|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τέλεια!!! Thank you!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όπως σου είπα το άλλαξα το αξονάκι,αλλά πάλι έκανε θόρυβο..αλλά, μετά τη συνάντηση εκανα έναν καλό καθαρισμό, αποσαλιγκαροποίηση, άδειασα λίγο σιποράξ,άλλαξα θέση το φίλτρο (το πήγα κάτω από το ενυδρείο-ενώ το είχα στο ίδιο ύψος) εξαέρωσα και ευτυχώς δουλεύει αθόρυβα και με πολύ δυνατή ροή ![]() ![]() Τέλος καλό όλα καλά για τα αυτιά μου γιατί είναι και στο δωμάτιο μου το ενυδρείο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κινεζόφιλοι
![]() http://www.youtube.com/watch?v=gLC6U-wxjYo
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχεις παρα να το μετρησεις...
|
|
||||
|
||||
![]() Σωστό και αυτό αλλά δεν λέει και κανείς καμια γνώμη πριν τα κάνουμε μούσκεμα!¨οσοι το έχουν το φίλτρο έχουν παρόμοια ροή;
|
||||
|
||||
![]()
η ροη που δινει η καθε εταιρια ειναι με αδειο το φιλτρο (χωρις υλικα) χωρις γωνιες στα λαστιχα με το μικροτερο μανομετρικο υψος κλπ κλπ κλπ οπως και το 0-100 στα αμαξια μας.
οταν εχω χρονο θα το μετρησω και θα σας πω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δουλεύει 3 μέρες άρα το καθάρισμα δεν παίζει!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω εγω το χω 1.5 χρονο και ειναι μια χαρα,κανε μια δοκιμη αν σε 1 λεπτο σου γεμισει 12-15 λιτρα ειναι οκ.
|
||||
|
||||
![]()
To video με την ροή το έιδες;Έχεις παρόμοια;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω βαλει τη φυσαρμονικα,το χω σκετο και ειναι αρκετα δυνατο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι υλικα εχεις μεσα? Σε τι ποσοτητα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρώτο καλάθι περίπου ενα λίτρο μηχανικο μακαρόνο,από πάνω το περιέργο σφουγκάρι-υαλοβάμβακας που ήρθε με το φίλτρο, δευτερο καλάθι siporax κανα λίτρο πάλι πρέπει να είναι, τρίτο καλάθι siporax και άλλο ένα σφουγκαρουαλοβάμβακα!
|
||||
|
||||
![]()
Νορμαλ δλδ
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ έτσι νομίζω!Στη αρχή είπα μήπως το έχω παραφορτώσει και αφαίρεσα λίγα υλικά αλλά δεν είδα διαφορά! Λογικά μέχρι την άλλη βδομάδα θα στείσω και το μεγάλο οπότε θα δω και τα άλλα 2 τι ροή βγάζουν.Αν είναι η ίδια σημαίνει ότι αυτή είναι η ροή τους.Θα κάνω και κανα πείραμα να δώ σε πόσο χρόνο γεμίζω Χ λίτρα και να υπολογίσω την ροή που έχω ανα ώρα με μαθηματικά!
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μπορούσες να βγάλεις τα καλαθάκια για λίγο (ή στο δεύτερο πριν τα βάλεις) και να μετρήσεις για λίγα λεπτά την ροή με
το φίλτρο άδειο και μετά να υπολογίσουμε τα λίτρα/ώρα που πραγματικά γυρνάνε οι Κινέζοι και ίσως να τα συγκρίνουμε με τα επώνυμα (eheim κλπ). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα προσπαθήσω να το κάνω και θα ενημερώσω!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ για να σε ευθυμήσω, χωρίς να έχω μετρήσει, πιστεύω πως τα eheim θα είναι στο 80-90% της ονομαστικής τους ροής και τα Κινέζικα στο 70-80%. Να είσαι καλά για το test drive, μετά πρέπει να βρεθεί κι άλλος εθελοντής για να μετρήσει κάποιο eheim, και αντικειμενικός, όχι εγώ ή ο Μιχάλης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η ροη απο το φιλτρο μου με υλικα σφουγγαρια μακαρονι βιομπαλες siporax substrat pro βαμβακι με μανομετρικο κοντα στα 1,60
|
|
||||
|
||||
![]()
ανετα μπορεις να ποτισεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να κατουρισω μου ηρθε μετα απο αυτο το βιντεο......
Γιατι ????? |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχίστε να κλαίτε από τώρα!!!!!!!!
Πήγα να βάλω ενα μπουκάλι γάλατος(ξέρεται αυτά τα χάρτινα του ενός λίτρου!) στην ανακύκλωση πριν από 10 λεπτά στο μπαλκόνι που έχω μετατρέψει σε διάφορα πράγματα με το στήσιμο 2 ενυδρείον ταυτωχρονα.Μπροστά μου το κουτί του φίλτρου ένας κουβάς δίπλα και πιο δίπλα η σακούλα της ανακύκλωσης.Δεν άντεξα στον πειρασμό.νερό στον κουβά,κουβάς πάνω στο τραπέζι του μπαλκονού που έχει μετατραπεί σε πάγκος εργασίας, πρόχειρο στήσιμο το φίλτρο δλδ χωρίς να κόψω τους σωλήνες. κτλ. και έχουμε και λέμε φίλτρο στημένο με μόνο εναν από τους σφουγκαρουαλοβάμνακες που έρχονται μαζί του.Μανομετρικό γυρω στο 1.2 1.3 μετρα μπουκάλι γάλακτος στο χέρι και βουρ.Σε πόση ώρα θα το γεμίσει , θα έτρωγα τα νύχια αν έιχα ελεύθερο χέρι θα ετρωγα τα νύχια μου, και θα είχα και χρόνο μάλιστα αφού έκανε 10 δευτερόλεπτα να γεμίσει το κουτάκι .Απλή μέθοδος των τριών και σε τι μεταφράζεται το αποτέλεσμα 360 καθαρά λίτρα την ώρα!!!!! ![]() ![]() ![]() Παρατήρηση: η ροή δεν φαινόταν να έχει διαφορά από το άλλο που είναι γεμάτο και δουλεύει.Ροπάτο το εργαλείο αλλά τα άλογα μας βγήκανε μουλάρια!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
360 και πολλα ειναι.Φιλικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε τρελλοκάστορα τι μας κάνεις!!! 360 δεν επιτρέπεται με τίποτε. Τώρα θα μας βάλεις να τα ξεστήσουμε και να μετράμε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο κώστας παραπάνω μας ρίχνει λίγο αλάτι στις πληγές και μετά πετάει και ένα φιλικά.Αχ Αχ.Πάντως σε αυτό που δεν έχω το spraybar μπροστά έχει δύναμη όπως και του άλλου του παληκαριού στο φίλτρο.Τώρα μένει να κάνω το τεστ και με υλικά αλλά αυρίο πάλι !!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
εξαερωση εχεις κανει ???
καλα δεν περιμενω να ειναι στα 1000λ/ω αλλα ουτε και στα 360... εχεις κανενα φιλτρο αλλης μαρκας να κανεις το ιδιο θα εχει ενδιαφερον να δουμε αποτελεσματα. τα Δευτερολεπτα πως τα μετρησες? |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βέβαι μπορεί όποιος θέλει να κάνει πείραμμα με το δικό του ευπρόσδεκτος.βασικά κλα θα ήταν να ανοιχθεί ένα θρεντ που να βάζουμε όλοι παρόμοια πειράματα μαζί με setup υλικών για να φτιαχτεί μια βάση στην οποία θα αναφέρονται πραγματικές ροές και όχι ονομαστικές για κάθε φίλτρο και σε κάθε σεταπ!!!!!!! Όσο γι ατα δευτερόλεπτα ξέχασα να το αναφέρω.Έβγαλα το ρολοί του τοίχου και το έβαλα δίπλα στον κουβά στον πάγκο εργασίας (τραπέζι μπαλκονιού) για να έχω και ευανάγνωστο χρονόμετρο!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μετρησα και εγω το 1400ρι μου με υλικα-1,6μανομετρικο-βρωμικο απο τοτε που το πηρα 600λ/ω εχω και βιντεο
θα ηθελα πολυ να δω και ενα ΕΗΕΙΜ για να βγαλω συμερασμα με βιντεο ομως ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | παναθας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 10:47 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο durso | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-11-07 11:13 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |