|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Η μονη εξηγηση που μπορεσα να δωσω, ειναι οτι επειδη ηταν με 2 ancistrus rio occhialli σε μεσαιο μεγεθος, επειδη ειναι πολυ ειρηνικο ψαρακι, μηπως δεν μπορουσε να διεκδικησει την ταμπλετα απο αυτους. Το παραπανω ειδος (rio occhialli) σκεφτομαι να δοκιμασω να το αναπαραξω, εχω 2 κουκλια στο φυτεμενο! Ειμαι αδιορθωτος... ![]() ------------------------- Ειναι φανταστικο! Σημερα αυτα τα καταπληκτικα ψαρακια, μου εδειξαν μια συμπεριφορα που δεν την εχω ξαναδει: Eπιασα καποια απο τα μεγαλυτερα (με το κολπο με το μπουκαλι ουτε αγχος ουτε τιποτα) οσα θα δωσω σε καποιους φιλους αυριο, για να μην τα στρεσσαρω τελευταια στιγμη, και τα εβαλα μεσα σε μια γεννηστρα, μαζι με αγγουρακι. Επισης αγγουρακι ειχα ριξει και στο ενυδρειο στα "ελευθερα". Λοιπον τα ελευθερα δεν πηγαν καθολου στο αγγουρακι, αλλα ουτε και στην τροφη σε σκονη που ειχε σε αλλο μερος, αλλα την βγαζουν εξω απο την γεννηστρα διπλα στα μεγαλυτερα που ειναι μεσα! ![]() Δεν ειμαι σιγουρος που οφειλεται αυτη η συμπεριφορα, αλλα εχω την εντυπωση οτι κοπαδιαζουν, με την εννοια οτι αισθανονται ασφαλεια οταν ειναι κοντα στα αλλα! Εχει κανενας καποια γνωμη;
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 06-06-12 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω να σου απαντησω με ακριβεια, αλλα σε ντοκυμαντερ που εχω δει με αμαζονιο, καποια στιγμη σε καταδυση δειχνει ενα απιστευτα μεγαλο κοπαδι απο ανκιστρους διαφορων μεγεθων (δεν ξερω ομως αν ανηκουν ολα στο ιδιο ειδος).
|
|
||||
|
||||
![]()
απιστευτο!
|
||||
|
||||
![]()
Οι προεγγραφες για διαθεση βεντουζακιων ανοιξαν!
Ειναι ετοιμα τροφαντα κοιλαρουδικα και τρελλουτσικα οπως παντα και σας περιμενουν! Για ραντεβου πρωινες ωρες, πατηστε 1. Για απογευματινες πατηστε το 2. Για μεταμεσονυκτιες πατηστε το ομικρον. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mετα απο αγριο κυνηγητο της μαννας απο τον πατερα, σημερα το πρωι ειδα αυτο:
![]() Tα ξαναεβαλα μεσα στην σπηλια, αλλα μετα απο λιγο τα εβλεπα παλι εξω! Δεν μπορω να καταλαβω που ωφειλλεται αυτη η συμπεριφορα, αλλα καλου κακου τα μαζεψα προσεκτικα με μια αποχη, και τα εβαλα σε μια γεννηστρα, κατω απο ενα ημισφαιριο καρυδας για προστασια απο την εκθεση στο φως, και ενα σωληνακι απο την εξαγωγη του φιλτρου μεσα, για να κανει χαμηλη κυκλοφορια, μηπως και αποφυγουμε το fungus. Λογικα σε μερικες ημερες θα δειξει αν θα σκασουν μυτη και επιασαν τα γιατροσοφια...
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα....ολο γενες εισαι ρε μεγαλε...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανα επιδομα δεν παιζει?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχα....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλος ειναι ο υπευθυνος! ![]() ![]() ![]() ------------------------- Λεω να παρω την φωτο και να παω να ζητησω! ![]() ![]() ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 07-09-12 στις 15:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως αντι για τροφη τα ταιζεις καταλαθος με βιαγκρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο αγγουρακι (το εχω διπλοτσεκαρει πρασινο ειναι), καμια 10ρια διαφορετικες ταμπλεττες σπιρουλινας αλγης κ.λ.π., και σκονη σπιρουλινα για τον γονο και αυτα πρασινωπα ειναι!
![]() ![]() ![]() Γιατι αραγε η θηλυκια τα αφησε εξω απο την σπηλια, και ο αρσενικος τα πεταγε εξω οταν τα ξαναεβαζα μεσα; Ρε λες να τα πηρε η μαννα που εριξα αλλες 2 θηλυκες αλμπινο μεσα απο προσφορα φιλου; Αυτο ειναι του κανει σκηνες ζηλοτυπιας! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα...πω φιλε...τι "εξαλα" ψαρια που εχεις ρε μεγαλε...!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα ξυπνησα και ειδα κατι αναπαντεχο:
H "αλλη" η albino, ειχε αφησει ενα τσαμπι απο αυγα, διπλασιο σε μεγεθος απο της παλιας, αλλα χυμα στο χαλικι, και η παλια μαννα να τα μασουλαει! Τα αυγα της παλιας που ειχα βαλει στην γεννηστρα, αρχισαν να γινονται διαφανα, οποτε επειδη υπεθεσα οτι μαλλον δεν τα ειχε γονιμοποιησει ακομα ο αρσενικος, τα εβαλα παλι πισω στην σπηλια, μαζι με αυτα της albino. Στην αρχη ο αρσενικος τα πεταγε εξω, τα ξαναεβαζα μεσα εγω ![]() Τελικα αφου επαναληφθηκε αυτο καμποσες φορες, τα κρατησε μεσα, και ειδα με τον φακο οτι τα "αεριζει"! ![]() ![]() ![]() Θα δουμε και αλμπινακια!
|
|||
|
|||
![]()
Κλινικη θα σου ανοιξουμε στο τελος...! Θα μπεις και στο ρεκορ γκινες..! Χαχαχα...να σου ζισουν κι αυτα!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε να σκασουν μυτη πρωτα ντε!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλα ντε...!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aντε ξανα μανα, αυτην την φορα το παρακαναν!
![]() Και πιο μεσα ο αρσενικος εχει περιλαβει αλλο ενα μικροτερο τσαμπι της μαυρης. Το ενυδρειο της ακολασιας! ![]() ![]() ![]() Καλα ελεγε καποιος φιλος οτι "εγω χερι εκει μεσα δεν βαζω"! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ρίχνεις καθόλου Βότκα εκεί μέσα; Γιατί με τέτοια μουσούδα που έχει ο αρσενικός απορώ πώς του κάθεται!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ηταν μικρος ειχε πεσει μεσα στο μπυροποτηρο.
Απο τοτε δεν χρειαζεται να ριχνω τιποτα, του καθονται ολες... ![]() ![]() ![]() Ακομα και η αλμπινο που ειναι λιγο μεγαλυτερη του, δεν μπορει να αντισταθει στην γοητεια του, και μπαινει στην αμαρτωλη σπηλια... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το λοιπο...
![]() Αυτην την φορα ξεπερασαν τον εαυτο τους! Ναι μεν γεννησανε και οι 2 θηλυκιες μαζι, (η σκουρα και η albino) αλλα αυτην την φορα ο αρσενικος (ο σκουρος) πηρε και τα 2 "τσαμπια" απο αυγα μεσα, και τα αεριζε για 4 μερες! Και οχι μονον αυτο, το μικρο δευτερο albino που νομιζα για θηλυκο, εβγαλε μουστακια και κερατακια, και ειχε αρχισει να φλερταρει την σκουρα (την μεχρι τωρα μαννα)! Οταν μαλιστα γεννησε τα αυγα, την εβγαζε ολη μερα μεσα στην σπηλια της αμαρτιας μαζι με τον σκουρο τον αλλο τον αρσενικο! Και ω του θαυματος σημερα εσκασαν μυτη περτικαλι ![]() Δεν ριχνω αλλο φως για φωτο η βιντεο, γιατι τα σκασμενα το βλεπουν και πανε να βγουν εξω απο την σπηλια! Πιστευω αυτην την φορα να δω και περτικαλι τρελα μωρακια! Αυτο θα πει Σοδομα και Γομορα! ![]() ![]() Αισχος! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα εχω να πω.
Ντροπη σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σαββα ετσι πως παει η δουλεια, βλεπω ολη την Ελλαδα να γεμιζει με τα βεντουζακια σου
![]() Στειρωσε τα επιτελους! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω γιατι αρχοντα;
Αυτα κανουν τα αισχη! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Και καλοθρεμενα ειναι, και τελειως τρελαμενα ειναι, και εχουν και την διαστροφη στο αιμα τους! ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 07-12-12 στις 11:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί αντί να σκανδαλιστείς το μόνο σου πρόβλημα ήταν που δεν τράβηξες καλές φωτογραφίες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ασε που μου κοπηκε η ορεξη! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολεεεεεεεεε!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θέλει προσοχή! Σου στέλνω λίγο κοντοσούβλι να μη χάσεις τη φόρμα σου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πας να με οδηγησεις σε ψυχικο μαρασμο;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα εβγαλε τα ματια του και το δευτερο ζευγαρι albino.
![]() Σημερα με περιμενε μια εκπληξη: ![]() ![]() Tα υπολογιζω καμια 30ρια. Μολις αναψαν τα φωτα ομως κρυφτηκαν, η τα μαζεψε ο πατερας.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα αποτελεσματα των εκλογων σε < εικονα > | γαυρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 10-11-08 18:29 |
1 εικονα 1000λεξεις!!! | jimfytakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 26-08-07 10:36 |
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ................. | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 13-07-04 11:24 |