώρα πάντως! Πάντα ήθελα να κάνω ένα "δασοενυδρείο"! Εχω κατεβάσει απο το internet ένα σωρό φωτογραφίες με "σκηνικά" για έμπνευση, έχω στα πιτς ένα 340 άρι κι ένα 180 άρι αλλά να πάρει ο.... ![]() ![]() Για πες περισσότερα: CO2 θα έχεις; Βασικά τέτοια ενυδρεία θέλουν χαμηλή βλάστηση. Γρασιδάκια, βρύα, χαμηλά θαμνάκια και τέτοια πράγματα. Εσυ τι έχεις κατά νου να βάλεις απο φυτά; |
|
||||
|
||||
![]()
Ευυχαριστω φιλε μου, η πετρες ειναι απο Υμηττό απο την καισαριανη εχει μαυρες , γκρι γενικά οτι θελεις κανω τεστ με κεζαπ τις πλενω με καυτο νερο και μεσα. Εδω στις φωτο φαινονται καλύτερα πριν μπουν τα ξύλα και μια με γκριζες που πηγα για iwagumi αλλα το μετάνιωσα.
[IMG] ![]() [IMG] ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορεις να με κατευθυνεις καπως να παω ναα μαζεψω και εγω....στειλε ενα τηλ η καποιες οδηγιες
------------------------- ασχετο οι γαριδες στην πρωτη φωτο ειναι σαν να εχεις ανακαλυψει την κοκκινη cuba γκαζον Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corsar7 : 28-12-15 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μου ζητησε κι αλλος για πετρες οδηγιες αλλα δυσκολεύομαι με το Google maps γιατι μπαινω απο κινητο. Δεν χρειαζονται βέβαια κ τιποτα τρελές οδηγιες μπαινεις Υμηττό απο Καισαριανή και ανεβαινεις κοιτώντας δεξια αριστερά εχει παντού πέτρες, η μαύρες ειναι σε ενα σημείο που εχει ενα ξύλινο σταυρό μετά το μοναστήρι. Γενικα πανω στις κεραίες εχει αμέτρητες πέτρες βουνό ειναι
![]() ------------------------- Η γαριδες ειναι αμετρητες που να δεις οταν ταΐζω γινεται ολο κόκκινο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 28-12-15 στις 14:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο και πάλι
![]() ![]() Ερώτηση : πόσες red cherry έβαλες αρχικά και έχεις τόσες... (που νόμιζα ότι ήταν κόκκινο χαλί απο φυτό )
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
μ'αρεσει ηδη και νομιζω θα γινει ακομα καλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα πάρει απο τον Σπύρο τον delta μια 10αρια και σε ενα 2μηνο ηταν 50+ και κατακκοκινες
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε
![]() Ετσι πιστεύω κι εγω μολις μπουν ολα τα φυτα και κλαδευτεί θα φανεί πιο πολυ το βάθος Παράθεση:
![]() Οταν κανω τα στησίματα χάνουν λιγο το χρωμα τους τωρα ειναι αναστατωμένες,οταν σταθεροποιηθούν οι συνθηκες γινονται κατακοκκινες κάποιες που μου είχε δωσει ο delta στην αρχή δεν ηταν απλα κόκκινες αλλα κοκκινο μεταλλικό ,νικελωμενες της είχε ![]() ευχαριστώ φιλε μου,αν και δεν το εχω παρει πολυ ζεστά λογω του ενυδρειου που εχει παλιώσει γρατζουνιές κλπ και σκεφτομαι απο τωρα το επόμενο θελω ενα extra clear.
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα πολυ ωραιο στησιμο εχεις κανει κατα τη γνωμη μου.
Να το χαρεις!
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ένα υπέροχο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα απλό χαρτονι απο βιβλιοπωλείο εχω βάλει απο πισω με σελοτέιπ
![]() Καποιοι τα βάφουν αλλα δεν μπορω να το καταλάβω μιας και με το χαρτονι μπορω να αλλάζω χρωμα οποτε θελω.
|
||||
|
||||
![]()
Ενα βιντεακι που γυρισα με το κινητό πριν λίγο κανω δοκιμές για ενα μεγαλύτερο βιντεο αλλα το τζαμι εχει πολλη γρατζουνιά κ δεν βοηθάει
![]() https://youtu.be/I1uGnwuWwnU
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου πολύ ωραίο.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω ![]() Μην ειναι και πιο κόκκινες. ------------------------- Ετσι αγόρι μου εχεις γούστο εσυ ![]() Εισαι ο ενας και μοναδικός μου φαν ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 05-01-16 στις 19:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι fan το ξέρεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι κορίτσι κι εγώ και το ενυδρείο μου κάπως έτσι το θέλω, το έχω γράψει κάπου μαύρο χαλίκι, ξύλα,cardinals και γαριδουλες κόκκινες. Εύχομαι όταν το φτιάξω να μοιάζει λίγο με το δικό σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν στησεις αμα θες βοήθεια μου λες
![]() Μια φαν την εχω ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο φιλτρο | dinos123 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 23-04-12 21:52 |
καινουριο φυτο | aquahobby | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 12-04-11 12:47 |
καινουριο ενυδρειο | giota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-03-11 00:09 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |