|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φτιαχνω αφτο το thread για να βαζουμε τα ζωα που εχουμε στο σπιτι μας και οτιδηποτε αλλο οπως πτηνα χελωνες κουνελια ολλα τα ζωα λοιπον Ορματε. ακομα!!!!
![]() ------------------------- Λοιπον ειναι τα φιλαρακια αυτα εκτος απο το χομπι του ενυδρειου εχω και αλλα πολλα λοιπον οριστε μερικες φοτο απο τα φιλαρακια μου.... η 3 τελευταιες δεν φενονται δυστοιχος δεν εχω την ωρα να βγαζω αλλες ελπιζω να βλεπονται με λιγια προσπαθεια...
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eliccaios : 15-02-14 στις 00:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πφφ λαθος μου μια μεταφορα παρακαλω...
ευχαριστω προκαταβολικα!!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργη σου έχω έτοιμη τη νύφη
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...5&postcount=40 και ο Ρούλης όταν ήταν 8~χρονών |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφα όλα να τα χαίρεστε !!!
Γιώργο τα κοκατιλάκια πανέμορφα. Το στικάκι τύπου λιχουδιά καλύτερα μην τους το βάζεις. να προτιμάς το κεχρί σενεγάλης που είναι σαν στάχυ . Αυτά έχουν ύποπτα άλευρα και σάκχαρα για κολλητικές ύλες και παχαίνουν χωρίς να προσφέρουν. Πολλές φορές είναι και τιγκιασμένα από την πολυκαιρία. το κεχρί στο βάζω φωτό
|
||||
|
||||
![]()
Τα αφρικανικα σαλιγκάρια μου.
![]() ![]() Σε ενα μπανακι χαλαρο σε χαμομηλακι. Τα είχα παρει απο ενα σαιτ για τον γιο μου. Αλλά τα νταντευω πλεον εγω. Υπάρχουν πολλα ειδη ξεκινωντας απο τα δημολφιλεστερα achatina fulica αλλα κ άλλα πολλα. Ειναι αξιαγαπητα, γίνονται τεράστια ανάλογα με την διατροφη τους κ το σπιτι τους. |
|
||||
|
||||
![]() μερικα από τα ζωάκια μου όλα είναι βασιλικοι πυθωνες διαφορετικα μορφ(χρωματα) εκτος από αυτό στην δευτερη φωτο που είναι και το καμαρι μου είναι μια βοιτσα hypo ![]() εχω ακομα 4 φιδια αλλα εβαλα αυτά που θεωρησα εγω πιο ωραια σαν μορφ |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πανέμορφα, να τα χαίρσαι!!!! Κάποια στιγμή το σκέφτηκα για έναν πύθωνα αλλα έγινε χαμός στο σπίτι.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι τοσο extreme ζωα οσο φανταζεσαι...το αντιθετο μαλιστα...εχουν χαμηλο κοστος συντηρησης 3 ευρω την εβδομαδα!!!
και χαμηλο κοστος αγορας και στησιμου του τεραριουμ που χρειαζεσαι το πιο σημαντικο είναι ζωα που δεχονται τον χειρισμο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σας παρουσιάσω κ εγώ το ζωάκι μας.. τον λένε Λάκη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια κατηγορια στο forum!οριστε λοιπον και ο δικος μου αλητης!βρεθηκε νεογεννητος στον δρομο να τον φροντιζει μια γατα!και δεν το σκεφτηκα καθολου...το αποτελεσμα τρομερο,δεν πιστευα ποτε οτι ενα κουνελι θα μπορουσε με τον τροπο του να επικοινωνει με τους ανθρωπους τοσο εντονα....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σου που το μαζεψες, ισως του εσωσες την ζωη.
![]() Για πες λιγα λογια παραπανω για την συμπεριφορα του, φαινεται να ειναι πολυ ηρεμος και να απολαμβανει τις αγκαλιες! ![]() Ξερεις την ηλικια του;
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 18-05-16 στις 12:50 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους που σώζουν ένα ζωάκι ή το υιοθετούν απο τον δρόμο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος ο αλητακος βγηκε κατω απο ενα αυτοκινητο, και ηρθε αμεσως προς το μερος μου και με κοιτουσε και νιαουριζε.
Ειδα αμεσως οτι ειχε ενα προβλημα στην ουρα οπως φαινεται και στην φωτο, και παρ'ολο που δεν ειχα χρονο, τον μαζεψα να τον παω στον γιατρο εστω για την ουρα και να τον περιποιηθω λιγο γιατι ηταν αρκετα μικρουλης και αδυνατος. ![]() Οπως αποδειχθηκε απο τον γιατρο που τον πηγα, η ουρα ειχε εξαρθρωθει στους τελευταιους 2 ποντους και κρεμοτανε, ειχε μαλιστα μολυνθει και αν δεν προλαβαιναμε θα παθαινε γαγγραινα με ασχημα αποτελεσματα. Μαλλον ηταν απο δαγκωμα. Αναγκαστικα επρεπε να του αφαιρεσει το τελευταιο αυτο κοματι, και τον αφησα για την εγχειρηση. ![]() Και οπως συμβαινει συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις, που να σου παει η καρδια να τον αφησεις παλι εκει εξω; εγινε μονιμος κατοικος του σπιτιου. Ειναι απιστευτα χαδιαρης, εντελως ακακος, και το μονο προβλημα θα ηταν πλεον πως να τον συστησω στην αλλη γατουλα που επισης εχω μαζεψει την Μενια. Δυσκολευτηκαμε λιγο στην αρχη, αλλα με υπομονη και μεθοδικοτητα, εγιναν οι καλυτεροι φιλοι και μοιραζονται αρμονικα τον ιδιο χωρο. ![]() Εχει γινει γαταρος! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε τον μπαγασακο! φαινεται οτι ειναι μουτσουνα!
![]() Η γατα πως και σας αφησε να τον παρετε;
|
||||
|
||||
![]()
Nα σας παρουσιασω και γω.
Απο δω η Λιζα.Βρεθηκε μισοπεθαμενη πριν 1 1/2 χρονο.Στειρωθηκε εμβολιαστηκε, και πλεον δε μπορουμε χωρις αυτην! ![]() Και απο δω ο Θωμας ο οποιος και αυτος μας χαρηστηκε οταν ηταν 25 ημερων, στειρωθηκε ,εμβολιαστηκε και πλεον εχει γινει αφεντικο του σπιτιου!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα έπιασε η ζέστη τα κοπριτάκια μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα μια χαρά , ζωάρα !!! Το γατί τα πήρε λίγο ή μου φαίνεται ?? Είναι σαν να λέει "Μου πήραν τον καναπέ μου κάνε κάτι" .
|
||||
|
||||
![]()
Την πιασαμε στον υπνο!της πεταξαμε να φαει κατι πιο περα απο εκει που ητανε και τον πηραμε!ειναι φατσα τρελη,ζωη να χει!μαλιστα μας τον ζητησε η κτηνιατρος για φωτογραφιση στη νεα της ιστοσελιδα.απολαμβανει τα χαδια παρα πολυ και μαλιστα τον γυρναω και ανασκελα,τον χαϊδευω,τον παιρνει ο υπνος και βλεπει και ονειρα!απιστευτες στιγμες....
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα Σαββα!!! Να τα χαιρεσαι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν λερωνει οταν τον εχετε ελευθερο;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αραγε δεν θα μπορουσε να μαθει να πηγαινει σε αμμο οπως οι γατες;
Αν του το βαζατε εκει που παει συνηθως; Λεω εγω τωρα, ασχετος ειμαι απο κουνελακια. ![]() Αν θελεις βαλε καμια φωτο ακομα αν θελεις, η και κανενα video αν τον εχεις τραβηξει, φαινεται πολυ χαριτωμενος! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδω ειναι η κοριτσαρα μου η Ζιζελ, στην φωτο ειναι 9 μηνων αλλα πλεον ειναι 14, εβαλα αυτη γτ ειναι απο τις πιο ωραιες που εχω βγαλει και ειναι και πεντακαθαρη η εικονα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολο το φορουμ παιδια μια ερωτησει διοτι μου ηρθε στο μυαλο το θεμα μπορει να γινει υπομνημα..? οστε να το βρισκουνε και πιο ευκολα τα μελη γιατι απο οτι βλεπω καπια ατομα δεν το ξερανε κιολας οτι υπαρχει τετιο θεμα απο οτι γραφουνε και στο θεμα καπια μελη....???
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα όλα τα ζωντανά σας να τα χαιρόσαστε και να τα καμαρώνετε!
εγώ πριν από δυο χρόνια έχασα το παιδί μου τον Μαρκο τεσσάρων χρόνων από νεφρική ανεπάρκεια! ![]() εδώ και αρκετά χρόνια όμως φροντίζω από την διατροφή τους,την ιατρική περίθαλψη τους,έως και τον θάνατο τους 4 αδέσποτα που έχω στο μαγαζί μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίες οι γάτες ρε παιδιά αλλά με τις τρίχες σε έπιπλα, χαλιά και ρούχα πώς την παλεύετε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπογραφες απο άλλα φορουμ | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 20-09-10 14:54 |
Προτάσεις μελών | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-03-09 10:56 |
Φόρουμ των μελών του Π.Σ.Φ.Ε | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 30-06-05 14:35 |