|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα ξέρω αυριο-μεθαυριο αν θα έρθω
|
|
|||
|
|||
![]()
...θα εχει και βασιλοπιτα???
![]()
|
|||
|
|||
![]()
drbig (μόνο αν μοιραστούν φυτά)
![]() nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan ? (μόνο αν τον αφήσει η κοπελιά του) ![]() kingrim ? lmaikl (μόνο αν έχει βασιλόπιτα?) ![]() zipo |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα είμαι εκεί.
![]() Υγ.Ώπα!Σχεδόν το είχα ξεχάσει.Αν κάποιος θέλει egeria densa ας γράψει εδώ για να φέρω.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φέρε σε μένα egeria να συμπληρώσω στα χρυσόψαρα.(Δεν την τρώνε ευτυχώς) Φέρε και την Χριστίνα, να βρω άλλον ένανν λόγο να ''πεισω'' τη δικιά μου να έρθει.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ποτέ μα ποτέ μου δεν πέτυχα σε μαγαζί να αγοράσω.... Please (και για να σκάσει ο Bokostas) φέρε μου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία.Κώστα και drbig θα φέρω για εσάς.Έκλεισε. (Καλά ο κύριος Κώστας σας έχει φάει στη στροφή αλλά τέλοσπάντων!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
O Κυριος Κώστας είναι ο bokostas? Τι πρόλαβε και έκλεισε τη μισή με pm? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτός είναι.Των φρονίμων τα παιδιά...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ξέρεις τώρα τι θα γίνει ε? Θα περιμένει να παει ο κόσμος για ύπνο, και κατα τις 3-4 το πρωι θα μπει να μας ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλος και εγω αν ερθω θελω egeria densa βασικα θελω πολλα φυτα γιατι ξεκιναω ενα 100λ φουλ φυτεμενο με μετρια φυτα για αρχη και κανα σαλιγγαρακι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρών.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα!
Thrilos το CD-άκι μη ξεχάσεις!!! Α! Ναι ο mikenuke να μη ξεχάσει λαβίδες και ψαλίδια... Θέλω ένα δυό σετάκια!!!
|
|||
|
|||
![]()
Καλά βρε Δημήτρη, έχεις κι άλλη? Δύο σακούλες μου έφερες προχθές...
![]() ![]() ![]() Βρε Χάρη, γιατί δεν μου έλεγες ότι ψάχνεις, ευχαρίστως ΔΕΝ θα σου έδινα, χε χε ![]() Γιάννη, για εσένα έχω, αν δεν φτάσει του Δημήτρη. Πάνο, αν δεν έρθει ο Ευθύμης, μπορώ να στο αντιγράψω το CD-άκι. drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μου το έδωσε ο thrillos, μιας και εγώ μένω Περαία, για να στο δώσω αλλά από ότι φαίνεται μάλλον δεν σου έδωσε το τηλέφωνο μου. Είναι και αυτός "αξιοθρήνητος" σαν την ομάδα του! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα 'πρεπε να αλλάξει φέτος σε "thrynos"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατα 90% παρων και εγω μετα απο καιρο
|
||||
|
||||
![]()
Σε αμόλισαν ή τους ξέφυγες Κωστάκη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα ποιες γυναικες θα ειναι εκει να πω και την δικια μου να ερθει αμα εχει παρεα 99% θα ερθω οποτε οποιος εχει κανενα κλαδεματακι και κανα δυο σαλιγγαρια θα το εκτιμουσα βαθυτατα
( βαζω 99% γιατι δουλευω νυχτερινος και εχω και την γυναικα εγκυο τουρλα οποτε μπορει να προκυψει τπτ....... ) |
|
|||
|
|||
![]()
Καταπληκτική λέξη και βαθύτατα ελληνική!!!
![]() ![]() ![]() Κι η δικιά μου έτσι είναι.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ούτε αυτές δεν ξέρουν ακόμη, πόσο μάλλον οι άντρες τους..., πόσο... λιγότερο εγώ. ![]() Η δικιά μου συνήθως έρχεται, επίσης η Paraskevi.gr, καναδυό φορές τις κατάφεραν ο Κλεόβουλος, ο Alex, o Seleykos, οι πιο άχρηστοι είναι ο Panos1972, ο drBig και ο Kalaxan, που δεν έχουν σημειώσει ούτε 1 γκολ, παλτά σου λέω. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε βρε, δηλώστε συμμετοχή, 3 μέρες μείνανε και πείτε ποιοί θα φέρετε
και τις γυναίκες σας, για να ξέρει και ο kingrim αν θα "ψήσει" τη δικιά του. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ε να, πόσο καιρό τώρα το λέω ότι ο Πάνος έρχεται για άλλο λόγο στις συναντήσεις.
Κι αντί να διαλέξει ένα σύλλογο που ασχολείται με πλέξιμο, με χορούς, με παπούτσια... ![]() Εγώ πάλι..., αν έχει κανείς οποιαδήποτε μοςς σε αρκετή ποσότητα, θα ήθελα. ![]() Θέλω να ντύσω ένα ξύλο, δηλαδή τι ξύλο, δέντρο ολόκληρο, υπάρχουν ο κορμός και τα κλαδιά, του λείπει η φυλωσσιά. |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich christsos |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω μεσα
με αλλαγμενο ονομα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |