|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω κατι μου εριξε ο Βασιλης στο φαγητο το Σαββατο. Βλεπω τα κοραλια και μου τρεχουνε τα σαλια ξαφνικα πειναω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ο Θεοφιλος!!!!!!!!
Θελω να το δω μετα απο 1 χρονο που θα γυριζω να δω την μορφη του!!!!! Θα ειναι και γ.......ωωωωωωωωω!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευω μεχρι τοτε να εχει μπει το πρωτο ψαρι η τουλαχιστον να ειναι στη καραντινα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακουσα απο τον μπατζανακη του κουμπαρου της γιαγιας μου οτι σε 2 με 3 χρονια θα ανοιξει ενα μαγαζι κοντα στο σπιτι σου που θα φερνει πολυ σπανια και στρωμενα ψαρια.
Εγω λεω αξιζει 2-3 χρονακια να περιμενεις να βαλεις απο εκει .... για καλυτερα μωρε αδερφε. Α και θα ειναι ετοιμα , καραντινιασμενα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
¶μα δεν είναι καρέτα καρέτα, μεσογειακή η χελώνα θα θυμώσω
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ποτε δεν πρεπει να μενεις καθυσηχασμενος οταν σου λενε τα ψαρια ειναι απο καραντινα. Πρεπει να κανεις δευτερη καραντινα μονος σου για να εισαι σιγουρος. Βαλε 2 μηνες ακομα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χτες απο τις 19κ30 εως τις 11 σημερα το πρωι εκανα τα εξης. Εβγαλα τους βραχους αφου τους καθαρισα με την nanostream να φυγουν τελειως ολες οι βρωμιες. Εβαλα σε διαφορετικους καδους τα κομματια βραχου αναλογα το μεγεθος και που προοριζονται. Εκανα μετα ενα σκουπισμα βυθου βγαζοντας περιπου 100 λιτρα νερο. Μετα εστρωσα πλαστικη σχαριτσα σε ολο το πατο και εκανα μια πρωτη αποπειρα του Aquascape. Επειτα συμπληρωσα το νερο που ελλειπε και τελος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θεόφιλε προσπάθησε να καλύψεις κάπως την σχάρα να μην φαίνεται.
|
|||
|
|||
![]()
Οταν θα τελειωσει το aquascape θα μπει αμμος. Απλα δεν την βαζω τωρα γιατι θα με εμποδιζει.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ζωντανός ή ψόφιος αραγωνίτης θα μπει;
|
|
|||
|
|||
![]()
Νεκρος, για μενα ο ζωντανος ειναι πεταμενα λεφτα (αυτος στο τσουβαλι). Πληρωνεις μονο για βακτηριδια. Δεν εχει αλλους ζωντανους οργανισμους να σου εμπλουτισει την χλωριδα/πανιδα του ενυδρειου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλα υπεροχο. Που να τελειωσει κιολας (με το καλο)
(και το σαλονι το ιδιο...) |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω!
(Και η συζυγος! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μιλαμε για πολυ βραχουρα,
![]() θα γινη πανεμορφο, μπραβο... υγ. το sump που φαινεται στην πρωτη photo ειναι μικρο η μου φαινεται? |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι , αλλα δεν θα ειναι για πολυ ακομα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 ferplast | strider | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-05-08 11:30 |
αγορα CO2 ferplast | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 21-01-08 20:06 |
200 L MBUNA | petros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-12-07 12:28 |
200 L MBUNA | petros | Malawi | 4 | 03-07-07 17:49 |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |