|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι !! 10 με 14 για αυτο προσπαθω να δω που θα μεινουμε και αν θα καταφερω να ερθω σε συναντηση !!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1 για μενα ως αρχαρια!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
christsos
bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis aquaman giannisaek nikosm1 olga mikeepidio jiraiya lion Alex_Salonica posidwnas po-pay kingrim -πιθανότητες 10% (παίζεται με συντελεστή 10) ![]() ipertatos platy (+ συμμαθήτριες) ![]() fofaki fofaki αν δεν έχεις αυτοκίνητο, στείλε πμ στον Prokroustis (με τέτοιο όνομα κι εγώ θα φοβόμουν), να περάσει να σε πάρει με το "σχολικό", ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ερθω με τον αντρουλη μου τον po-pay!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ olive-oil.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε Κωστα θα φας ξυλο τρελο απο τον po-pay μπορει να εισαι μυωδες τυπος αλλα.....
ενα τιπ προσεχε μην φαει σπανακι |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Μπράβο ρε συ Γιωργάκη.Μ'αρέσει που ''θυσιάζεσαι''...και ''προσφέρεσαι'' έτσι απλά,χωρίς να το σκεφτείς....Τέτοιοι Ελληνες σπανίζουν την σήμερον ημέρα... ![]() ![]() ![]() ------------------------- Αμα τον δείτε τον ''platy''(αυτόν και τις συμαθήτριές του) μετά από όλα αυτά....να μου τρυπήσετε τη μύτη (δεν είναι βέβαια του μεγέθους του Χάρη...αλλά μιά τρυπούλα γίνεται) ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 29-10-10 στις 09:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα!!!!
Έφτασεεεεεε........
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
christsos
bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis aquaman giannisaek nikosm1 olga mikeepidio jiraiya lion Alex_Salonica posidwnas po-pay kingrim -πιθανότητες 10% (παίζεται με συντελεστή 10) ipertatos platy fofaki panos1972 (παίζεται με συντελεστή 5.000 λόγω παντόφλας) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμμ!! ας ερθουμε πρωτα και βλεπουμε !πιστευω να μπορεσω να ερθω !! αλλιως καφε στην πολη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προς ενημερωση εγω ανεβαινω δεκεμβρη !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθω και εγω
|
|
|||
|
|||
![]()
christsos
bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis aquaman giannisaek nikosm1 olga mikeepidio jiraiya lion Alex_Salonica posidwnas po-pay kingrim -πιθανότητες 10% (παίζεται με συντελεστή 10) ipertatos fofaki panos1972 (παίζεται με συντελεστή 5.000 λόγω παντόφλας) ![]() georgis4 Χ.Α.Ρ.Η.Σ |
|
||||
|
||||
![]()
ισως μπορεσω να ερθω και εγω για καφε!!οχι ομως ταβερνα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nαι, το αυριανό ραντεβού είναι 12 με την καινούρια ώρα, μια που σήμερα το βράδυ αλλάζει η ώρα, προσέξτε μη μπερδευτείτε.
Στις 4:00 το πρωί της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 3:00. Έτσι η αυριανή συνάντηση είναι στις 12:00 το μεσημέρι για όσους αλλάξουν τα ρολόγια τους και στη 1:00 για τους άλλους. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ ούτως ή άλλως θάρθω μετά τη μία !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν καταφερω να ερθω θα φερω κατι φυτα που δεν καθονται καλα στο ενυδρειο και μαλωνουν!!!
τελικα τι ωρα να ερθω???? |
|
|||
|
|||
![]()
11:30 για να τα πούμε οι 2 μας, πριν έρθουν οι άλλοι, φυτά ε???
![]() christsos bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis aquaman giannisaek nikosm1 olga mikeepidio jiraiya lion Alex_Salonica posidwnas po-pay kingrim -πιθανότητες 10% (παίζεται με συντελεστή 10) ipertatos fofaki panos1972 (παίζεται με συντελεστή 5.000 λόγω παντόφλας) ![]() georgis4 Χ.Α.Ρ.Η.Σ giannisqq akiriazides |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |