|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα πρεπει να αλλαξει ο τιτλος
μια και ο φιλος θα παρει εργαλεια !!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν θα πω τπτ για το ενυδρειο καιτα σχετικα ετσι και αλλιως οι σαμιωτες ειναι ασχετοι μονο κατι ψευτοψαρακια εχουνε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Τριφονα !! και εγω το επλιζω γιατι βαρεθηκα της αλλαγες!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() _MG_2972.jpg
|
||||
|
||||
![]()
αααα πες μου οτι ετοιμαζεσε να βαλεις απανω τα νταντοιντ χαχαχαχα,να ξερεις οτι οι ανθρωποι δεν κανει να ταιζωντε ζωντανη τροφη μονο κονσερβα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε λιγο καιρο και αυτο θα ειναι πολυτελεια
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οποτε δεν με νοιαζει και πολι αυτο που λεν. εμενα με νοιαζει να κανω κατι που μου αρεσει φιλε. και ασε τους αλλους να λενε!!!!! ------------------------- στα datnoides που διαλεξα να βαλω και χορις παρα πολι σκεψη.
τωρα για αυτους που λεν το οτι δεν κανει να ταιζεις ζωντανο το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι κοπλεξηκοι. δεν ειμαι υπερ του να θανατωνεις αλλα μεχρι να μαθουν να τρων γαριδες κατεψηγμενες σιγουρα ειμαι διαθετιμενος να κηνηγαω κριλλ στα βραχια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 09-02-13 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μη ξεφευγουμε απο το θεμα ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά δισκοενυδρειου 700 λίτρα Αθηνα - Χανιά | manolischania | Δίσκοι | 32 | 08-12-12 23:33 |
φυτα δισκοενυδρειου | savvas27 | Δίσκοι | 81 | 08-01-12 09:42 |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |
Μηδεν Νο3 | lucky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-02-09 14:02 |