|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπράβο καλή επιλογή! |
|
||||
|
||||
![]()
ξυραφι το σκιμερακι
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Γιαννη,τουμπανο το εργαλείο!
καλές προσθήκες......... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη καμία φωτογραφια να δούμε και εμείς τι γίνεται στην ριφαρα σου !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λίγη τροφή για τον ορεξάτο φίλο μου... η λιγοστή ώρα στο σπίτι κατά την επιστροφή μου αργά, δε μου επιτρέπει να πάρω αρκετές λήψεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μπραβο πολυ ωραιες φωτο!! δωσε και καμια πανοραμικη στον λαο!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο Γιάννη το ενυδρείο σου και υγιέστατο!
Μπράβο φιλαρακι μου Καλη συνεχεια! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίες φωτογραφίες.
τα κοράλλια όντως φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση. Μια πανοραμική θα την ήθελα και εγώ! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα Γιάννη!
τι νέα έχουμε φιλαράκι από το αριστούργημα σου! βάλε μας και μια πανοραμική να χαζέψουμε λίγο! καλή συνέχεια φιλαράκι......... |
|
||||
|
||||
![]()
Λίγη τροφή για τους ορεξάτους οφθαλμούς (με λήψη από το κινητό μου), εκ του συνόλου και κάποιων εκ των νέων αποκτημάτων μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη,τούμπανο φιλαρακι μου ο ύφαλος σου!
Πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή να το έβλεπα και απο κοντά το ενυδρεία σου! Καλη συνεχεια να εχεις..... |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα ειναι ενα ωραιο ενυδρειο και μ αρεσει και η ψαροσυνθεση του!! μπραβο!! μεγια και τα καινουια αποκτηματα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μια χαρά καθαρό το βλέπω το ενυδρείο!!!
και τα ψαράκια φαίνονται μια χαρά... Ποια είναι η επομενη κίνηση; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 07-04-17 στις 22:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια.
Όντως, όλα χαίρουν άκρας υγείας και έχω προσθέσει και επιπλέον κάποιες seriatopora green, yellow, white, stylophora purple, και seriatopora hystrix pink. Φωτό στο προσεχές μέλλον, μόλις γυρίσω στο σπίτι με το νεογέννητο γιο και τη γυναίκα μου(!) που τους αφιερώνω το χρόνο και την αγάπη μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα είχαμε ευχαριστο γεγονός;
Να σου ζήσει φίλε!!! Γερός και δυνατός και μόλις μεγαλώσει και αλμυρος!!! Το έζησα πριν ένα μισή χρόνο το και το θυμάμαι ακόμα πολύ δυνατό συναίσθημα!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πολύ Σάκαρε! ------------------------- Όποτε βρεθείς στα μέρη μου (γιατί η μεταφορά με δυσκολεύει κάπως!), κερνάω καφεδάκι μετά χαράς! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freediver : 07-04-17 στις 22:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει φίλε να είναι γερο, δυνατο πάντα χαρές να έχεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ νωρίς, το ξέρω, αλλά από τώρα δε χορταίνεται! Που να μεγαλώσει και λίγο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρίξε καμία ματιά και στο ενυδρείο φιλαράκι ελπίζω να καταφέρες να τι δεις λίγο!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Όχι παίζουμε... για να μπαίνει και στο κλίμα... |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Γιάννη!
να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογενείας σας! έτοιμος θα είναι σε λίγα χρόνια για δικό του reef στο δωμάτιο του! |
|
||||
|
||||
![]()
έτοιμος θα είναι σε λίγα χρόνια για δικό του reef στο δωμάτιο του!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μέχρι τότε, θα του φτιάξω εγώ ένα παιδικό reef δωμάτιο... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές όλων! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη εγώ της έχω κάνει ιδιεταιρα είδη και ταιζεί τα κλόουν στο μικρό αλλά άμα δεν την πάρεις γρήγορα θέλει να βάζει και χέρι να τα πιάνει.....
Που θα πάει κάποια στιγμή θα μάθει ότι δεν κάνει να βάζει χέρια μέσα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χεχεχε... οι αντίληψη και οι αντιδράσεις των μικρών, είναι όλα τα λεφτά! Θα μάθει όπως και δήποτε. Δε βλέπω κι εγώ την ώρα να αρχίσει και ο δικός μου!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμένα ο δικός μου έλεγε στην δασκάλα για τις μετρήσεις του νερου που κανουμε και οτι μετράμε την αλατοτητα κάνοντας τεστ! |
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτα χρωματα τα κοραλια,να το χαιρεσαι πανεμορφο!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ. Το παλεύουμε και στην επαρχία...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Γιαννη!
τι νέα έχουμε φιλαρακι από τον ύφαλο σου? |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα καλά. Σκέφτομαι για κάποιες μικροαλλαγές θέσης στα κοράλια, να δημιουργηθεί λίγος χώρος ακόμα. Τεστάκια θα κάνω αύριο, για το τακτικό τσεκ απ, οπως καταλαβαίνεις ψήνομαι για καμμία προσθήκη...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |