|
||||
|
||||
![]()
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ... ΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ! ΧΡΟΣΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥς
|
|
||||
|
||||
![]()
χοντρελια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() η νεα γενια δεν ξερει τιποτα. ολο φαστ φουντ και κοκακολες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχες εικονες!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ρε συ! και εμενα ετσι ειναι ετοιμα να σκασουνε! μαμ κακα και νανι...
χαχαχαχχα ποσα εχεις μετρησει τελικα? ολα πανε καλα?
|
||||
|
||||
![]()
λιγα ειναι οσα ειχα πει στην αρχη.. πολυ μικρη γεννα.
γυρω στα 20 πιτσιρικια πανω κατω. γενικα πανε ολα καλα. κοιταω το νερο συχνα γτ μερικες φορες. χ$%^ουν τοσο πολυ που τα χαλανε ολα ![]() αλλα γενικα πολι οκ μεχρι στιγμης. οταν μεγαλωσουν θελω να ζευγαρωσω και τον halfmoon αρκει να βρω την καταληλη συντροφο. βεβαια αγνοουν επιδικτικα τα bloodworms ακομα. με αρτεμια γινεται παρτυ.. αυριο θα ξαναδοκιμασω κατεψυγμενη δαφνια να δω τι θα κανουν. εσενα τα πιτσιρικια πως πανε? |
|
||||
|
||||
![]()
αναφερεις ξανα ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειακι που ειναι τωρα και αν ναι σε τι ενυδρειο θα τα μεταφερεις οταν αρχιζουν να ξεχωριζουν? (αν τα μεταφερεις?)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οσα αρσενικα θα τα βαλω σε 10λιτρα για καμποσο καιρο.. αυτο το option εχω στο μιαλο μου |
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις τα αρσενικα σε 10 λιτρα θα πεσει το ξυλο της αρκουδας.................
δεν θα τους μεινει ουρα για ουρα..... καλυτερα να τα χωρισεις στα δυο, στο 30 και στο 35 για μενα! μισα μισα, ωστε να μην ειναι μονα τους τα αρσενικα! εμενα παλι εχουνε γινει ΒΟΥΒΑΛΙΑ ![]() ![]() ![]() η γεννα εμενα ητανε τελεια εβγαλε πανω απο 50 μικρακια, το θεμα το ειχα με την αρτεμια εγω και τωρα ζουνε καμια 20ραια. ολα καλα δλδ...μεχρι τωρα! θα δειξει η πορια... καλα ρε θηριο, θα ξανακανεις γεννα? ![]() ρε, εσυ εχεις αντερα πολλα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρε τρελαρα 1 αρσενικο σε καθε δεκαλιτρο! για τοσο καμικαζι με εχεις να τα βαλω ολα μαζι ?? χαχαχαχα. ναι θα ξανακαω γεννα και μετα απο την halfmoon θα βρω ψαρακια περιεργα και ομορφα που εχω στο μυαλο μου. βασικα θελω να κατανοησω πως πετυχενω χρωματα χωρις να μου εξηφησει καοιος. ξες θελω να το δω ![]() ------------------------- οποτε 20 εσυ.. 20 εγω. 40 μονομαχακια απο aquatec. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 10-11-10 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μα, ετσι οπως το ειπες τρομαξα
![]() αφου θα συνεχισεις τις αναπαραγωγες και εχεις και τον αρσενικο που θες, μακαρι να βγαλουμε μια θυλικια που να σου κανει, να ειναι ετσι οπως την θες! και να συνεχισεις τα πειραματα!! ![]() εγω αυτο που θελω να μαθω ειναι πως θα ανοιξουμε τις ουρες των μονομαχων οσο περισοτερο γινεται.... να αγγιξουν δλδ αυτες των halfmoon... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για το άνοιγμα της ουράς απαιτούνται οι κατάλληλοι γεννήτορες ,πολύ καλές συνθήκες για τα μικρά και δούλεμα της ουράς τακτικά με flairing.
το είχα προσπαθήσεικαι γω, αλλά το πρόβλημα είναι η διάθεση τον μικρών και τα πολλά ενυδρεία που απαιτούνται. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40958 καλή επιτυχία . |
|
||||
|
||||
![]()
μολιε δκιμασα ξανα bloodworms και καποια φαγανε και σκασανε και γιναναι υπερβαρα. καποια αλλα ομως λιγο πιο μικροσωμα δεν τα καταφεραν γτ ισως ειναι αρκετα μεγαλα τα κοματια ωστε να τα βαλουν στο στομα τους (υποθετω)
περασα τα σκοθλικια απο σουροτιρι αλλα και παλι βγαινουν μεγαλουτσικα τα κοματια. μετα τα ελειωσα μεσα σε ενα ποτηρακι και παλι ομως κουκουβαου. εχει κανεις να προτινει κατι για να βγουν ελαχιστα τα κοματακια τον σκουλικων? |
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνω για μερικές μέρες να ταίζεις συνδυασμό Artemia και bloodworms για να μην μείνουν πολύ πίσω τα μικρότερα και σιγά σιγά να "φτάσουν" τα υπόλοιπα σε μέγεθος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα καποια απο τα μικρα αρχισαν να παιζουν μπουνιες την ωρα του φαγητου.
αρχιζουν να εκδηλονωνται |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβοοοοοοοοοο!!! θεριευουνε απο οτι βλεπω!!!! ωραιος!!!
χρωματα βγαλανε καθολου? τι ταιζεις?
|
||||
|
||||
![]()
blood worms. τα κανουν σκονη μεσα σε δευτερολεπτα.
μισο κυβακι βαζω. τα πιο πολλα εχουν αρχισει να βγαζουν αποχρωσεις. διαφανα ειναι ακομα αλλα εχουν καοια ελαφρια χρωματακια πανω τους τα οποια βδομαδα με την βδομαδα θα γινονται ολο και πιο εντονα. τα δικα σου παιδια πως πανε ρε κουμπαρε? |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω άρχισες να τα εκπαιδεύεις κιόλας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανιαζουνε.... εχουνε βγαλει και χρωματακια... τρωνε πια τα παντα... οτι τροφη εχω και τους ριξω την εξαφανιζουνε! και εχουνε αρχισει και τις φαπες.... ετοιμαζομαι οπως καταλαβαινεις για χωρισματα! τωρα ειναι τα δυσκολα!
![]() ασε που νομιζω οτι θα δουμε και τρελους χρωματισμους!!!
|
||||
|
||||
![]()
3 απο τα πιτσιρικια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία, τα 2 τελευταία είναι θηλυκά; Καλή συνέχεια, περιμένουμε φώτος και από τα υπόλοιπα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nai nai polles fotos
Τα σκαλάρια μου https://www.youtube.com/watch?v=Yz56IDxU1mc Τάισμα μικρού αγγελοψαρου με white worm https://www.youtube.com/watch?v=dBhu8U6S2hE Aναπαραγωγή Ancistrus https://www.youtube.com/watch?v=lIHevAmCZY0 Το καναλι μου Youtube https://www.youtube.com/channel/UCk9...Tip5BT6mxmH4Cg |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι θηλυκα τα 2 last.
θα βαλω και απο τα αλλα soon. εχω και εναν αρσενικο διπλοουρο που φαινεται να γινεται πολυ αντε για μπαρμπας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κιαλλα παιδια
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 29-06-11 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ειναι καπως κυματισμενη η ραγχη του?
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα φιλε...να ρωτησω η αναπαραγωγη του μονομαχου ειναι ευκολη η δυσκολη?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω. περα απο αυτο συμπεριφερεται κανονικα.
Παράθεση:
απλα θελει να αφιερωσεις χρονο. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι συχνό φαινόμενο σε διασταυρώσεις DT μονομάχων δυστυχώς. Στην περίπτωση αυτή η θηλυκιά προφανώς κουβαλούσε το υπολειπόμενο γονίδιο για τη διπλή ουρά γιαυτό άλλωστε δώσανε DT απογόνους
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |