|
||||
|
||||
![]()
ενυδρείο πεντακαθαρο και τα κοραλλια φαίνονται να το απολαμβάνουν!
αλλά δεν πιάνουν μια μπροστά στη φατσα από κατω. να τη χαιρόσαστε!! |
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστω και τους δυο παιδια.να ειστε καλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι φοβερο μωρακι ειναι αυτο!
να σας ζησει!!! επισκιασες τη παρουσιαση του ενυδρειου σου, που παρεπιπτωντως τα σπαει! |
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω πολυ Νικολα για τις ευχες σου.να σαι καλα.πηρε απο εμενα το μωρο,γιαυτο.(μουαχαχαχαχαχα).
------------------------- μιας και το ταπεινο μου fo απεκτησε κοραλια παρακαλω να καποιον mod να μεταφερει το θεμα μου στη κατηγορια reef.ευχαριστω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 25-04-12 στις 21:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ενυδρειο ...
![]() ![]() ![]() Να σου ζησει και η μπεμπα!! ![]() ![]() ![]() Hδη πηγε στα reef ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις ευχες σου και την μεταφορα του θεματος.να σαι καλα.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανετα τα βλεπω
ωραιος |
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαιρεσε.
πολυ ομορφα
|
|||
|
|||
![]()
να στε καλα παιδια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.εριξα σημερα τη αντιστοιχη ποσοτητα που χρειαζεται το ενυδρειο μου απο το biocalcium και οντως ανεβασε το ασβεστιο απο 420 στο 440 αλλα ταυτοχρονα ανεβηκε και το kh απο 8,6 σε πανω απο 13.ειναι φυσιολογικο αυτο?
η τοσο μεγαλη αποτομη αυξηση δεν ειναι προβληματικη? |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.το <<πειραμα>> ακρο φαινεται να πηγαινει καλα.βγαζει καινουργια κλαδια.μερικες φωτο.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() By kostas78 at 2012-08-23 ![]() By kostas78 at 2012-08-23 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα...από FO έγινε reef με σκληρά τελικά ε;;Είναι αρρώστια...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγελη να σαι καλα.ειπα σαν παιδι και εγω να πεσω στα σκληρα(κοραλλια).
![]() ελπιζω να συνεχισει καλα και σιγα σιγα να μπουν και αλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστή πολύ όμορφη η ακροπόρα
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα να σαι καλα.δεν την εχω κολησει μιας και στα μαγαζια που πηγα δεν ειχαν κολλα,αλλα απο την αρχη που την εβαλα την αφησα σε αυτο το σημειο χωρις να την μετακινησω.φαινεται να βολευτηκε.
κολλα πρεπει να βρω ομως για σιγουρια. |
|
||||
|
||||
![]()
καλώς τα δέχτηκες , αυτά πρέπει να μεγαλώνανε στην θάλασσα και θέλουν πολύ προσοχή ταιζέ τα κάθε βράδυ καμιά ώρα αφού σβήσουν τα φώτα απευθείας επάνω τους με κλειστούς τους κυκλοφοριτές στην αρχή τουλάχιστον kh,ca ,mg εννοείται πως τα προσέχεις όσο μπορείς ,πανέμορφα Κωστή
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα να σαι καλα ρε φιλε και ευχαριστω για τις ευχες και τις συμβουλες σου.
εχω την εντυπωση,αν κρινω απο την βαση τους,πως ειναι καλλιεργιας αλλα δεν ειμαι σιγουρος.πηρα σημερα κολλα για να τα κολλησω και τροφη για ταισμα.μετραω καθημερινα.αυτο που θελει συνεχεια συμπληρωμα ειναι το kh και προσπαθω να το κραταω σταθερο.αντε να δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλά Κωστή ,είσαι από τα καλύτερα παιδιά και είμαι σίγουρος πως θα κάνεις καταπληκτική δουλεία και με το ενυδρείο σου ,
καλλιέργεια γίνεται και στην θάλασσα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα ανταποδιδω αυτα που λες για μενα μιας και αυτα ισχυουν και για σενα.θελω καποια στιγμη να περασω να δω το ενυδρειο σου και να τα πουμε απο κοντα.
για την καλλιεργεια των κοραλλιων εχεις απολυτο δικιο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έλα ρε Κώστα με τα σληρά σου.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγελη εχω γινει πολυ <<σκληρος>> τυπος.
![]() ![]() αντε να δουμε. ------------------------- να σαι καλα φιλε μου.εκπληκτικο νομιζω θα γινει αν καταφερω να το φτιαξω οπως φανταζομαι. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 11-09-12 στις 16:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μεγιές μεγιές
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Κωστη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαστε ετοιμοι για φραγκακια?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αστεριας απο θαλασσα! | jgelsis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 05-08-12 11:24 |
Νεος στη θαλασσα ...ζητα τις γνωσεις σας | africano | Reef | 50 | 17-01-12 02:21 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
πετρες απο θαλασσα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-01-05 12:03 |