|
||||
|
||||
![]()
Το καλυτερο ειναι οπως σου
λεει ο Κωστας , το κλασσικο ντουρσο ,κανε αναζητηση για durso standpipe overflow να δεις , απλα πρεπει να περνει και αερα απο πανω μαζι με το νερο που κατεβαζει , το ντουρσο ειναι ετσι φτιαγμενο ωστε και να περνει αερα αλλα και να μην κανει και θορυβο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια!
Ειναι πολυ πρακτικη η durso απλα πρεπει να υπαρχει πυργος υπερχειλισης στο ενυδρειο και εγω δεν εχω που σημαινει οτι δεν μπορω να κανω τωρα,το μονο που μπορω να κανω ειναι αντι για την γωνια πισω απο το ενυδρειο να βαλω Τ για να περνει αερα απο εκει.Αν κανω μια τρυπα πανω στην γωνια και βαλω ενα σωλινακι αεραντλιας? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Φτιάχνεις ένα σωλήνα "φλογέρα" το οποίο θα βρίσκεται στο εσωτερικό του ενυδρείου και θα αποτρέπει να περάσει κάποιο ζωντανό στο σωλήνα Αν τρυπήσεις και βάλεις σωληνάκι θα έχεις πάντα το φόβο να πιάσει άλατα και να βουλώσει, σε αυτή την περίπτωση θα το καταλάβεις οτι βούλωσε όταν θα χρειαστεί να δουλέψει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κάποιες φωτό , sorry για την ποιότητα είναι από κινητό
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα σε ευχαριστω πολυ φιλε φαινεται πολυ καθαρα!
![]() Θα δω απο βδομαδα που θα ασχοληθω πως θα το κανω. |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά, χάρηκα που σε βόλεψαν!Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή θές διευκρίνηση εδώ είμαστε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα γράψω αν έχω κάποιο θέμα σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γραβιλο εκανες την αλλαγη στην υπερχείλιση ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι Σακη λογο δουλειας δεν προλαβαινω να ασχοληθω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην ανανεώνεσαι φίλε το πολύ πολύ το κάνω εγώ άμα προλάβω και σου λέω αποτελέσματα!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Γαβρίλο!
Είχαμε κανένα γενικό νέο απο το ενυδρείο; |
|
|||
|
|||
![]()
Σαααακη πιασε δουλεια!
![]() Παναγιωτη ολα καλα φιλε και τα ζοανθους που πηρα απο σενα ειναι πανεμορφα! ![]() Το μονο προβλημα που εχω ειναι η bta που ειναι εδω και ενα μηνα κλειστη και δεν ξερω γιατι. Υγ.Α ναι ξεχασα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
''όλη μέρα με το ενυδρείο ασχολησε'' το κοραλι θα ανοιξει κανε υπομονη και Target! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποναει η παντοφλα Σαααακη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος Γαβριλο. Νυκοκυρεμενα.
Η ανεμώνη μετακινήθηκε καθόλου; η είναι ακίνητη συνεχώς; |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα ανοιξε λιγο και εκανε μια βολτα μετα απο καιρο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα ενα βιντεακι μιας και δεν ειχα τι να κανω χθες.
Μην ψαρωνετε δεν αλλαξα ενυδρειο 580 λιτρα ειναι μαζι με τα 2 σαμπ. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=skeUfy2gV_Y |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο Γαβριλο το ενυδρειο σου με πολλή εξέλιξη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιώτη χαίρομαι που σου άρεσε φίλε το προσπαθώ όσο μπορώ! Τώρα άρχισα να ψάχνω σκληρά κκοράλλια μιας και το ενυδρείο έχει βρει τον δρόμο του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες λεμε , με την υπερχ. Τι εκανες ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα δεν εκανα τιποτα ακομα με την υπερχιληση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω με τι μηχανή, φωτισμό κλπ τό τραβηξες αλλά το ενυδρείο σου φαίνεται ......
![]() ![]() ![]() Συγχαρητήρια
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια!
Έχει πολύ μέλλον ακόμα αλλά νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο κ ολα νοικοκυρεμενα! Συνεχισε ετσι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να κανω ενα update μιας και περασε καιρος.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Respect!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες αγορι , ρουτινες;
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Πολύ καλο αποτέλεσμα. Το στήσιμο σου μου αρέσει.
Έχει ωριμάσει πολύ καλά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |