|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παναγιωτη απο τι βγαζεις τις φωτο? δε μπορω να διακρινω πολλα πραγματα.. αν σου ειναι ευκολο δοκιμασε απο λιγο πιο μακρια και βαλε ενα χαρτονακι πισω να δεις τι διαφορετικο που θα δειξει! ![]() τις γαριδες πολυ θαραλεες τις βλεπω! ειναι οι γνωστες γαριδες του ειδους Neocaridina heteropoda var. chuck norris ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
θα το επεξεργαστώ, διαβάζοντας και σκεφτόμενη να μην χαλάω το ποστ του παιδιού, ευχαριστώ πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, καλυτερα οι αποριες στο θεμα που σου εστειλα πριν.
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη κουκλί το ενυδρείο σου άντε και καλή συνέχεια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ καταρχήν και 2ον δεν πειράζει γράφετε και στο θέμα μου!!
Δεν έφτιαξα ολόκληρο θέμα για να τα παρουσιάσω! ![]() Θέλω να μάθω από τις απορίες σας και τις παρατηρήσεις σας!! ![]() ------------------------- Α, να προσθέσω και κάτι.. Θοδωρή δεν θα είναι καλύτερα να βάλει ένα αρσενικό με 2 θυληκά?? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 19-04-13 στις 10:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αποριες πρεπει να γινονται στα καταλληλα θεματα, ωστε να μπορουν να τις δουνε ευκολα ολοι οσοι ενδιαφερονται, τωρα ή στο μελλον.
------------------------- Παράθεση:
Υ.Γ. Βρε, ποσες φορες σου ειπα οτι οταν τα αγοραζουμε απο το πετσοπ ειναι ανηλικα και δεν εμφανιζουν το φυλλο τους? Με σιγουρια δεν μπορει να ξερει κανενας τι θα ειναι τελικα. Στην πορεια θα φανει τι θα "επιλεξουν".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 19-04-13 στις 10:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι αφού το θέμα βρίσκεται στο σάιτ..
Τέλως πάντων εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να τεθούν εδώ οι απορίες... Μιας και που είπαμε απορίες.. πόση ποσότητα γκρίνταλ να τους δίνω? Δίνω περίπου 5 σκουλίκια στο καθένα μέρα παρά μέρα.. είναι οκ?? |
|
||||
|
||||
![]()
τις αποψεις μου στις εχω πει,απλως επειδη τα λιτρα σου ειναι λιγα αυτη τη στιγμη πρεπει να εχεις συνεχεια το νου σου εφοσον δεν παιζει και εξωτερικο φιλτρο.ειναι κριμα να εχουν θεμα τα ζωντανα περα απο τις ζωες τους αμαρτια ειναι αφου τα εχεις πληρωσει κιολας αδρα.φτιαξε αρκετες κρυψωνες με τα φυτα οπως ειπες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω ήδη κάνει!
![]() Πάντως πραγματικά δεν έχω δει καμία σύγκρουση μεταξύ τους! Μόνο κάτι ψιλοκυνηγυτά!Αυτό και τίποτα άλλο! Βασικά ο καινούριος πάει και κάθεται στην πίσω μεριά..νιώθει μάλλον πιο άνετα εκεί.. δεν ξέρω ακριβώς.. ![]() ![]() Πάντως όλη την ώρα είμαι από πάνω τους και τίποτα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πόση ποσότητα γκρίνταλ να τους δίνω?
![]() ![]() Δίνω περίπου 5 σκουλίκια στο καθένα μέρα παρά μέρα.. είναι οκ?? ![]() ![]() χαχα!!! πάντως έχουν πλάκα!παίζουν κάτι σαν κρυφτό, το ένα κρύβεται πίσω από κάποιο μεγάλο φύλο και φέρνουν γύρες γύρω απο αυτό κάνοντας έναν κύκλο!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα εχεις grinal καλλιεργεια και οχι κατι αλλο? Πως δινεις δηλαδη απο 5, εφοσον αν ριξεις grindal, σκορπιζουν τα μικροσκοπικα σκουληκια σαν χιονι στο ενυδρειο? Βαλε φωτογραφια, γιατι μαλλον δεν ειναι grindal.
Τα ιδια πραγματα λεμε συνεχεια. Θα ταϊζεις μεχρι να δεις την κοιλια τους ελαφρως φουσκωμενη, οχι σαν να εχουν σκασει στο φαγητο.
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ρε παιδί μου γκρίνταλ είναι απλά παίρνω τα μεγαλύτερα σκουλίκια με ένα μολύβι κι τα ρίχνω μέσα!!
