|
||||
|
||||
![]()
απο μετρησεις νικο ειμαι χαμηλα σε ολα, πιο τακτικες αλλαγες νερου, σωστοτερη ρυθμιση σκιμερ, καθαρισμα σαμπ, αλλαγη λαμπτηρων, καλύτερη θερμοκρασια, το ενυδρειο τραβαει στοιχεία, αλλα με χαλασμενη τη δοσομετρικη δεν το προλαβαινω χειροκινητα.
κατα τα αλλα δεν εχασες τιποτα, η κουβεντα για βελτιωσεις- αναβαθμιση χρονιζει. εγω ψαχνω αχθοφόρους( αν και οταν ερθει η ωρα)και ο λεοναρδος θελει να ειναι cameraman. παλι καλα που εσυ εισαι των καλων προθεσεων. |
|
||||
|
||||
![]()
350αρια διαβαζω........Αντε,στην βραση κολλαει το σιδερο.....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολλά μπραβο γιαννη! πάει τέζα με φουλ καταναλώσεις φιλαρακι! είμαστε μακριά γιαννη και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε στα πρακτικά! την δοσομετρικη την εστειλες στον σακη τελικά? εχεις τον λεων και δεν φοβάμαι αλλά πρέπει να το πάρει απόφαση! ![]() καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
με τη δοσομετρικη θα τη δει ο σακης αλλα πιθανοτατα ειμαι για καινούργια. πρεπει να βαλω δοσομετρικη και να κανω κατι με την υπερχειλιση γιατι αυτη που εχω δεν κατεβαζει αρκετα λιτρα να καλυπτει τα 2000λ . το λεοναρδο αστον να λει για φωτογραφιες, στα κουβαλήματα τον εχω υπολογισει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 06-11-16 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όχι πάλη τρίγωνο!
θα έβγαζα όλο το έπιπλο στο σαλόνι και θα έβαζα ένα 300-500 λίτρα αντί για την τηλεόραση! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- ποια τηλεόραση... και οι καναπεδες να φυγουν, μονο μια κουνιστή πολυθρόνα απεναντι απο το 500λιτρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 07-11-16 στις 00:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεί να σε βάλει και να γκρεμίσεις το σαλόνι για να χωρέσεις το ρεεφ γιαννη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη ελα να φτιάξουμε εναν κυβο να τελειωνουμε.....εγω προς τα εκει προσανατολιζομαι....
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη εγώ παντός λέω να δεις μια την βάση για το ενυδρείο να είναι έτοιμη όταν έρθω να βάλουμε το σαμπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά βγάλατε σχέδιο του σαμπ;
Ολο αποκρυπτογράφηση κανω ρε αγορια! Ανοίξτε επιτέλους τα χαρτιά σας κύριοι! Δώστε πληροφορίες στον λαό! Γιάννη ε και καμια φωτο ξερεις εσυ φιλαρακι μου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- στασιμότητα Νικο, το καλο ειναι οτι ρύθμισα τις παραμετρους και τα πραγματα πανε καλά, ταιζω λιγο παραπανω να δουμε πως θα παει με τις αλγες, αλλα ειπα να δωσω λιγο προτεραιοτητα στα ψαρια, να δουμε.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 12-11-16 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με τοσο κοραλι που εχει ο Γιαννης εκει μεσα δεν φτανουν ουτε 300 λιτρα μιλαμε για τεραστιες εφιλιες!!! μπραβο Γιαννη το ενυδρειο παει με πεμπτη!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη δεν δείχνει σημεία ζωής η 3η αντλία!
Είμαστε δύσκολα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα γιαννη!
τι νεα εχουμε φιλαρακι? καμια φωτο οποτε εχεις χρονο ετσι λιγο να χαζεψουμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω όλες οι πλακέτες 3 στο σύνολο έχουν το ίδιο πρόβλημα Γιάννη.
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα σακη, δεν πειραζει φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον και την προσπαθεια σου να το φτιαξεις, καποια στιγμή θα δω αν αξιζει η παραγγελία νεας πλακετας, διαφορετικα ας υπάρχει για ανταλλακτικα. η αντλία αντικατασταθηκε και ειμαι στη φαση της ρύθμισης.
νικο να ρυθμισω τη δοσομετρικη και θα βαλω φωτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τικ τακ τικ τακ.......
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- ευκολα νομιζεις ρυθμιζονται οι ατιμες οι δοσομετρικες? θελουν το χρονο τους ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 16-11-16 στις 21:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευκολα νομιζεις ρυθμιζονται οι ατιμες οι δοσομετρικες? θελουν το χρονο τους
![]() γιαννη αγριοκοίταξέ τες και θα ρυθμιστούν μόνες τους! ![]() καλή συνέχεια φιλαρακι,περιμένω καμία φώτο όταν θα εχεις χρόνο! |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Γιάννη πως εισαι φιλαρακι;
Εχουμε κανενα νέο καμια εξέλιξη ; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη!
Φωτο φωτο φωτο καμια φωτο φιλαρακι μου οταν μπορεις! |
|
||||
|
||||
![]()
ρυθμισα δοσομετρικη Νικο, τα πραγματα εχουν παρει το δρομο τους, θα βαλω φωτο. αργοτερα.χαιρομαι που έσωσα την ανθελια απο την εξαφανιση το μωβ-μπλέ λειπει σαν χρωμα απο το ενυδρείο.
------------------------- anthelia- ricordea ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 26-11-16 στις 21:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μαγικα πραγματα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο,οταν η γεννηστρα σου εκπληρώσει το βασικο σκοπό της θα βάλουμε κανένα κοραλλάκι ετσι δεν ειναι???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχααχαχαχα αναβεις φωτιες Γιαννη!!
|
|
||||
|
||||
![]()
και με τις ιδεες και με τις φωτο!!! χαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο εσενα.....
Well done my friend!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη έχεις το πιο δεμένο ενυδρείο στο φόρουμ !
πραγματικά σε τέλεια κατάσταση όλα τα κοράλλια. Από εβδομάδα θα σου στείλω το ερείπιο. με την δοσομετρικη σταθεροποιησες όλες της παραμέτρους; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια... Trigon 190 vs Rio 180 | tasos12 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-04-13 11:47 |
Trigon 190 | mimisrx8 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 27-02-11 18:30 |
Trigon και Κινεζος | Papas35 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 16 | 23-12-09 16:08 |
Νεο REEf (trigon 350) | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 75 | 22-07-08 22:04 |