|
|
|||
|
|||
![]()
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΟΣΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΗ ΓΡΙΓΟΡΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΕΧΕΙ?..ΑΑΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΓΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΣΠΡΟ
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ορισες.Καταρχην γραφε με μικρα γραμματα.Συμπληρωσε την παρακατω φορμα(και κανε copy paste) στο θεμα σου για να βγαλουμε ακρη.Αν μπορουσες να ανεβασεις και φωτο ακομα καλυτερα.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Αα....καιι...προσεξε λιγο και τα "ορθογραφικα" λαθη..!
![]() Φιλικαα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο δεν θα επρεπε να σε απασχολει εσενα και πολυ φιλικα |
|
|||
|
|||
![]()
κιταξε να δεις εγω δεν εχω βαλει φιλτρα και τετια σιστιματα το αλαζω το νερς καθε 2 μερες και τα εχω σε ενα πλαστικο που χοραει 3L.
|
|
||||
|
||||
![]()
αιωνία τους η μνήμη!
|
||||
|
||||
![]()
Αρα.τι.ψαχνεις.να.βρεις...
Τα.χρυσοψαρα.δεν.ζουν.σε.γυαλες.3Λιτρων.. Καλυτερα.να.τα.δωσεις.καπου.τα.περισσοτερα..να.γλι τωσουν αλλιως.θα.πρεπει.να.κανεις.ενα.ενυδρειο.120-150λιτρων,με.φιλτρο.φυσικα. Αν.μεινουν.εκει.αργα.ή.γρηγορα.θα.ψοφησουν.ολα.. Στην.γυαλα.που.τα.εχεις.τα.καιει.η.αμμωνια.. δεν.υπαρχει.βιολογια.. Διαβασε.τα.υπομνηματα.για.χρυσοψαρα.και.για.αρχαρι ους.και.θα. καταλαεις.τι.σου.λεω.. Αν.θελεις.να.τα.σωσεις.μπορουμε.να.σε.βοηθησουμε.. |
|
||||
|
||||
![]()
μισο λεπτο.....εχεις 4 χρυσοψαρα σε 3 λιτρα....??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και βεβαια θελς να τα σοσο πωσ βοθησεμε
------------------------- ναι σε 3L και ζουν εδω και 3 εβδομαδες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 06-10-12 στις 16:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|