Μόλις τα τάϊσα!! Εφαγαν πολύ καλά!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιζουν σιγουρα ή παιζουν αν σε πιασω θα σου πω εγω?
Εγω παντος καταφερα να τα κρατησω για 1,5 μηνα σε 125 λιτρα και νομιζα οτι παιζαν και καναν χαβαλε! Ηταν 3 και το ενυδρειο φουλ φυτα και καβαντζες!Ελα μου ομως που δεν παιζαν και βγηκαν τα 2 αρσενικα και ενα πρωι βρηκα το ενα χωρις ματια και το αλλο χωρις ουρα! Σε εκεινα τα λιτρα θα εβαζα ξανα μονο ενα ζευγαρι ή 2-3 θυληκα και μονο 1 αρσενικο!
|
||||
|
||||
![]()
όχι παίζουν παίζουν...
![]() δεν είναι αρσενικό-αρσενικό μάλλον πέτυχα χαρέμι γιατί δεν βλέπω συγκρούσεις!!! ![]() ![]() ------------------------- με παρεξένεψε κάτι.. βρήκα έναν εξωσκελετό των πάφερ όπως ακριβώς είναι των γαρίδων!! Ξέρει κανείς τι γινεται????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 20-04-13 στις 12:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ακομα 3 τα puffers? Δεν κανουν εκδιση. Ή το φαγανε, ή ειναι κατι εντελως ασχετο.
|
||||
|
||||
![]()
όχι 2 είναι.. οπότε πάει το 3ο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς...
Κρίμα το ψαράκι! ![]() Απ τα λάθη μας μαθαίνουμε, όπως επίσης μαθαίνουμε και απ τους πιο έμπειρους
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα όντως..
Αλλά τα έχει αυτά η ζωή.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω
Στο είχαν πει οτι θα συνέβαινε, απλά δεν θέλησες να ακούσεις
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ κρίμα.... και κυρίως που έχασε την ζωή του μέσα στον τρόμο και το κυνηγητό΄...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να διαφωνήσεις,οκ..
Ναι όντως ήταν κρίμα... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάει και το άλλο.. ένα όρθιο...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα και για τα 2 που βασανιστηκαν!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην βαλεις τιποτα αλλο,βεβαια, ακομα. Ειναι νομιζω καιρος να δεις τα περι εξωτερικου φιλτρου που σου ελεγα πριν καιρο, αν θελεις να συνεχισεις με puffers. Εστω για να σωθει το ενα που εμεινε. Ειναι ζορικα στις απαιτησεις φιλτρανσης, οσο και να ξεγελαει το μεγεθος τους και οπως φαινεται, πολυ πιθανο να υπηρχε οντως προβλημα με ελλειψη ισχυρης βιολογιας, για να φυγει και το δευτερο. Ειναι μικρο το φιλτρο σου. Θα ηταν αριστο αν ηταν μονο οι γαριδες στο ενυδρειο. Κριμα και παλι, λυπηθηκα για τα ψαρακια.
|
||||
|
||||
![]()
δεν λυπήθηκες μόνο εσύ Θοδωρή..
Παρεπιπτόντως και το άλλο φαγώθηκε.. όπως και να έχει δεν ξέρω απογοητεύτηκα και μάλλον θα το δώσω το τελευταίο, γιατί από ότι φαίνεται δεν είμαι ικανός να έχω πάφερ.. ![]() Οπότε όποιος το θέλει ας μου πει.. |
|
||||
|
||||
![]()
Θελουν καλη προετοιμασια τα σκασμενα. Σωστο εξοπλισμο και αρκετο διαβασμα. Ενα τριμηνο διαβαζα αγγλικη βιβλιογραφια για να τα παρω τελικα πριν εναμισυ χρονο, οταν τα πρωτοεβαλα. Σιγουρα δεν ηταν χαμενος χρονος.
Ισως θα ηταν καλυτερα να το δωσεις το τελευταιο, θα συμφωνησω. Μην απογοητευεσαι, απλα δεν ησουν ακομα ετοιμος για τα διαβολακια. Προχωρησε με κατι αλλο προς το παρον και οταν θα εισαι ετοιμος και με καλυτερες προοπτικες, μπορεις να ξαναδοκιμασεις ![]() Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια κι από μένα και μην σε παίρνει από κάτω
Απλά την επόμενη φορά, μην βιαστείς στην επιλογή σου Υπάρχουν αρκετές πιο "ευκολες" επιλογες και εδώ μέσα υπάρχουν αρκετοί για να σε βοηθήσουν... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Dwarf Puffers | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 104 | 06-06-16 20:50 |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |