|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οτι χρειαστείς από led μην διστάσεις, σφύριξε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απόψε κατέβασα τη θερμοκρασία στον STC-1000 στους 24,5. Η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερη δουλεια και τελειο αποτελεσμα!
Μακαρι να ειχα την υπομονη να κατσω να κανω κατι τετοιο! Μπραβο και καλη συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα μπραβο Τακη.Να το χαιρεσαι,καλοριζικο.Τι να πω εχω μενει
αφωνος.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χάρη σε εσένα έγιναν τα περισσότερα, ευχαριστώ και πάλι για τα πλεξιγκλάς ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ ομορφο πραγματικα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα μέτρησα και ζύγισα το μεγάλο μου COMET,
είναι 25 εκατοστά με την ουρά, 18 εκατοστά χωρίς την ουρά και 181 γραμμάρια, το γομαράκι μεγάλωσε και άλλο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Τακη!
Να σου ζησει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερη δουλεια και τελειο αποτελεσμα, να το χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Γιάννη
------------------------- Ευχαριστώ Κώστα ------------------------- Από χθες το βράδυ φιλοξενώ 2 ακόμα χρυσόψαρα, είναι ενός φίλου και ζούσαν σε ένα 30λιτρο, υγιέστατα αλλά πολύ μικροκαμωμένα, δυστυχώς ο μικρός χώρος επηρέασε την ανάπτυξη τους, θα τα κρατήσω για λίγο καιρό μαζί με τα δικά μου, και μετά θα ψάξουμε να βρούμε κάποιον με το κατάλληλο για αυτά ενυδρείο. Το ένα είναι άσπρο και το άλλο προρτοκαλί και σε κάποια σημεία είναι άσπρο. Ο φίλος τα είχε 1,5 χρόνο. Αν ήταν μεγαλύτερο το ενυδρείο θα τα κράταγα σίγουρα, αλλά δεν θέλω να το παραφορτώσω.
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 13-10-14 στις 19:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα!
το ερωτευτικα το ασπρο!!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου το στείλω ; Εχεις χώρο ;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλετο!
![]() ![]() τι χωρο να χω με 16 χρυσοψαρα σε 3 ενυδρεια.. αλλα κατι θα βρω ![]() Περα απο την πλακα, αν τα κρατησεις καποιο διαστημα ισως να τα παρω (και τα 2).. υπαρχουν σκεψεις για κατασκευη λιμνης την Ανοιξη.. αλλα ακομα δεν ειναι κατι σιγουρο.. ![]() φυσικα τα δινεις αν βρεις καποιον.. |
|
||||
|
||||
![]()
Λέω να ξεχειμωνιάσουν σε αυτό το ενυδρείο, να τα παχύνω και λιγάκι (τα καταφέρνω σε αυτό, τα κάνω θρεφτάρια) , και την άνοιξη βλέπουμε, εκτός αν είναι ανεξέλεγκτα τα νιτρικά , που δεν το νομίζω, αν πάνε όλα καλά θα τα πάρεις θρεφτάρια
|
||||
|
||||
![]() ![]() Δεν στο ορκιζομαι παντως.. αρα αν βρεις καποιον κοντινο και βολεψει , δωστα.. Παντως αν θα τα ξεχειμωνιασεις , σιγουρα θα σου εχω απαντηση νωριτερα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω σκοπό να ξεχειμωνιάσουν, αλλά την άνοιξη θα μπει και ο μπόμπιρας μέσα, επομένως θα πρέπει να φύγουν, μη ξαναπέσω στην ίδια λούμπα με το προηγούμενο και τα σαρδελοιποιήσω πάλι, γιατί είμαι και πλεονέκτης, και αν αφεθώ θα μαζέψω όλα τα χρυσόψαρα της περιοχής
![]() Μέχρι την άνοιξη βλέπουμε Γιάννη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απορω αυτος ο Δελτα πως κρατιεται ![]() ![]() ![]() ![]() οκ Τακη.. μεχρι την Ανοιξη τα ξαναλεμε.. θα ξερω κι εγω τοτε αν θα μπορω.. Αντε να σου ζησουν! |
|
||||
|
||||
![]()
σκεψου το ασπρο αρεσει και σεμενα,που δεν ειμαι καθολου του χρυσοψαρου
![]() τακη αληθεια για λιμνη τοχεις σκεφτει καθολου εκει πανω? |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα μη γινω ειλωτας του ενυδρειου.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο βρε Γιώργο, θα ξυπνήσω καμιά μέρα με τις γλάστρες και τα ενυδρεία αγκαλιά, ασε που όπως είδες δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμος χώρος. Αν ήταν αλλιώς θα είχα φτιάξει λίμνη στην αυλή, αλλά ούτε αυτό γίνεται
|
|||
|
|||
![]()
Χιλια μπραβο! Παραδειγμα για ολους εμας τους αρχαριους! Μπραβο Τακη!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε
|
||||
|
||||
![]()
Για όσους σας άρεσε το άσπρο, φοβάμαι πως θα σας απογοητεύσω ,
![]() το ψαράκι άρχισε να παίρνει χρώμα, είναι εμφανές πως άρχισε κιτρινοπορτοκαλίζει ![]() και έχει μεγαλώσει λίγο μου φαίνεται
|
||||
|
||||
![]()
xaxa
![]() μια χαρα κουκλι ειναι και παλι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update μετά από ένα καλο καθάρισμα, καθαρίστηκε το τζάμι και οι ανούμπιες από άλγη.
Ο ασπρούλης έχει αρχίσει να γίνεται έντονα πορτοκαλοκίτρινος.
|
||||
|
||||
![]()
ωρε κατι θερια!!!να τα χαιρεσαι Τακη.ειναι κουκλια ολα!!!
αυτα να τα βλεπουν οσοι τα βαζουν σε γυαλες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε
Πες το ψέματα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |