|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() σε λιγο φωτο φιλε! |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες φωτοο της ωρας!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο Σάκη
Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις, κοράλλια τύπου xenia και anthelia θα πρέπει να τα προσέχουμε πολύ, μπορούν σε πολύ λίγο χρόνο να γίνουν μάστιγα όπως οι aptaisia λόγω της επιθετικότητας - επεκτασιμότητας τους!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιαυτο ειναι το φορουμ. εχω φαει ενα χτυπημα απο την ανθελια. ειναι ενα λογος που παω για sps στο reef. Τωρα για το νανο πιστευω οτι λογο ογκου μπορω κλαδευοντας να την περιοριζω. δεν ειναι ανθελια να μην μπορεις ουτε να κλαδεψεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπα ότι είναι anthelia αλλά οτι και τα 2 είδη μπορούν να γίνουν μάστιγα
![]() το βρήκα το ενυδρείο http://i5.photobucket.com/albums/y18...FTS12_9_12.jpg
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εχεις δικαιο. δεν ειπα το αντιθετο αλλα με μετρο δεν νομιζω να εχω θεμα ! τι λες? |
|
|||
|
|||
![]()
απο Σημερα και αυτο κοραλι ειναι στην δυναμη του νανο μου!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια το κοραλάκι
![]() ![]() Όσον αφορά το άλλο θέμα, προσωπικά Σάκη, δεν θα το έβαζα μέσα! Στις περισσότερες περιπτώσεις σε χρόνο dt ο χομπίστας βλέπει μικρές xenia να ξεπροβάλλουν απο διάφορα σημεία του βράχου, τότε ξεκινάς την συνεχή προσπάθεια να τις κοντρολάρεις! Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις, φίλοι δλδ που τις έβαλαν μέσα και δεν είχαν πρόβλημα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη να την χαίρεσαι τν favia σου.
Ωραίο κομμάτι. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχουν χαλασει λιγο τα χρωματα απο το ταξιδι και το dip!
Αλλα πιστευω να στρωσει. |
|
||||
|
||||
![]()
πάνω από την φάβια τι έχεις
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Μια ακροπορα ειχα!
η φωτογραφια ειναι απο το ρεεφ μου την ειχα βαλει εκει μεχρι να κανω της αλλαγες το νανο μου! |
|
||||
|
||||
![]()
ααα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα ακομα κοραλακι μπηκε στο ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να φανταστώ έβαλε το χέρι του ο samian;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι εγω !
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
![]()
μια φωτογραφια απο ολο το ενυδρειο !!!!
μπορω να πω οτι αν και εχω το αλλο ρεεφ το νανο με συναρπάζει καθημερινά. μηδενικες ρουτηνες μηδενικα ταισματα και τα κοραλια πανε πολι καλα. πιστευω οτι αμα δεν εκανα αλλαγες νερου απο το αλλο ενυδρειο και εκανα με ενα αλατι με υψηλες ποσοτητες σε στοιχεια τοτε δεν θα χρειαζομουνα ουτε καν μετρησης. το μονο που κανω ειναι να ριχνω τροφες γιατα κοραλια kai χορις πολλα target! |
|
|||
|
|||
![]()
Επεσε μεγαλη πείνα λεμε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη δωσ' τους πελετακι!
![]() ΥΓ: και ποιητής ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες εκανα μια αλλαγη στο μεγαλο και εβγαλα αρκετα lps
Σε καποια στιγμη ειδα την διαφορα που ειχαν οι ακανθαστριες μιλαμε οτι τα χρωματα ηταν μερα και νυχτα! να πω οτι τα κοραλια ειχαν πανω απο 20 ωρες στο ενυδρειο! |
|
|||
|
|||
![]()
ξεχασα της φωτογραφιες!!!
|
|||
|
|||
![]()
Καλήμερα χθες το βράδυ σκεφτόμουν να μεγαλώσω λίγο της διάστασης στο ενυδρείο!
Λέω να το κάνω κυβακι 50*50*50 ή 55*55*55. Λέτε να αξίζει τον κόπο η αλλαγή? βρήκα τζάμια και θα χρειαστώ μόνο κοπή και σιλικόνες! Να μην σας πω ότι και σιλικόνες μπορεί να έχω!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα παίζει παντόφλα πρέπει να δεις και αυτη την εκδοχη
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αν το κάνεις πάντως θα είσαι πιο άνετος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef | gordon | Nano Reef | 12 | 11-01-14 16:08 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |