|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν τα βαζεις για αρχη καπου αλλου στο ενυδρειο μεχρι να φτασουν σε ενα υψος που θα ξεπερνανε την σκια που λες και να τα βαζεις μετα εκει??
θα δειξει τρελλα αν τα βαλεις εκει που λες τα φυτα
|
||||
|
||||
![]()
για αυτο την εβαλα, αλλα το πρωτο αν πιασει .....
|
|||
|
|||
![]()
Μηνας #4ος.... και τελικη παρουσιαση.
Στοχος επετευχθη !! Το ενυδρειο εχει παρει την τελικη του μορφη.Με τον καιρο θα πυκνωσουν κι αλλο τα φυτα και το γρασιδι, αλλα μεγαλες αλλαγες δεν προβλεπεται να γινουν στους επομενους μηνες οποτε δεν υπαρχει και λογος περαιτερω παρουσιασης. Μεχρι τον Μαιο θα δωσω προσοχη στην λεπομερεια του aquascape και θα επιδιωξω να βρω την ισορροπια στη λιπανση ωστε να απαλλαγω απο καθε πιθανοτητα αλγης και να ευχαριστηθω επιτελους ενα ενυδρειο υγιες και λαμπερο. Σας ευχαριστω ολους σας που συμετειχατε με τα σχολια και τις παρατηρησεις σας, σε ολη την πορεια αυτου του ενυδρειου.Επισης να ευχαριστησω οσους συνεβαλλαν με τα κλαδεματακια τους. Χωρις την παρεα του GAB ακομα θα ημουν στο μηδεν. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() No comments ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...και μερικες ακομα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α Ψ Ο Γ Ο Σ ! ! !
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Από το κακό στο χειρότερο..
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
καλα εγραψες ενα θα σου πω
ακομα και η μαρια εχει χαζεψει και μου λεει κοιτα εδω ομορφια αχρηστε οχι σαν το δικο σου!!!!!!!!! μαρια:το δικο μου να δω ποτε θα το φτιαξεις!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα δεν εχω λογια!!! Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε ενα πραγματικο εργο τεχνης...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Εχω βαρεθει να το λεω... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω κάτι ακόμη?
Λοιπόν, επειδή για να φτάσεις σε αυτό το αποτέλεσμα έχεις ρίξει τρελό διάβασμα για τη λίπανση, για την ισορροπία φως-λίπανση-διοξείδιο, κ.τ.λ., κάποια στιγμή (όταν με το καλό περάσει και το χέρι) οφείλεις να μας κάνεις μία πλήρη λεπτομερή παρουσίαση.. Ένα φουλ σεντόνι: - Τις δοκιμές που έκανες και τους πειραματισμούς με το φωτισμό, και τα συμπεράσματα που έβγαλες.. - Πού τελικά κατέληξες στη λίπανση, με βάση ποια φυτά βλέπεις τις ελλείψεις των στοιχείων, και ποιες άλγες σου αναπτύσσονται όταν ρίχνεις λιγότερο, ή περισσότερο από κάτι.. κ.τ.λ. Ως παράδειγμα προς αποφυγή τα εννοώ, για να μήν καταλήξουμε σ'αυτό το απαίσιο απαράδεκτο αηδιαστικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών παραπάνω! ![]() Υ.Γ. Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες στους διαγωνισμούς! ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μείνει κάγκελο για κανα 15'....
![]() Πραγματικά πανέμορφο και μοναδικό...τα συγχαρητήριά μου ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μετά λέμε ότι έχουμε ενυδρεία.......
Εύγε φιλαράκο μου και περαστικά again ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλά πανέμορφο!! ¶ξιος!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλβά εμείς έχουμε ενυδρεία.. Ο Αλέξανδρος έχει ένα στολίδι..
Συγχαρητήρια φίλε μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλα βρε παιδια, με τοσα καλα λογια, χαλαλι ο κοπος, ο χρονος και το χρημα!
Αντε αμα σηκωσω και την κουπα στο Japan (λεμε τωρα ![]() ![]() ![]() Επ ευκαιριας να ευχαριστησω το φιλο μου το Μανο (Amano), τον κολλητο μου τον Θωμα (Τοm Barr) , τον Γιωργακη απο την Πορτογαλια (Jose Alves Oliveira) και φυσικα τον καρνταση τον Ολιβερ (Οliver Knott) για τις συμβουλες τους και την βοηθεια τους ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πσσσστ...... Αλεξ ...... μας κουρασες.
![]() Ποτε θα πιουμε καφε? ![]() ΥΓ Περαστικα για το χερι σου μαν. Το ειδα στη φωτο της κοπης. ![]() Ειναι αυτο που λενε: "κοιτα, το κανω και με ενα χερι" ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω Σπυρο
![]() ![]() Τελος ομως, ειδες; το δηλωσα ..ηταν η τελευταια παρουσιαση. ![]() Οσο για τον καφε, οποτε θες. Εγω τωρα κααααθομαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε 1-2 μηνες θα ειναι αλλο ενυδρειο παλι.
|
||||
|
||||
![]()
εεεε.....καλουτσικο......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....
...πρωινιατικα τι ειδαμε παλι.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απλα τελειοοοοοοο.......
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω ! Το ενυδρειο βρισκεται στην τελικη ευθεια.....που μονο ευθεια δεν ειναι και οι δυσκολιες δεν λειπουν.
Θα ανεβασω συντομα δοκιμαστικες φωτο πριν την τελικη φωτογραφιση εν οψει των διαγωνισμων. Οι συμμετοχες κλεινουν 31 Μαιου οποτε εχει να πεσει κλαδεμα και προσοχη στην λεπτομερεια μεχρι τοτε.Εχω αγχωθει αρκετα με την φωτογραφιση μιας και θα την κανω μονος μου και το αποτελεσμα ισως να μην ειναι και τοσο...επαγγελματικο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aλεξανδρε μετα απο το 1 σοκ που επαθα βλεποντας το ενυδρειο απο κοντα συνεχιζεις να με σοκαρεις με τις φωτο(απλα πανεμορφο).
Σου ευχομαι ολοψυχα καθε επιτυχια. Και εκεινο το καφεδακι που δεν ηπιαμε ελπιζω να το πιουμε!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τραβα φωτογραφιες, καλες , για να το στειλεις στο AGA, μας εχει φαει η ταπεινοτητα εδω μεσα!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αυτααα εινια ενυδρεια!!!!!!!!!
300l, aquascape, ξυλα, moss, φυτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM" | JONNY | Bettas | 12 | 07-01-07 23:47 |
Shinnersia rivularis "Mexican Oak Leaf" => Μεζε | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-02-05 17:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |