|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα! Χαμενε!
![]() Ενταξει, ενα video με την αγριοφωναρα του γερο-Lemmy επιβαλλεται.
|
||||
|
||||
![]()
Από τα πιο όμορφα και περιποιημένα κελυφο/ψαρο-ενυδρεία
![]() Άντε και καμμιά γέννα σιγά σιγά (όταν δροσίσει). |
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ είναι!
Καθαρό, καλοστημένο, μηδέν άλγη...μέχρι και να χιονίζει είδαμε!!! ![]() Τα σαλιγκάρια πρόσεξε... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και γιατι σε κατι τετοια ειμαι τσακαλακος ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NvDbo1OVo0s
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 06-08-13 στις 09:13 |
|
||||
|
||||
![]()
Ειδα το πρωτο μικρο και μου εφτιαξε τη μερα!!!
![]() Μια τελεια με δυο ματια ειναι και βγηκε με τσαμπουκα να φαει grindal! Τι πλακα που εχει. Δεν ξερω αν ειναι και αλλα καπου εκει, αλλα μεχρι στιγμης το πρωτο το ειδα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τρελανες μας που λεει και ο Μπαμπης!
|
||||
|
||||
![]()
Είδες που έπιασε η ευχή μου?
![]() Καλώς τα δέχτηκες (σίγουρα έχει κι άλλα)! |
|
||||
|
||||
![]()
τρελανε μαςςςς!!
![]() κερνας μπυρες! |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταζομαι οταν θα αρχισουν να σουλατσαρουν τι μπανιστηρι εχει να πεσει
![]() Προς το παρον αρχιζει η επιχειρηση "παχυνση στην Tanganyika"! Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία θα αρχίσουν να πληθαίνουν τώρα!!
Κοίτα μην γίνεις "χαζοπαππούς"!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!!!Οντως ειναι απιστευτα μωρα!κι εγω ενα νομιζα οτι ειχα στην αρχη αλλα μετα βγηκαν και αλλα 4
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κράτα μου ένα χαρέμι...για Σεπτέμβρη! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απαιχτος ο σπόρος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Χε χε! Πλακα εχει!
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν
Κανε κατι αν ξερεις να τα δουμε και εμεις τα νντεο με τα android απο τις διακοπες |
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλα.
Μπα, δεν το εχω καθολου...μετα τις διακοπες τωρα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
φιλε τις πετρες της πηρες απο την παραλια? μεσα η εξω απο το νερο. επισης πες μασ τη διαδικασια που εκανες πριν της βαλεις στο ενυδρειο σου.
Παρολα αυτα ενα αψογο ενυδρειο. μπραβο σου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GAB team : 10-08-13 στις 16:44 |
|
||||
|
||||
![]()
Παραλια, καλο πλυσιμο, βρασιμο, μπλουμ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok thanks
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το βάλεις τα χριστούγεννα...στο παφεράδικο!!!
![]() Θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν πεταξω τα Puffers σε αυτο το ενυδρειο, θα τα βρω ανασκελα απο το πολυ φαγητο. Ειναι αμετρητα τα trumpet snails.
|
||||
|
||||
![]()
Οφ-τοπικ...αλλά τρώνε μέχρι να χορτάσουν ή μέχρι να σκάσουν????
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι να σκασουν εντελως. Και το θεμα ειναι οτι δεν εχουν πλευρικα οστα και οτι φανε, το βλεπεις στην πρισμενη κοιλια τους. Ασε, μερικες φορες που το εχω παρανει, σαν μπαλονια εχουν γινει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι σε ειχα για μποστανα?
Δεν ηξερα οτι εισαι ξερακιανος , ε αφρικάνος.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και δυο φυτεμενα βρε
![]() Πρωτη φορα εκανα βολτα στην Αφρικη με αυτο και λεω να κατσω και σε αυτη την περιοχη. Ωραια ειναι και εδω, εχει ψωμι ![]() Οσο παει, παντως, με κερδιζουν οι συμπεριφορες καποιων ψαριων και οχι τα φυτα ως αυτοσκοπος ενυδρειου. Τα εχω βαλει σε δευτερη μοιρα γενικως.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | aquadominus | Tanganyika | 29 | 17-04-15 10:27 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |