|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι προγραμματισμένη η συνάντηση ρε παιδιά!Να βοηθήσουμε τον φίλο μαζευόμαστε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πλακίτσα κάνω αγαπητέ Σιγκαπουρέζε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
I know συμπατριώτη!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
![]() [offtopic]άσχετο, μολις ειδα ενα νεον μου κολυμπάει οπως ναναι...[/offtopic] που παμε για καφεδακι? ![]() πάντως θέλω να δω το θαλασσινό σου... ![]() αντε, να σε γνωρίσουμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τασούλη περιμένω νέα απο τον Νεοκλή για το απο πού θα ξεκινήσει η φράπα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε χαλβα μας.....εχουμε κρατησει ολα τα παιδακια της αγορας για χαρη σου κι εχω ταριχευσει ολες τις ανουμπιες ανθισμενες....ποτε θα σκασει μυτη η αυτου μεγαλειοτης σου??
ελα να σου δειξουμε τι εστι "σινγκαπουρη".... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως τα πηγε το συνεργειο Αν. Μακ. Θρακης σημερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24369
εδω ειναι τα μεγαλεια μας!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
να τις πιειτε! ...εγω θα πιω κρασι
![]() κανενα καπακι να φτιαξουμε σε κανεναν? εγω μπορω παλι να πηγαινω για τα σαντουιτς.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Θοδωρής από Σουφλί θα ήθελα και εγώ να έρθω στην παρέα σας!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλός ήρθες στο gab. τελικα είμαστε πολύ βόρειοι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου και απο δω φιλε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες Θοδωρή!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες Θοδωρη....??
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου θοδωρη..και πριν λιγο περασα απο σουφλι... εχω το πατρικο μου ακομα πιο βορεια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια να υπενθυμισω οτι μετα το Πασχα θα προγραματισουμε μια μονοημερη εκδρομη στην Δραμα στην φιλη μας τη Lucy οπου και θα επισκεφτουμε το ενυδρειο της πολης , το ποταμι και οπου αλλου μας παει η Lucy.Ημερομηνια θα κανονισουμε αργοτερα οταν πλεον χωνεψουμε το αρνακι - κατσικακι - κοκορετσι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας βλέπω να παίρνετε και μονομαχάκια!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Αυτο το ξεχασα. Λοιπον οσοι συμμετεχουν στην εκδρομη να παρουν και σακουλες μεταφορας μαζι τους. Το προγραμμα περιλαμβανει και επιδρομη στα μονομαχακια της Lucy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για σας και Καλη Ανασταση!!!!
Βλεπω οτι εχει πολλα μελη απο Βορεια Ελλαδα ![]() Εγω μενω στην Κομοτηνη Μπηκα στο site σας και χαρηκα παρα πολυ οτι υπαρχουν και εδω κοντα ατομα απο τα οποια μπορω να μαθω παρα πολλα ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νεος στο φόρουμ νέος και στο χόμπι!!!!!!!!Γεια σας συντοπίτες!(Εγώ βέβαια είμαι προσωρινός γιατί σπουδάζω εδώ)Καλώς σας βρήκα!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες στην παρεα. Για το προσωρινος εισαι σιγουρος? 2 φιλαρακια μου φανταροι ηταν εκει προσωρινοι και εμειναν μονιμα.(παντρευτηκαν). απο που εισαι?
Ο ΤΟΝΥ80 ειμαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά με αυτό που σπουδάζω υπάρχουν μηδαμινές πιθανότητες να μείνω εδω!Αλλά ποτέ δε ξέρεις!Από Αθήνα είμαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον κανονιστηκε μια ΕΚΤΑΚΤΗ συναντηση για αυριο το απογευμα στην Αλεχ/πολη. Την παρεα μας θα τιμησει με την παρουσια του και τις γνωσεις του ο <<ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ>> Σταυρος απο Κατερινη. Ωρα 17:00 . Μαγαζι κανονιζουν οι ντοπιοι.
Γιααα ποσταρετε να ξερουμε συμμετοχες. |
|
||||
|
||||
![]()
παρων.....(φανταζομαι και ο κωστας και θα πω και του kalagio)
|
||||
|
||||
![]()
καλός ήρθατε οι καινούργοι!!! εγω δεν ξερω αν δουλέυω ακομα για αυριο θα μάθω συντομα...
|
||||
|
||||
![]()
Οι Αλεξ/πολιτες ας κανονισουν το μερος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |