|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτο εννοουσα. Ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!!μετα απο λιγες μερες απουσιας επανερχομαι με καποιες νεες φωτος!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο και φυσικο!
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο!!!
ναι είναι φυσικό το αποτέλεσμα με τις εναλλαγές των χρωμάτων και των υλικών. μπράβο!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολους για τα καλα τους λογια!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους!σημερα μολις τελειωσα την πατεντα μου για την ψυξη του ενυδρειου με ανεμιστηρακια!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος.
Τσεκαρε τωρα, το ηλεκτρολογικο καναλι μηπως το λυγισει η θερμοκρασια απο τις λαμπες. Θα προτιμουσα αλουμινογωνιες.
|
||||
|
||||
![]()
δεν βγαζουν ζεστη απο κατω οι λαμπες μονο απο πανω ζεστενονται λιγο!!πιστευω θα ειμαι οκ!
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα στους φιλους!!βαζω 2 νεες φωτος απο το ενυδρειο!αριστερα εχω κουρεψει κ εκανα καποιες αλλαγες!επισης εβγαλα καμποσα guppy που ειχα και εβαλα cpd.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο το ενυδρειο σου.. συγχρητηρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πoυ βρηκες cpd φιλε? Εχω φαει τη Θεσσαλονικη!
|
||||
|
||||
![]()
απο ενα petshop στο ωραιοκαστρο φιλε μου αλλα τα εκανα παραγγελεια δεν τα ειχε καν και δεν τα ηξερε καν.ο καλυτερος μου φιλος λεγεται νομιζω.αυτο πρεπει να ειναι.σαν galaxy rasbora τα ζητησα.
http://www.olagreek.gr/petshop/
|
||||
|
||||
![]()
Ειχε φερει αλλα? Να παρω αυριο να ρωτησω.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο φίλε μου το φυτεμένο σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εφερε φιλε μου οχι.μονο οσα τον ειχα πει και αυτα με δυσκολια τα βρηκε,μπορεις ομως να τον κανεις ενα τηλεφωνο αμα θες!!
ευχαριστω ολους για τα καλα τους λογια!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
|
||||
|
||||
![]()
τπτ φιλε μου,να σαι καλα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!μετα απο αρκετους μηνες ειμαι παλι εδω με νεο aquascape!!!παραθετω μια φωτο και ενα μικρο βιντεακι!!
http://youtu.be/GQh7OkZvQn4
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος,απλο και χαλαρο,
μια πετρουλα στα δεξια να αχνοφενεται και να ξεπροβαλει η πρασιναδα σκεψου αν θες να προσθεσεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε μου!εννοεις μεσα απο τις κρυπτοκορυνες στα δεξια?ηδη εχει μεσα πετρα αλλα ειναι χαμηλη.καλη η ιδεα σου παντως!!
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα,δες ποσο θα αναπτυχθει και κανε οτι θες. Εγω αυτο που ειδα ειναι στα δεξια παιζεις με ξυλο opote σπασε την μονοτονια αριστερα με πετρα,βρες μια καλη αποχρωση και μην βιαστεις να χωσεις οτι να ναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
παρόλο που το ενυδρείο είναι μικρό με λίγα φυτά σε όγκο, μου δημιουργεί μια όμορφη!!! χαλάρωση και ικανοποίηση!!!
Μπράβο! έχετε ένα διαμαντάκι στο σπίτι σας!!! |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα φιλε μανο!!ευχαριστω πολυ!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...και εσυ να εισαι καλα! να μας χαριζεις τετοιες εικονες!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες νεες φωτος με την Pistia!!!τα καινουρια φυτα που ειχα φυτεψει αρχιζουν και περνουν τα πανω τους!
|
|||
|
|||
![]()
ετσι..ετσι.. γινετε ζουγκλιτσα!! γουσταρο τρελα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά !!εκανα μια πολύ μικρή αναμεταξύ φυτών και κλάδεμα φυσικά!! τα φυτά έχουν θεριεψει!!μετα από κάποια ώρα αρχίζουν και βγάζουν φυσαλίδες από την φωτοσύνθεση !!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα νεο σημερινο βιντεακι με τα ψάρια εν δράση!
http://www.youtube.com/watch?v=orxPk...ature=youtu.be
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |