|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια τα ψαρακια σου, να τα χαιρεσαι !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν μπραβο !!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Εδω και ενα βιντεο απο την δευτερη μερα τους στο ενυδρειο
http://www.youtube.com/watch?v=EM9IG...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο και τα ψαράκια επίσης!
Πρέπει να έχεις πολύ καλή φίλτρανση απότι φαίνεται! Μου φαίνεται ότι ο αρσενικός aulonocara τρομοκρατεί τα λαμπίντο έ? |
|
|||
|
|||
![]()
μπα με τα labido δεν ασχολειτε σχεδον καθολου, αντιθετα τα labido τα εχω δει να κινηγιουντε αρκετα συχνα χωρις να καταλαβαινω το γιατι...
φιλτρο εχω ενα eheim 2217 εκανα και τεστ αμωνιας της salifert σημερα και ειναι στο 0. οποτε για την ωρα μαλον πανε ολα καλα... θα ξανα κανω την δευτερα ξανα αμωνιας και νιτρικα να δω πως παει... |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον κυνηγιούνται μεταξύ τους λόγω αντιζηλίας(τα θηλικά) αλλά κοκορέματα! Τίποτα παραπάνω! Εκτός και αν λες οτι ο αρσενικός κυνηγάει της θηλικές(που σημαίνει κυνήγι για να ζευγαρώσει) αλλά είναι πολύ νωρίς!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TAGANIKA 200LIT | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 18-02-09 21:26 |
3 χρονια Taganika | gangrel | Tanganyika | 9 | 16-01-09 13:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
RIO-240 Malawi | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 04-05-08 22:52 |